רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 891 צפיות
בס"ד מישהו מכיר עוד בעלי YAMAHA XS1100 בארץ? (חוץ ממני....) בסביבות שנתונים 79-80 ? אני רוצה להתייעץ. תודה: בועז.
הודעה אחרונה מאת danש, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סוף סוף אחרי לא מעט תלאות וסיפורים גם הגולדווינג שלי נחת בבית.. נכון, עדיין מצפה לי מאבק מול שמאי המכס (ודווקא לא זלטין! ) שהעריך לי אותו "רק" ב100% מעל המחיר ששילמתי..אבל הבאתי שמאי מטעמי והערעור בדרך.. מהמבטים והרמיזות של אנשי המכס יכולתי להבין שבהחלט יש מקום לערער והמבין יבין.. בשלב זה אני מתייחס לעניין כאילו נתתי למכס הלוואה.. ושאלה למביני עניין - האם מישהו שמע אי פעם על מחירון "קרי-בלו" ?? שמאי המכס טוען שהתבסס בהערכתו על המחירונים נאדה וקרי בלו.. מה הדבר הזה? מעולם לא נתקלתי בו. שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
ביום שישי 16.4.10, חברי מפגש מועדון החמש הירושלמי נפגשים ברחבת הכניסה של קניון האחים ישראל בתלפיות, רח' יד חרוצים 18. התכנסות בשעה 13:00, נשמח לארח את כולם. לבירורים ניתן לפנות אל רכז המפגש אילן גורן בטל' 5272562- 050. מצורפת מפה
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 970 צפיות
שלום לכולם, כבר שנים שאני תוהה לגבי הפורד קורטינה מודל 79' שהייתה של דוד שלי לפני 30 שנה. אני חייב לדעת מה עלה בגורלה ולנסות לאתר אותה ולקנות אותה. אני יודע שזאת משימה הזויה, שרוב הסיכויים שהיא מזמן נגרטה או אפילו בשטחים. איך אני מאתר אותה? מישהו יכול לעזור? אני מקווה שאני אוכל להשיג את מספר הרכב, מה שיש לי כרגע זה מן הסתם את מס' הת.ז. של דוד שלי. בברכה,
הודעה אחרונה מאת gluk, -
מראות רכב
מאת danny_koro- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם , מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מראות לרכב אספנות ? מדובר על ב.מ.וו 2002 , אני צריך את שני הצדדים . אשמח לכל טיפ או ליד .... תודה . ובדקתי את האופציה של EBAY ....
הודעה אחרונה מאת danny_koro, -
שלום לכולם. האם הרכב הנ"ל שווק אי פעם עם מזגן ? האם למישהו יש נסיון בהוספת מזגן לרכב כזה ? אפשרי בכלל ? אשמח גם לחוות דעת מבעלי רכב כזה על אפשרות לשימוש בו כרכב יומיומי. תודה וחג שמיייח.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
Here's something you don't come across every day: 11 brand new 1975 electric-start Norton Interstate motorcycles, still in the crate and awaiting final assembly! The horde of Nortons came to light recently following the death of the owner of Motoshop Podevyn in Aalst, Belgium. Incredibly, the bikes are just a small part of an even larger collection.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
במהלך טיולי השבת הרגליים שלנו (אשתי ואני) בשכונות ירושלים, יוצא לנו לראות רכבים ישנים פה ושם ויש לא מעט כאלה בירושלים. גם חיפושיות רבות עוד מתגלגלות בעיר. אבל בשכונה אחת קטנה יש ריכוז גבוה של חיפושיות. זו שכונת המושבה היוונית, בין המושבה הגרמנית וקטמון. מספר רחובות ובהם חיות חיפושיות רבות. כנראה שטורפי החיפושיות מתרחקים משכונה זו ולכן הם מצליחות להתרבות בה באופן טבעי. היום יצאתי עם מצלמה וזה מה שמצאתי. למיטב זכרוני ישנם לפחות עוד שתי חיפושיות (כתומה ולבנה) שהפעם התחבאו היטב, אולי בפעם הבאה נצליח לתפוס גם אותם... (דרך אגב גם מספר הוולוו הישנים בשכונה זו גבוה מהרגיל, אבל זה לא לתוכנית טבע זו)
הודעה אחרונה מאת shaig, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב. סוף סוף אני מגשים חלום ועומד לפני רכישת פורד אסקורט MK1, למרות שמאוד רציתי דווקא את ה MK2 עם הפנסים המרובעים (הייתה כזאת לאמי לפני כ- 15 שנה בערך). בכל מקרה הבעלים של הרכב הינו פחח, הרכב שנת 70', עבר שיפוץ מהיסוד, יש לי תיעוד של 600 תמונות של כל התהליך, ברמה של לגלות את כל החלודה ברכב, לחתוך ולרתך פח במקום. מיותר לציין שגומיות וכל חלקי הרכב הוסרו לפני. עפ"י התמונות הרכב נראה מצויין, אך זה לא מספיק, עדיין לא ראיתי אותו מקרוב. הרכב בעל 5 דלתות, מנוע 1300, גיר ידני. המחיר הנדרש, 18K, פתוח למשא ומתן, מחיר הגיוני ? שאלה נוספת, ארצה בעתיד להביא את הרכב ברמה המכאנית לכמה שיותר מושלמת. השאלה עד כמה דבר כזה באמת אפשרי, הכוונה, יש בשוק חלקים חדשים…
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום בבוקר נגנבה ברחובות חיפושית גרמניה שנת 68 (בודי 74) בצבע שחור מט מספר רישוי 245873. המנוע של החיפושית שרוף כך שהרכב נגנב בעזרת גרר. כל מי שראה, שמע או שמתעניינים אצלו לגבי חלקים למנוע של חיפושית שעבר שריפה נא ליידע אותי. פרס כספי מובטח למי שעוזר במציאת הרכב. סימנים מזהים נוספים: על השמשה האחורית של הרכב רשום חביתוש בצבע שחור, הרצפה של הרכב ודיפוני הדלתות עשויים מפח מבריק. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ahia, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אני זקוק לעצה בנוגע לבולמים במיני שלי. רכשתי סט בלמי דיסק שבקרוב ישופצו, ועל מנת להרכיבם ובהנחה של האיזור הקדמי הולך להשתדרג, חשבתי לשדרג כבר לבולמים חדשים ספורטיביים. העניין הוא שכרגע מפאת תקציב אני יכול להזמין 2 בולמים, ושאלתי היא האם יש מגרעות/בעיות בשיפור החלק הקדמי והשארת החלק האחורי מקורי. זה רק זמני עד שאחסוך מספיק כדי לשדרג גם את האחורי (שיכלול שיפוץ בלמים והחלפת המתלים ועוד). אשמח לשמוע דעות והמלצות מומחים. שאלה נוספת שעלתה במוחי, אילו חלקים צריך ע"מ לשפץ ברקסים? אולי שווה לי להזמין מחו"ל ולהוזיל את עלויות השיפוץ פה בארץ. אני אשמח אם מישהו ירשום מה צריך (אם באנגלית מה טוב ). תודה רבה, נאור.
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום פנה עלי עוזר הסמפכ"ל בבקשה לאתר את החברה שעזרו בעבר בהשמשת מכוניות האספנות של המשטרה. כזכור המכוניות נמצאות בבית הספר לשוטרים ע"י שפרעם, על פי התאור שקיבלתי ישנה בעייה בבלמים של אחת המכוניות וצריכים לרעננם לפעולה לקראת יום העצמאות. אז מי שיצור איתי קשר יקבל את מס' הטלפון של איש הקשר במשטרה לצורך העניין. בבקשה רק כאלה שבאמת מוכנים ויכולים לתרום זמן עבודה ומאמץ לנושא - רן
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צלומים מקיבוץ באזור מנשה
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
mazda RX7
מאת datsun280z-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום. האם הרכב קיים בארץ ? אני מתכוון לשנתון 1979-1980. המלצות ? חסרונות ? תודה על כל מידע .
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 882 צפיות
אהלן, לא מזמן קניתי הונדה אקורד האצ'בק מודל 86 . כל חלקי המתלים שלו במצב מזעזע , אז התחלתי להזמין חלקים מארה"ב . הזמנתי בולמים , קפיצים , את כל הזרועות , כל הבושינגים , כל הגומיות וכו .. לפני מספר ימים קיבלתי הודעה מהמכס שאני צריך לגשת למשרד התחבורה כדי לקבל אישור על הקפיצים . כשהגעתי למשרד התחבורה (בת"א , אצל אדון ברדה) נאמר לי שאני צריך לגשת למוסך ולקבל אישור על כך שהקפיצים אכן מתאימים לרכב שלי. נוסך האישור צריך להיות כזה : "החלקים הנ"ל מתאימים לרכב מסוג הונדה אקורד מודל 86" ולזה לצרף חתימה של בעל המוסך או כל בעל מקצוע אחראי אחר במוסך וחותמת של המוסך. אני לא מטפל ברכבים שלי במוסך , לכן לא נראה לי שמישהו יסכים לעשות לי הטובה הזאת ולחתום על מסמך שכז…
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
לא רוצה לפגוע באף אחד בפרנסה, אבל מה שראיתי היום ביד 2 הוציא אותי מהכלים. זוכרים את הסיפור הגדול על "תפיסת מבריחי האספנות"? את הרעש הגדול ואת מינוי השמאי המתעלל? ובכן אתם מוזמנים להציץ ביד 2 ואם צירוף המילים "מחיר סופי כולל הכל" ושמות המעורבים בפרשה נשמעים לכם מוכרים, אתם מוזמנים להתפלץ כמוני. אין צורך לומר יותר מידי, הצצה ביד 2 תגיד הכל. וכל זה הוכחה ברורה וחותכת שהסיפור האמיתי היה קומבינה בתוך המכס עצמו. אם גם בימי זלטין ניתן להבטיח "מחיר סופי כולל הכל" כשהרכב עוד בחו"ל, וזה עוד על ידי אותם גורמים שבגללם כל הפרשה התפוצצה רק לפני כמה חודשים, הסירחון במכס מגיע לשיאים שלא יאמנו. תחי מדינת ישראל
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ביום ששי, 30 אפריל, יקיים סניף חיפה והצפון של מועדון החמש אירוע לציון שנה למפגשישי במקומו הנוכחי ב"קפה ארומה" שבנשר. מוזמנים:- חברי מועדון החמש מכל הארץ, קהל חובבי המורשת המוטורית ובעלי עניין. פרטים ותוכנית האירוע יפורסמו בהמשך. בברכה אמוץ דור ועדי גולדנברג רכזי מפגש הצפון של מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
-
שכפול מפתחות
מאת razirene- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לצערי איבדתי את הצרור היחיד של המיני שלי גם לדלתות יש מפתח,לסוויץ' מפתח שונה ולמיכל הדלק מפתח שונה סה"כ 3 סוגי מפתחות שונים מה אני עושה במצב כזה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברשותי טילון ICM מודל 1973 שהיה יד ראשונה. לצערי לא העברתי בעלות מפני שאין לרכב טסט, אבל יש לי עדיין אפשרות לעשות זאת. הטילון במצב מכני מצויין, חיצונית הוא דורש צביעה אבל מצבו הכללי מצויין. אני מעוניין למכור אותו, אך אין לי מושג כמה לדרוש. מבקש לברר מה סדר גודל של מחיר שעלי לדרוש. האם חובה שיהיו ניירות, או שניתן למכור אותו גם כך? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת נועם חצרוני, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מדובר בפורשה 911 שנת 76 שהוחלף בה המנוע למנוע 3.2 ליטר חדיש משנת 1989 המחוונים הינם אנלוגיים ובדגם של המנוע הזה מדובר במחוונים אלקטרוניים - עד להזמנת מחוונים חדישים של אותו מודל - אשמח אם יש מישהו שמתמחה בהתקנת המד טורים
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כמו אצלנו, גם כאן בטוקיו החבר'ה מוציאים את הענתיקות לטיול בסוף השבוע.הסתובבתי היום בגינזה שזה כמו דיזינגוף רק יותר עדיף וראיתי פורד אנגליה 1963, דודג' צ'לנג'ר ויגואר 1960. כדרכם של היפנים הרכבים במצב תצוגה- ממש מדהימים ביופים. בפורד אנגליה הניחו במושב האחורי בסדר מופתי קטלוגים מקוריים ופרסומות מהעיתון- בקיצור, תענוג לעיניים.
הודעה אחרונה מאת orinoko, -
שיפוץ וספה
מאת יורם- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
רכשתי וספה px200 . אשמח לקבל עזרה במציאת אתרים של חלקים ואביזרים בארץ ובעולם. תודה מראש, יורם
הודעה אחרונה מאת יורם, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
לא יאומן,22 יום הרכב ב overseas,הניירת מוכנה,שילמתי תשלומים שונים ומשונים,ואין תאריך לשמאי. מנסה להשיג אותם טלפונית 7 /08-8510522/3 ואף אחד לא עונה!מנסה להגיע למנהלת במכס בשם מגי,אין תשובה.הגעתי לירושלים לשירות הלקוחות של המכס,ולא מרימים שם טלפון.שלחתי מייל,פקס,וכו',מקווה שמישהוא יענה. יש לכם אולי טלפון נוסף,? לבדוק מתי העסק יזוז שם?
הודעה אחרונה מאת Yaakov, -
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מישהו שמע/ראה/יודע משהו על הרכב הזה ? האם יש כאלו בארץ ?
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י, -
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מוזיאון וסדנאת שיפוץ לרכב עתיק בעיר סרסוטה בפלורידה המקום נקרא Vintage Motora of Sarasota
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 34 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום רב, חברי מפגש מועדון החמש הירושלמי מוזמנים ע"י מנכ"ל סטף לביקור ואירוח במקום ביום שישי, 09.04.10. התכנסות בשעה 13:30 בהר הרצל, ליד המדרגות ומשם נסיעה בשיירה לסטף. המפגש ימשך עד 16:30. לבירורים ניתן לפנות אל רכז המפגש אילן גורן בטל' 5272562- 050. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בקר טוב חברים ומועדים לשמחה האם מישהו מהחברים יוצא לתערוכת המכוניות הענתיקות/ישנות/קלאסיות הנערכת ב- ESSEN/גרמניה בין התאריכים 7-11/4/2010 חג שמח מנחם
הודעה אחרונה מאת nir52, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 886 צפיות
שלום לכולם. ביום שישי 2.4.10 היתה לכל המשתתפים במפגש בגעש הפתעה רבתי. לפתע, ללא כל הודעה מוקדמת, הגיע למפגש רכב קטן, אדום, אבל חמוד חמוד חמוד. רכב שכבר כמה שנים לא הגיע למפגשים. והנה, בעליו החזירו לחיים את המנוע שלו והפתיעו את כולנו. אני מתנצל על העיכוב בהעלאת התמונות, כמו גם על כך שהרבה רכבים אינם מופיעים במצגת עקב תקלה טכנית מסויימת. עכ"פ, היום - 11.4.10, הוא גם יום הולדתו של אלי, בעל הרכב, והמניע שמאחורי המנוע ששבק בזמנו. אז איחולי מזל טוב לרגל השיפוץ, וגם ליום ההולדת, לאלי לב ולליאורה. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3584881 מחר או מחרתיים, אעלה תמונות של רכב נוסף שכבר כמה שנים לא הופיע למפגשים, מנועו הזקין, וממש לאחר…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מד טמפרטורה שהסנסור שלו יודבק/יוברג לצלעות קירור והתצוגה תהיה במקום נוח יותר. צריך גם שהטווח שלו יהיה עד 120-130+-. (לא צריך שתהיה לו הזנת חשמל, מספיק לי עם סוללה..) איפה לחפש? תודה וחג שמח! גבע.
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך יעוץ לגבי קניה של אוטוביאנקי a112 הרכב שנת 1984 לא נסע משנת 1997 היה תחת קורת גג ,מכוסה באבק בלבד ,הכל שלם הרכב הולך לעמוד עוד 4 שנים עד שיהיה רכב אספנות אני יודע שיש לו ערך אספנות שמתי לב שיש לו סדק באיזור תושבות הבולמים כנראה שמשהו ניסה לתקן את הסדק ללא הצלחה המחיר שהוא דורש כ 2000 שח א האים כדי להשקיע ל רכב כזה? ב האים ניתן לתקן או להחליף בחדש את אותם סדקים בפח באיזור התושבות? ג האים יש עוד בדיקות קריטיות שצריך לבדוק ואפשר לראות בעין? תודה
הודעה אחרונה מאת רפי שטח,
-
מי מחובר 67 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 363 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- גיא_מ
- the Batman
- פינדר
- BoazB11
- yoav911gt2
- beresford
- דובצע
- davemustaine87
- memilavi
- flytomars
- fatboy1340