Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס

דורוןא
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לכל מי שמיבא חלקים מהאיחוד הארופי.

אתמול נודע לי במיקרה שבמידה שאני מייבא חלק כל שהוא מהאיחוד הארופי (יוצר במדינה השייכת לאיחוד הארופי) יש להמציא מהספק מסמך הנקרא יורו 1 שהוא הצהרה המעידה על ארץ היצור.מסמך זה מקנה הטבות /פטור מתשלום מכס.

אשמח לשמוע העם משהו מכם התנסה בנושא ומה היה הניסיון.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

שלום.

אני מודיע לך שפותר מהמכס מלא!!!

בדוק אחרי מריבות במכס כי לא ויתרתי!!!

בנוסף ניסו להשחיל אותי אם מס קניה בגובה של 45% ולא הסכמתי גם דפקתי סקנדל ואז פניתי למכס והנה התשובה שקיבלתי

לכבוד לוי בני

הגיע תשובה לפניה מס' 137794 הנדון: מס קניה

לכבוד

מר בני לוי

א.נ.,

לבקשתך הריני להודיעך כי שיעור מס הקניה על חלקי חילוף לרכב הוא, כיום, 12% מהמחיר הסיטוני כמשמעותו

בחוק מס קניה (טובין ושירותים), התשיב - 1952.

בכבוד רב

מאיר אביבי

מס קניה ומעמ ת-א

טלפון: 03-6369437

לא מבין למה המוכסים מנסים בכוח נמחק אותנו כאילו שהם מכנסים את זה לכיס או לכו תדעו אולי מקבים אחוזים

אז שלא יעבדו עלכם ולא לוותר

זו המדינה היחידה בעולם שאיך אתה לא מיסתובב מרמים אותך כולל הרשויות

אז מה הפלא שגם אנחנו מנסים כול מיני קומבנציות?

בברכה בני ל

*נא לשמור על לשון נקייה, גם אם מתעצבנים מאד*

בתודה ההנהלה.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תעודת יורו 1 או תעודת מקור נפוצים מאד אצל יבואנים מסחרים, ביבוא אישי כללי ושל חלפים מתחת לסכום מסויים לא בטוח שצריך מספיק שעל החלק או אריזתו יש כיתוב מקור היצור שלו.

דרך עגב להפיק תעודת יורו 1 או תעודת מקור מארץ היבוא עולה באיזור ה100 $ עד כמה שאני זוכר.

טל

• תוכן חדש...