Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלילות מכס עם "הפי-אנד"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי סטארטר לג'ון דיר 332 שנמצא בתהליך שיפוץ. להלן תקציר הסיפור

שלב א'. במכס היו מאוד נחמדים ולהודעה כי החבילה ממתינה, צורף גם טופס לרשיון ייבוא לחלקי חילוף ממשרד התחבורה.

שלב ב'. משרד התחבורה. תוזזתי בלך ושוב בין שלושה פקידים. לבסוף נאמר לי באופן החלטי כי מאחר ולא מדובר בפריט בטיחות, וזה חלק לטרקטור, האישור צריך להיות ממשרד החקלאות.

שלב ג'. משרד החקלאות, בית דגן. אגף למיכון. קשה להגיע לשם וגם למצוא מישהו שמקבל קהל או עונה לשאלות. אבל, אבל כשמתעקשים מצליחים. התשובה שקיבלתי. ג'ון דיר 332 זה לא ממש טרקטור. יותר מכסחת דשא ולכן יש צורך ברשיון יבוא ממשרד התמ"ת ולא ממשרד זה.

שלב ד'. הרמתי ידיים וחזרתי למכס בנסיון נוסף לשחרור החבילה ללא רשיון יבוא ובידיעה שאני מוכן גם להחזיר את החבילה לשולח במידת הצורך. אולם לא היה צורך. קיבלתי את החבילה ללא סרבול ובתשלום מע"מ בלבד ומיד. (פריט חקלאי פטור ממכס מסתבר אחרי שטרטרו אותי).

פורסם

אכן הפי אנד עם מרכאות כפולות-

בגלל הבירוקרטיה הפסקתי להזמין חלקים מחו"ל,אין לי כח

להתרוצציות חסרות תכלית.

במקרה לא מזמן נתקלתי בחברה שמביאה עבורך החלק,המחיר לתיווך נראה

סביר ,ננסה ונראה.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• תוכן חדש...