Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מד טמפרטורה- מישהו מכיר?

geva
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, אני מחפש מד טמפרטורה שהסנסור שלו יודבק/יוברג לצלעות קירור והתצוגה תהיה במקום נוח יותר.

צריך גם שהטווח שלו יהיה עד 120-130+-.

(לא צריך שתהיה לו הזנת חשמל, מספיק לי עם סוללה..)

איפה לחפש?

תודה וחג שמח!

גבע.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש בקרי טמפרטורה שיכולים לעשות את העבודה עם התראה ואפילו הפעלה של הוונטה, כל זה ב 12 וולט:lol:

אם זה מעניין אותך אנסה לברר לך את פרטי המשווק כשאחזור לעבודה אחרי החג, משהו כמו בתמונה אבל שמתאים לחימום, אני מתעסק בקירור והתחום שלהם הוא עד 99 מעלות ולכן לא יתאים לך.

המפיץ בארץ של הבקרים לחימום הוא ברקה בירושלים, לא מצאתי פרטים שלו ברשת אבל יש לי בטוח במשרד, תודיע לי אם מעניין אותך ואשיג לך את הפרטים.

בני

untitled.JPG

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מד הטמפרטורה שלך יצטרך לחוש את טמפ. הברזל, כלומר צלעות הקירור (הוא לא יהיה טבול בנוזל קירור), אז כדאי לך לרדת מהענין, בגלל שבכול נקודה במנוע הטמפ. היא שונה. כיצד תדע איך והיכן יהיה נכון להרכיב?

היות ואתה לא ציינת במה מדובר בדיוק, אני רק יכול לנחש שמדובר במנוע של אופנוע ודומיו; כאן כדאי לך לחוש את טמפ. השמן ולא הברזל, כלומר להתקין מד טמפ. של חום השמן. מה דעתך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל הוא לא ביקש בקר אלא מד טמפ' פשוט-טרמומטר בלעז!

ולמה אתה חושב שיש לי בעיה בהבנת הנקרא?

הבקר הוא גם טרמומטר (בלעז) ואפילו מד טמפ' בעברית, אתה לא חייב להשתמש בריליי שלו, אופציית ההתקנה פשוטה (רק חור בפנל כל שהוא) והמחיר שלו זול יחסית כ 200 ש"ח.

והכי חשוב את זה אוכל להשיג לו בקלות יחסית, בינתיים לא ראיתי הצעות טובות יותר:wink:

אם לא מתאים אז לא...

חבר מועדון 13925

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכם, אבל אני מחפש משהו פשוט וזול עם סוללות.

ואין לי כיוון.

גבע

ידידי היקר

אם אתה רוצה להתקין מד חום רק כדי 'לצאת חובה', עדיף שתתקין שעון זמן.....

שעון חום הוא שעון חשוב. הוא מראה לך כל שינוי במנוע ולכן עדיף להשקיע בשעון איכותי (בד"כ שעון יותר זול ממנוע:wink:)

חג שמח

סיגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש בקרי טמפרטורה שיכולים לעשות את העבודה עם התראה ואפילו הפעלה של הוונטה, כל זה ב 12 וולט:lol:

אם זה מעניין אותך אנסה לברר לך את פרטי המשווק כשאחזור לעבודה אחרי החג, משהו כמו בתמונה אבל שמתאים לחימום, אני מתעסק בקירור והתחום שלהם הוא עד 99 מעלות ולכן לא יתאים לך.

המפיץ בארץ של הבקרים לחימום הוא ברקה בירושלים, לא מצאתי פרטים שלו ברשת אבל יש לי בטוח במשרד, תודיע לי אם מעניין אותך ואשיג לך את הפרטים.

בני

היי בני,

מעניין מאוד הבקר הזה, אשמח לדעת איך הוא מתחבר, האם יש לו זמזם התראה שניתן לכיוון?

תודה,

ראובן

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי בני,

מעניין מאוד הבקר הזה, אשמח לדעת איך הוא מתחבר, האם יש לו זמזם התראה שניתן לכיוון?

תודה,

ראובן

היי ראובן

אכן בקר נחמד מאוד, יש דגמים רבים, יש עם ריליי אחד ויש עם יותר, הבקר מגיע או 220 וולט או 12 -36 וולט ac/dc

ניתן לכוון טמפרטורה להתראה (יש דגמים עם זמזם) ואפילו השהיה מהרגע שהגיע לגבול האזעקה (כדי שלא יתריע בכל עליית טמפרטורה רגעית), כמובן שניתן דרכו להפעיל וונטה ב set point מבוקש עם דיפרנציאל לניתוק ניתן להעמיס עד 6 אמפר על הריליי הפנימי שלו אבל רצוי ריליי חיצוני נוסף.

אני מתעסק ביום יום עם בקרים כאלו אבל לקירור והם יכולים להתאים עד 99 מעלות יש סידרה זהה אבל שמותאמת לחימום (ניתן לראות אותם מותקנים על תנורים במאפיות ובסופרים) והם משווקים על ידי מפיץ אחר.

אם תרצה אחד לעד 99 מעלות תוכל לקבל במתנה:wink:

ההתקנה שלו היא בפתח מלבני בערך 30X70מ"מ בפנל והוא מוחזק עם קליפסים מאחורה שנועלים אותו למקום.

חבר מועדון 13925

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד 99 מעלות מספיק בהחלט, אוי ואבוי אם אגיע לזה בג'וליה...

מכיוון שהמנוע בג'וליה בעל יחס דחיסה גבוה מאוד, אסור לי לעבור 92 מעלות, חשוב לי מאוד ביום מסלול בקר דיגיטלי כזה שיתריע על ידי זמזם.

הדבר הבא שאחפש הוא נורית/זמזם העברת הילוך, אין לי מנתק הצתה.

תודה,

ראובן

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיוון שהמנוע בג'וליה בעל יחס דחיסה גבוה מאוד, אסור לי לעבור 92 מעלות, חשוב לי מאוד ביום מסלול בקר דיגיטלי כזה שיתריע על ידי זמזם.

תודה,

ראובן

אני אדאג לך לאחד כזה בקרוב.

לגבי העברת הילוך בזה אני כבר לא יכול לעזור:?:lol:

חבר מועדון 13925

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה - עד 130 מעלות ובזול...

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/20103016

חחח

ואיפה הוא יתקין אותו במכסה מנוע?:lol:

הרגש שלו לא מספיק ארוך כדי להיכנס לתוך הרכב:shock:

חבר מועדון 13925

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה,

ראובן

http://www.autosportlabs.net/index.php?title=MegaJolt_Lite_Jr._Users_Welcome

ניהול הצתה,

גם כולל מנתק הצתה, Shift Light וגם יותר כ"ס (אם ממפים את ההצתה בצורה טובה).

וכל זה בפחות מ-200$.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...