Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda RX7

datsun280z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קיים.

מה שכן קיים זה RX4 ירוקה שעד לפני כ 10 שנים הייתה שייכת לחבר טוב והייתה משופרת בצורה קיצונית.

מה מצבה היום אני ממש לא יודע.

74_mazda_rx4_coupe_10.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למעט צריכת דלק(ושמן) גבוהה, זו מכונית מצויינת ולא יקרה. הייתי מעדיף אותה על פורשה 924 מאותו שנתון.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע על RX4 בארץ! אשמח לראות לפחות צילום אחד שלה על מנת להאמין...

להאמין? זה רכב שנסע 30 שנה על כבישי ישראל, תאמין לי שהוא קיים, שנהגתי בו המון ושיש עוד רבים שראו אותו.

בהזדמנות אני אקפוץ להוריי ואשלוף מאיזה אלבום תמונות את תצלום הרכב ואסרוק אבל זה לא יקרה ממש בקרוב.

RX4 אחת המכוערות לטעמי.

היא ממש לא מכוערת אבל בכל מקרה, חכה שתראה איך היא נוסעת! :twisted:

פורסם

במקרה בעל הרכב חבר טוב שלי,בעל הרכב התחיל שיפוץ לפני 10 שנים פחחות וצבע ומאז הוא עומד עקב חוסר חלקים וזמן

פשוט חבל על הרכב יחיד בארץ .

מיני 1969 התחלת שיפוץ:-D

אם אני לי מיני:roll:

פורסם

אני מכיר את הרכב מצוין, ביצעתי בו מספר שיפורים ו 2 אוברולים ונהגתי בו מאות ק"מ.

במצבו הטוב ביותר הוא היה יורד מ 4.5 שניות במיאוץ ל 100 והיה אוכל סוזוקי 600F לארוחת בוקר בכל פעם שניסינו (היינו צעירים אז ניסינו הרבה :lol: ).

יש לך מושג אם כרגע מותקן ברכב מנוע עם 2 או 3 רוטורים?

בכל מקרה, מנוע וונקל שלא זז 10 שנים זה לא מצב אופטימלי ולדעתי האישית אין שום סיכוי לנסוע איתו ללא שיפוץ מלא.

פורסם
אני מכיר את הרכב מצוין, ביצעתי בו מספר שיפורים ו 2 אוברולים ונהגתי בו מאות ק"מ.

במצבו הטוב ביותר הוא היה יורד מ 4.5 שניות במיאוץ ל 100 והיה אוכל סוזוקי 600F לארוחת בוקר בכל פעם שניסינו (היינו צעירים אז ניסינו הרבה :lol: ).

יש לך מושג אם כרגע מותקן ברכב מנוע עם 2 או 3 רוטורים?

בכל מקרה, מנוע וונקל שלא זז 10 שנים זה לא מצב אופטימלי ולדעתי האישית אין שום סיכוי לנסוע איתו ללא שיפוץ מלא.

אשמח אם תספר מעט אלו שיפורים נעשו בו.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...