Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עכשיו אני מאמין.היא בבית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפיפיה אמיתית. היא בעלת מנוע V6 או V8?

מנוע 302 ,8 צילנדר.

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יפייפיה תתחדש!

הדבר הראשון ששמתי לב אליו זה איך קיבלת מספר 6 ספרות??

זאת GT?

ניחוש פרוע שלי - מדובר ברכב שנסע לחו"ל לשיפוץ וחזר לארץ. אבל זה רק ניחוש.

רכב יפייפה, וצבע מאוד מיוחד!

הג'אנטים החדשים אכן מוסיפים אגרסיביות למראה של האוטו, אבל אני גם מאוד אוהב את הקלאסיים עם החישורים - כמו שמופיע בכתבה.

מברוק ותתחדש!

בברכה!

יונתן.

פורסם
אז כבר היתה לך כבר הנאה בהנעה וכבר רחצתת וציחצחת את הרכב אז -א תה מוכר...??? סתתתתם.

מזל טוב ותהנה .

שים מנועל הגה, ואי אילו מכשלות חשמליות כדי למנוע גניבה.

אל תספר לנו מה עשיתה כדי שהגנבים אל ידעו.

נסיעה טובה!:beerchug::mm_yeah:

הדרך הכי טובה למי שלא נוסע יום יום היא להוריד אויר מצמיג אחד(מצריך קומפרסור בהישג יד)

אף גנב לא יגע ברכב

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

בשעה טובה והרבה מזל טוב.

סעו רק בדרכים טובות .

הגאנטים מתאימים מאוד לדעתי ומוסיפים קצת אגרסיביות למראה המוסטנג.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

קודם לכל,תודה על הברכות.מחמם את הלב שיש עדיין "פירגון ",וברכות אמיתיות מצד אנשים שרובם אינם מוכרים לי.אבל ,כנראה שאוהבי רכב אספנות וספורט מוטורי קורצו מחומר אחר:mm_yeah:.

קשה לתאר את ההרגשה בדקה שאתה מחוץ למכס עם הרכב (מי שהביא רכב מח"ול,מכיר את התחושה).לא אוסיף את התחושות,אכזבות,המתח,חוסר האונים על הבירוקראטיה וכו'.הכל כמעט נשכח,החיוך נמרח על הפנים ו,,,,,,לעזאזל,מה עושים עכשיו? אפשר לנסוע על גלגלים הביתה למרכז? אין מס' רישוי! יש ביטוח,ולשאלתי במכס מה עושים,ענו ,כמו כולם! שמים קרטון עם 6 ספרות אחרונות של מס' השלדה,ויאללה,נוסעים.אני ,חשדן מטבעי (ק.בטיחות בתעבורה,,,)שואל,אתם בטוחים?אומרים לי לא,אבל כולם עושים ככה.מרים טלפון לביטוח.שואל את הפקידה,מה עושים?והיא אומרת סע ככה ללא מספרים.אני שואל אותה,וזה חוקי?והיא עונה לי,כולם עושים ככה.אני כבר מבולבל.מצלצל לגרר באשדוד, ושואל כמה תעלה גרירה לת"א? 700 ש"ח אומר השודד.אני מסתכל מסביב,ופתאום צד את עייני שוטר,שיושב בתוך ניידת ומחפש פרנסה.ניגשתי אליו,הוא גם נראה נחמד ממבט ראשון,וחשבתי,הנה סמכות שיודעת.

סיפרתי לו על ההתלבטות שלי (יהיו שיגידו,שאלת קיטבג,,,),ושאלתי אותו מה דעתו.להפתעתי,הוא עונה לי "סע חופשי".ואם יעצור אותך שוטר בדרך תראה לו את ניירות השחרור מהמכס.ואני מתעקש,ושואל וזה חוקי? עונה לי לא,אבל לא יעצרו אותך.יצא נחמד וגם מועיל.וזהוא ,אני בדרך,ואחי שומר עלי מאחור (מחזיר לי את הרכב שאיתו הגענו,,,).

זהוא,חלום התגשם (40 שנה + קצת).והגענו הבית בשלום.

לשאלות החברים,המנוע הוא 8 צילינדר 4700 סמ"ק.לגבי הג'נטים,ככה קיבלתי את הרכב,ולא יכולתי לסרב מלקבל אותם,,, (וגם אני מעדיף את המקורי)בהמשך,אני מתכנן לארגן סט נוסף מקורי.דני,בהצלחה בשחרור,הרבה מאוד סבלנות,ולדני הספל,כדאי להתחיל לבנות אורוות נוספות לסוסים:lol:.גיורא,זה 8 ולא 6 (לא רצית לשמוע שאני מביא 6 ציל' אה ?)תודה.לגבי המספרים, ראה למעלה.וכמובן תודה וגדולה למאיר בני,שמלווה אותי מאז הקנייה בעצות טובות ומועילות (לפעמים נדמה לי שיש לך אנציקלופדיה בראש):shock:.מחכה כבר לעשות איתך נסיעה משותפת.ושוב תודה לכולם,ואשמח לתת עצות מבעל ניסיון טרי,,,ולסיום מצרף עוד אחת באור יום.

שחרור מהמכס 15.4.10 028.jpg

שחרור מהמכס 15.4.10 029.jpg

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

מצטרף לברכות , אומנם מאוחר אבל ....

תהנו וסעו בזהירות . :beerchug::beerchug:

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

וואו אין מילים נסיכה אמיתית.:shock: :shock:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...