Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכפול מפתחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי איבדתי את הצרור היחיד של המיני שלי

גם לדלתות יש מפתח,לסוויץ' מפתח שונה ולמיכל הדלק מפתח שונה

סה"כ 3 סוגי מפתחות שונים

מה אני עושה במצב כזה?

תודה לעוזרים

פורסם

אין טעם להטיף לך מוסר,ולומר מה כן היית צריך לעשות קודם.:evil:לדעתי ,זה יגמר בכסף.לעינייננו,תזמין מנעולן אליך שמתמחה ברכב,והוא ינסה לשחזר את המפתחות.חלופה נוספת,לגרור את הרכב למנעולן.ואם יש לך ידיים טובות,להשיג את הסוויץ,ולהחליף לבד.וכנ"ל את האחרים.בהצלחה:wave:

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

35-40 ליש"ט ואתה קונה לך סט ידיות לדלתות+ מנעול לבאגז'.

זה יפתור את העניין של ריבוי המפתחות. דרך אגב אצלי יש 4 - סוויץ',דלתות,באגז' ודלק.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

מניסיון שלי עם כלי רכב ישנים (ברנדה, קורטינה, וולוו) המנעולים נשחקים עם השנים והרבה פעמים ניתן להחליף מפתחות בין כלי רכב שונים מאותו דגם ואפילו מיצרנים שונים.

אז קודם כל נסה את כל המפתחות שתוכל להשיג, רצוי של מיני אחרות אם יש לך ממי לקחת, אבל לא רק של מיני, על שלושת המנעולים שיש לך ברכב. התזת WD40 לתוך המנעולים עשויה לעזור.

מניסיוני, בד"כ הסוויץ הוא הקשה ביותר להתאמת מפתח אחר (אותו תוכל להחליף בסוויץ' מפירוק).

זו החלופה הזולה והזמינה ביותר לפני המנעולן.

בהצלחה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

ממליץ בחום לגשת לפאר מנעולים באזור תעשיה קרית אריה , פתח תקוה !

הם מומחים למנעולים של רכבי אספנות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...