רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 37 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
NSU Sport Prinz 1965 ההשקה - 24.4.2010, יום שבת בשעה 11:00 במוזיאון הרכב הקלאסי בקיבוץ אייל http://www.saharcarmuseum.com/ http://www.youtube.com/watch?v=qGeAFEZSL7U דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
מפגש השפלה 16.04.10 1 2
מאת zvika52- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ביקרנו היום , מתניה ואנוכי במפגש השפלה. ההתרשמות מהמקום , נהדרת! תצוגת הרכבים מרשימה , האוירה כייפית, האפשרות לשבת במדרגות שבהיקף המיתחם(בצל), ולהשקיף על המכוניות, זו פריוילגיה שאין בכל מקום, ומוסיף על כך בית הקפה שבמעלה המדרגות. התקבלנו בחום , והיה כיף להתארח במקום.
הודעה אחרונה מאת revirevi, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ובכן,בשעה טובה הרכב בחנייה,מצוחצח,ממורק,ומוכן לקבל את הצ'ופרים. (שטיחים,ניקלים,מונטה קרלו,בוסטר בלם וכו') ומכאן לאן? מה התהליך לרישוי בעקבות השינוים,והתקנות החדשות ?יש דרך מסודרת כדי להגיע ליעד ה"נכסף" שהוא המס' הצהוב ?הצעות ? מחירים ? תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 992 צפיות
רכשתי סטארטר לג'ון דיר 332 שנמצא בתהליך שיפוץ. להלן תקציר הסיפור שלב א'. במכס היו מאוד נחמדים ולהודעה כי החבילה ממתינה, צורף גם טופס לרשיון ייבוא לחלקי חילוף ממשרד התחבורה. שלב ב'. משרד התחבורה. תוזזתי בלך ושוב בין שלושה פקידים. לבסוף נאמר לי באופן החלטי כי מאחר ולא מדובר בפריט בטיחות, וזה חלק לטרקטור, האישור צריך להיות ממשרד החקלאות. שלב ג'. משרד החקלאות, בית דגן. אגף למיכון. קשה להגיע לשם וגם למצוא מישהו שמקבל קהל או עונה לשאלות. אבל, אבל כשמתעקשים מצליחים. התשובה שקיבלתי. ג'ון דיר 332 זה לא ממש טרקטור. יותר מכסחת דשא ולכן יש צורך ברשיון יבוא ממשרד התמ"ת ולא ממשרד זה. שלב ד'. הרמתי ידיים וחזרתי למכס בנסיון נוסף לשחרור החבילה ללא רשיון יבוא ובידיעה שאני מוכן גם ל…
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 1 תגובות
- 871 צפיות
חג שמח - תהנו: http://www.samaonline.org/Prewarcars.pps
הודעה אחרונה מאת liran_r, -
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
טוב, אז אני מניח שאם עד 4 לפנות בוקר אף אחד עוד לא פתח שרשור על המפגש היום (אתמול?), זה אומר שרק אני צילמתי?? Oh Well... האמת שהיום רק קפצתי לבקר לשעה וקצת, בגלל עניינים משפחתיים. בטח פספסתי איזה מכונית או שתיים בגלל שמיהרתי, אבל אני מאמין שרובן כאן. אני חייב לציין לשבח את מפגשי הצפון, שרק הולכים ומתפתחים!! כל שבוע מגיעים 3-5 רכבים חדשים, ומספקים לי תמונות ונושאי צילום חדשים! יישר כוח למארגנים, ולמזמינים שדואגים להביא אנשים חדשים למפגשים!!! היום הספיקו לפנות אלי שוב מספר אנשים בנוגע לסגנון העלאת התמונות, אז אני אעלה שוב את הסוגיה. בשבוע שעבר העליתי את התמונות בשמיניות. היום אני אעלה שוב את התמונות מפיקאסה - בגודל מלא. יש הטוענים שככ…
הודעה אחרונה מאת omryr, -
- 1 תגובות
- 760 צפיות
62 שנים לישראל שנות החמישים: צנע ומכוניות בהרכבה מקומיתבעוד שבמרבית העולם שנות החמישים היו שנים של בום כלכלי אדיר ושגשוג, המצב במדינה הקטנה ומוקפת האויבים היה קשה, היה קיצוב אפילו לקמח ועל מכוניות כמעט אף אחד לא חלם, אבל במציאות נולדו הקומבינות http://www.motocar.co.il/article/12272.aspx 62 שנים לישראל המכוניות של השנים הראשונותיהיו שיטענו שהעם בציון מעולם לא התברך בתרבות מוטורית אמיתית, יכול להיות, אך מאידך דפדוף בהיסטוריה המוטורית הארצישראלית מספרת לא מעט על מצב המדינה והעם שלנו http://www.motocar.co.il/article/12271.aspx
הודעה אחרונה מאת ניר_1985, -
שלום לכולם. לכל מי שמיבא חלקים מהאיחוד הארופי. אתמול נודע לי במיקרה שבמידה שאני מייבא חלק כל שהוא מהאיחוד הארופי (יוצר במדינה השייכת לאיחוד הארופי) יש להמציא מהספק מסמך הנקרא יורו 1 שהוא הצהרה המעידה על ארץ היצור.מסמך זה מקנה הטבות /פטור מתשלום מכס. אשמח לשמוע העם משהו מכם התנסה בנושא ומה היה הניסיון.
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לותיקים, לפני מספר שנים התגלגל ליידי רכב ישן (מאוד - שנות ה60 המוקדמות) אשר השתייך לאזרח זר (וז"ל). אין ביכולתי לאתר את משפחתו בחו"ל(ככל הנראה היה ערירי). ברצוני " לאזרח" את הרכב - לרשום אותו כרכב ישראלי ובבעלותי ולהנפיק לו מספר צהוב. האם ניתן? מהי הפרוצדורה? עלויות? תודה,
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני כשבועיים ביקרתי בארה"ב בעיר SALT LAKE שביוטה, למכירה הפומבית שעלתה פה בכמה שרשורים שונים. כשבוע לפני המכירה פיטרו אותי מעבודתי ובמקביל דוד של אשתי חיפש אפיק השקעה הרפתקני. התוצאה ? הצעתי לו להשתתף במכירה פומבית ואולי יתמזל מזלנו ונצליח לקנות כמה מכוניות במחיר זול ולמכור אותם מאוחר יותר במחיר גבוה יותר. הייתי סבור שיגיעו למכירה מקסימום 200-300 איש ומכיוון שצריך לשלם במקום תוך שעה במזומן או בצ'ק בנקאי ומדובר על השקעה של 2000$ רק כדי להיות נוכח שם אפילו לאמריקאי (מחיר טיסה, מלון ל 3 ימים, מכונית שכורה, מסעדות). לבסוף הגיעו כ 2000 איש מכל רחבי העולם, כולל מסין, צרפת, שוויץ ואוסטרליה. לא רק זאת, המחירים הרקיעו שחקים כל כך שהגיעו לפעמים פי 2-3 ממחיר שאפשר להש…
הודעה אחרונה מאת liran_r, -
- 0 תגובות
- 852 צפיות
תוכנית ספונטנית למי שעדיין לא תפוס ליום העצמאות. - נפגשים מחר בבוקר ונוסעים לקיבוץ יזרעאל (ליד הגלבוע) (מפגש בצומת יגור) - במקום מכינים לנו מקום קטן לתצוגת מכוניות. - במקום יהיו הפעלות לילדים ועל האש של הקיבוץ, החברים שיבואו יהנו מכל אלו בעלות סימלית של 10 שקלים. מספר המקומות מאוד מאוד מוגבל, אין שם הרבה מקום לתצוגה, כל מי שמעוניין להצטרף בבקשה לשלוח לי הודעה פרטית עם מספר טלפון ואחזור אליו. * רק למי שמגיע עם רכב אספנות - זאת מכיוון שמספר המקומות מוגבל אני רוצה שיהיה מינימום מכוניות לתצוגה נחמדה. ** זהו אינו אירוע רישמי של המועדון אלה אירוע שאני מארגן דרך ידידה שגרה בקיבוץ ועלה במקרה תוך כדי שיחה איתה. אני יודע שהתזמון קצת יותר מדי מאוחר, אבל ע…
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביום שני עם השכול- מתייחדים, ביום שלישי את המדינה כולנו - מחבקים, ואת גלעד - לרגע לא שוכחים, חג שמח, מועדון ה-5 חיפה והצפון מעדי ואמוץ
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
אז התחלתי לעבוד על השילדה במהלך פרוק ושחרור ברגים ממערת ההגה נשברה הנבא מה שהצריך חילוץ קינג פין ושליחת הנבא לשיפוץ לאחר מכן ניקיתי את השילדה בעזרת דיסק וניר זכוכית פורקה מ"ע הנע אחורי (ותמתין לשיפוץ ) פורקה דלת ותוחלף באחרת וצבעתי את השילדה בצבע יסוד עד אני יחליט באיזה צבע לצבוע את השילדה
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מדובר בטנדר אמריקאי מצורפת תמונה מנוע 4100 מודל 79 ,האם מישהו יכול לעזור בגודל מצבר רצוי אני יודע שבטנדר שיש לי מודל 2002 אני מישתמש במצבר 82 אמפר
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 1 תגובות
- 943 צפיות
לאחר שאסיים לשפץ את הוספה px200 זה יהיה הפרויקט הבא. אופנוע גרמני NSU_1936 אשמח לקבל לינקים המתאימים לנושא.... או כל עזרה שיכולה לעזור. תודה, יורם
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ברכב שלי ,בג'נט ,קיים אום אבטחה נגד גניבה.1 מתוך 5.בעל הרכב איבד את האום המיועד לפתיחה,ואני ב"ברוך" רציני במקרה של תקר.מה לדעתכם האפשרויות ? לפני שאני פונה לאלימות.פניתי לפנצ'ר מאכר,וקיבלתי הסבר שהמצב לא נראה טוב חייבים בכוח.אגב,יש אום אבטחה לכל 4 הגלגלים. ***גם בתוכן ההודעה וגם בכותרת נמחקו הרבה מאוד פסיקים, בכפולות של 5, ברצף ,,,,, ***
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
שלום לכם באתר פורום המכוניות אני לא יודע אם הייתי צריך לפתוח נושא חדש או לא אבל ממש אשמח אם תעזרו לי בחיפוש אחר מכונית חלומותינו לחתונה אנחנו מחפשים פורד מוסטנג אדומה משנים:1964-1969 אדומה לא חובה פתוחה. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי במועדון החמש לא עזרו לי כל כך האם יש אפשרות לקישור עם אנשים שיש להם את הרכב הזה או כל נושא של עזרה בנושא רכב זה שיהיה לכל קוראי פורום קאר חג שמח מחכים לתשובות ולעזרה . התמונה היא בערך הרכב שאנחנו רוצים למרות שהיא מאוסף הדגמים שלנו אפשר להבין במה דברים אמורים ולמה התכוונו לאיזה רכב..
הודעה אחרונה מאת ליאור גפן, -
- 1 תגובות
- 857 צפיות
שלום לכולם. שמעתי שנסגר בית הקפה בהיכל נוקיה, ומאז התחילו להגיע פחות מכוניות למפגשי מועדון החמש בהיכל נוקיה. האם יש קשר בין סגירת בית הקפה להגעה של הרכבים?
הודעה אחרונה מאת speedsecret, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חשבתי למכור את האומגה אבל הילדים משגעים אותי שלא-אז חשבתי אולי להרכיב לה lowering spindles השאלות הן 1. 2" או 3"? 2.איך מנמיכים אותה מאחור ? 3.איזה גודל ג'נט שמים?
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
- 1 תגובות
- 711 צפיות
שלום. אני מחפש מוסך באיזור המרכז שמתמחה בסיטרואן (דה שבו) ויכול לקחת על עצמו פרוייקט שיפוץ. תודה.
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חגיגות שנה למפגש מועדון החמש הצפוני ב'ארומה' – נשר מפגש שישי הצפוני חוגג שנה במיקומו החדש האירוע יתקיים ביום ו', 30.04.10, במקום מפגש מועדון החמש בצפון- ב'ארומה' אספרסו בר , דרך בר יהודה 147, נשר (בסמוך לתחנת הדלק 'טן'). מפגש החברים יתחיל בשעה 16:30. שעת התחלת האירוע- 17:30. פרטים נוספים בהמשך. נסיעה בשיירה לאירוע: לבאים מהמרכז- יציאה מסינמה סיטי גלילות בשעה 15:15 בהובלת מתניה הלוי, טל' 4472256- 052 וראובן נזירי, טל' 4538073- 054, דרך צומת פרדיס וצומת יגור. לבאים מהשרון- יציאה בשעה 15:00 ממקום המפגש בגעש בהובלת אבי נוף, טל' 3535970- 050. הודעה לגבי שיירה ממפגש השפלה תימסר בהמשך. בברכה, סמד…
הודעה אחרונה מאת msigal, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום, בפעם הראשונה הויליס שלי פקד את רחבת היכל הספורט ויצר עניין מיוחד סביבו. אדם חביב, (סליחה שאיני זוכר את שמו) שגם הציג עצמו כחבר מועדון, התווכח עימי בידענות גדולה שאין כזה דבר ג'יפ חקלאי והכל המצאה ממוחי הקודח ודמיון עשיר. הבטחתי לו שבמיוחד עבורו אני יעלה היום לפורום מספר תמונות שאולי יגרמו לו לשנות דעתו. אז ספיישל פור יו חבר עלום שם, ניתן לתמונות לדבר.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
הגעתי הבית,תמונות מצורפות.בהצלחה לכולם. :onfire:
הודעה אחרונה מאת D.liven, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הירחון Mustang Monthly מגיש בחודשים האחרונים סדרת כתבות על אספן בשם בוב פרקינס שברשותו מספר מכוניות מוסטנג שכמעט ולא נסעו מאז ייצורן בשנות הששים ותחילת השבעים. האוסף מקורו בסוכן פורד שבחר להשאיר ברשותו מכונית אחת בכל שנה. המכוניות האלה לא נסעו ובוב איתר שני מוסטנגים מתוך השלושה שנשמרו ויצר לעצמו אוסף מאד ייחודי. לדוגמא, המוסטנג 1966 ראו כאן http://www.mustangmonthly.com/featuredvehicles/mump_1003_56_mile_1966_mustang_hardtop/index.html
הודעה אחרונה מאת chtbeh, -
-
http://www.youtube.com/watch?v=kJQJSribjJM דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת JuniorGT, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני כמה שנים, מצאתי איזה אתר של חברה אמריקאית, ששיפרה מוסטנגים משנתונים 67-68. התוצאה הסופית לא פחות ממדהימה, עם משהו כמו 500-600 כ"ס, שלדה חדשה לחלוטין, ביצועים מדהימים, והיא נראית כמעט זהה לרכב שהופיע ב"עקיצה ב-60 שניות" (אני מדבר על הסרט עם ניקולס קייג', לא הישן משנות ה70). אני זוכר שהרכב הופיע בצבע אדום באתר שלהם, והיה המון תמונות ומפרט מלא, ואני כבר כמה חודשים מנסה למצוא שוב את האתר. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, אשמח אם תוכלו לפרסם את הקישור לאתר. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום נסעתי לעשות טסט בפורד XR3Iשלי היות והאוטו קבריולט ורוב חייו היה הגג פתוח גם בגשם (אצל הבעלים הקודם) חדרו מים לאיזור שהמיספר שילדה רשום והתחילה חלודה . בטסט עשו לי בעיות ואמרו לי לגשת לדפוק מיספר שילדה חדש במקום אחר ברכב . מה הפרוצדורה? בעתיד לא יהיו לי בעיות עם המיספר שילדה החדש שיהיה במקום אחר מאשר המספר המקורי?
הודעה אחרונה מאת ראובן נזירי, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יפה ומחמם את הלב, גם הגברת וגם המכונית: http://growingbolder.com/media/technology/vehicles/romancing-the-road-259598.html#content_tabs בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת razirene, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1954-Studebaker-Commander_W0QQitemZ280492787545QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item414eac4759 גם גרסת הסדאן של הקומנדר שומרת על הקוים האלגנטיים של הקופה. שתיהן עוצבו ע"י ריימונד לואי, אשר עיצב את רוב הסטודיבייקרים באותה תקופה. למכונית הספציפית מנוע V8(בניגוד ל-6 ראש שטוח של הצ'מפיון) וגיר ידני עם אוברדרייב. נשמע טוב.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
פרארי 379 בנמל
מאת oldcar-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לעובדי הנמל יש עקרונות! הם בשבית, ועזבו הכל והלכו. אפילו את הפרארי הם נטשו.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -