רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
-לוח אירועי השקות מועדון החמש לחודשים הקרובים: -21.05- השקת ב.אם.וו CS 3200 משנת 1962- דליה ומנחם ניר- במפגש נוקיה ת"א - 28.05- השקת שברולט קורבט משנת 1977 ושברולט נובה משנת 1964 - יעקב בנגיאט במפגש נוקיה. - 04.06- השקת דודג' פאואר וואגן (נ.נ) משנת 1960- שמואל רוזנפלד במפגש השפלה בנס ציונה - 11.06- השקת חיפושית קבריולט משנת 1961- רון אפנצלר- במפגש נוקיה - 02.07- השקת סיטרואן ID משנת 1960- אברם תאומים- במפגש נוקיה - 16 יולי- השקת אוסטין A 40 של אילן זהר במפגש נשר - 23.07- השקת אוטובוס ליילנד רויאל טייגר וורלדמסטר משנת 1975, מרכב תוצרת "מרכבים"-בני הספל ואיל עובדיה- במפגש נוקיה טקסי ההשקות יתקיימו בשעה 17:30. לבירורים ניתן לפנו…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 819 צפיות
האירוע השנתי ע"ש ניר עוזדור ז"ל – 2010 האירוע לזכרו של ניר עוזדור ז"ל לשיפוץ ושחזור מצטיין של רכב דו/ תלת גלגלי. יוזמי האירוע: מש' עוזדור ומועדון החמש האירוע בשיתוף ובחסות: קריפטון - המקום הטבעי לעסקים מרחב לכנסים, ימי עיון, ישיבות , הדרכות, ODT ועוד www.krypton.co.il הזכייה באירוע עוזדור תצוין בטקס מיוחד אליו יתבקש המשתתפים להגיע עם רכביהם. הטקס יתקיים ביום שבת, 29.05.10, בלב הכפר הירוק שבאזור השרון, במתחם קריפטון. האירוע יימשך כ-4 שעות. 10:30-10:00 – הגעה למקום האירוע והתארגנות. איך מגיעים: הכניסה למתחם קריפטון הינה דרך השער הדרומי של הכפר הירוק. פונים לכיוון בית העלמין הצבאי קריית שאול ומשתלת אהרוני , עולים למעלה עד שער ב…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
איזטה 1 2
מאת CLIPPER159- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום בירצוני לדעת כמה איזטות בערך יש בארץ.?
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
עשרות שנים עמדו שתי המשאיות האלה בחצר בית פרטי בקרית אונו לאחת , ניתן היה עוד לראות בקבוקי סיפון מציצים מאחור, נדמה היה שנהג החלוקה רק עצר בחצר אחרי יום עבודה ופשוט לא חזר... זה היה נחמד לראות אותן מהרחוב אבל הבוקר (שישי) במבצע זריז הועמסו שתיהן על משאיות גדולות יותר כשהאינפורמציה היחידה שקיבלתי שהן בדרכן לשיפוץ עבור מוזיאון...
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שישי במפגש שפלה. היום הפגינו האירופאיות שליטה מוחלטת וכבשו את הרחבה. גולת הכותרת עבורי היתה הקונטסה 1300 שהגיעה עם מר הרשקוביץ, הבעלים המקורי, שבנו משה מחזיק בה עד היום. תודו שזה לא משהו שרואים כל יום:
הודעה אחרונה מאת revirevi, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
היי, בתור ילד ביסודי(לפני 8 שנים),אני זוכר שתמיד בדרך חזרה הבייתה תמיד ראיתי והתלהבתי מfirebird מסויימת(מילדות אני מת על כאלה אמריקאיות בסיגנון(: )בגוון של אפור ללא גג נפתח ראיתי אותה מחנה בהרצליה פיתוח מישהו יודע מה עלה בגורלה?הבעלים גר בסביבה?יש לו עוד מכוניות אספנות?תודה רבה
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
שלום חברים. באיחור ניכר אני מפרסם יומן שיפוץ מקוצר לפיאט 238 שלי,לאיחור ולעיתוי יש סיבות,האיחור נובע מרצף של בעיות,עומס עבודהועניינים אישים כשלצד כל זאת שיפצתי בשנתיים האחרונות סירת דו מנועית מסוג ברטרם 31 פיט (היתוש כפי שנקרא בחיל הים..)-פרוייקט אדיר שגזל המון המון זמן (וגם כסף...). העיתוי גם הוא לא מקרי,מצד אחד חופשת הפסח,מצד שני אני שוקל למכור אותה (פרוייקט נוסף בפתח...) ואםלא אפרסם את היומן עכשיו,לא אפרסמו כלל. אז ככה,הפיאט ילידת 1974,בעלת מנוע 1438 סמ"ק ששירת נאמנה את הפיאט 124 ספיישל. ב238 יושב המנוע לרוחב וההנעה היא קדמית. יחידת ההנעה כמעט זהה לזו שהייתה בשעתו באוטובינקי פרימולה (מי שמכיר וזוכר). להנעה הקדמית ברכב זה יש יתרון אדיר והוא רצפה שטוחה לגמרי ונמוכ…
הודעה אחרונה מאת שביט, -
קיבלתי במתנה רביט 69 1 2
מאת twin- 15 תגובות
- 5 אלף צפיות
קיבלתי במתנה מדוד של אישתי רביט שנת 69 יד ראשונה בקרוב יתחיל השיפוץ אם יש למישהו ספר או מידע יבורך תמונות
הודעה אחרונה מאת צבי אייל, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם אפשר להביא רכב שנת 81. מארה"ב . לשלם מכס [הרבה]. ולשמור במחסן ללא רישוי עד שנה הבאה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת חזקי, -
- 2 תגובות
- 821 צפיות
מחפש מכונית מדגם CAMARO SS מהשנים 1965-7 לפרויקט שיפוץ עם אבא שלי במוסך שלו העזרה שאני מחפש היא בפרוצדורה של למצוא את הדגם בארץ ואם לא קיים אז איך ומאיפה לייבא עדיף ממישהו עם ניסיון בתחום ... תמונה של הדגם : http://www.netcarshow.com/chevrolet/1967-camaro/800x600/wallpaper_01.htm
הודעה אחרונה מאת Esqeleto, -
- 11 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
נראה כאן הפורום הכי מתאים אם לא אז להעביר. אני מעוניין ליבא מנוע 2300 סמ"ק לאודי 100,עכשיו האם יעשו לי בעיות ובמכס וזה? קניתי כבר כמה חלקים לרכב מEBAY הכל עבר חלק אבל אף חלק לא היה גדול כמו מנוע שלם. תודה
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 46 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
השיפוץ של הפיאסטה (דור ראשון מודל 1979) מתקדם לאיטו. לצערי בכל פעם שאני עובד על האוטו אני שוכח לצלם או שהמצלמה לא נמצאת, כבר די התיאשתי מלנסות לתעד. השבוע אם יהיה מזג אויר נעים אני מקווה לסיים את עבודות החשמל ואז שלב הפחחות שהחלטתי לא לעשות לבד בעיקר מפאת חוסר זמן. אז נכון שטרם מצאתי פחח שיעשה את העבודה (אני פתוח להמלצות חמות, אזור רחובות עד ת"א), אבל עוד יותר מטריד אותי שאני לא סגור על צבע. בהתחלה רציתי תכלת או ירוק מהצבעים המקוריים בהם הוצעה הפיאסטה למכירה (בחו"ל בכל אופן). הנה דוגמה: לאחר מכן חשבתי ברצינות על שחור מט, אבל אני חושש משרידות הצבע ומימי הקיץ החמים. דוגמה: לאחר מכן חשבתי על צבע מודרני ומצאתי תמונה שאמורה להמחיש בצורה קרובה מאוד א…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
לפני מספר ימים קניתי סוברו "רקס" 700 ,83שנת צבע כסוף (וג'ינג'י גם... ) עדיין לא אספנות אבל כבר לא ילדה... יש טסט , והרכב מניע בנגיעה ,נוסע ואפילו מפתיע בזריזותו... והחניות ...אוי החניות... אשמח להמלצות על מוסך אמין עם סימפטיה(רצוי באזור רעננה) לישור קו מכאני ,שלא ינסה לנפח את החשבון והתקלות מעבר למה שצריך ... מחלקת קוסמטיקה: יש לה מספיק חלקים שדורשים תשומת לב או החלפה, אם למישהו יש אחת כזאת מושבתת שתוכל להיות "תורמת אברים" אשמח לשמוע , וכמובן כל המלצה/הערה/הארה וכו...
הודעה אחרונה מאת roni250b, -
- 0 תגובות
- 766 צפיות
ב17.4 היה יום הולדת 46 לפורד מוסטאנג,רצינו לאחל לכל בעלים החדשים\ישנים\או סתם מעריצים, למוסטאנגים עצמם הישנות החדשות,המשופרות והמקוריות יום הולדת 46 שמח,והמון תודה לפורד שיצרו את הג`אנר שנקרא פוני קאר. תזכורות לאירוע שמועדון FUEL SLUT עשה שנה שעברה,ובהזדמנות זאת שוב אנחנו רוצים לאחל תודה רבה לכל המשתתפים ממועדון החמש ומכל שאר המועדונים http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=258268&highlight=%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9+%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%90%D7%A0%D7%92 הסדר הכרונולגי של ה46 שנים האחרונות http://www.youtube.com/watch?v=lyIFouS8ePk דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Fla…
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 0 תגובות
- 644 צפיות
62 שנים לישראל שנות השבעים - העם מתאהבסובארו מגיעה לישראל וכובשת את ליבו של העם היושב בציון; וולוו זוכה למעמד של מכונית שרד והקשר של הנהג הישראלי עם התיבה האוטומטית מתהדק http://www.motocar.co.il/article/12284.aspx
הודעה אחרונה מאת ניר_1985, -
- 0 תגובות
- 607 צפיות
62 שנים לישראל שנות השישים - העם רוצה מכוניתבשנות השישים הישראלים הפסיקו להתבייש ולחשוב מה יגידו השכנים והמראה של מכונית מתחת לבית החל להיות שכיח. כוכבות התקופה סוסיתא, קונטסה, סימקה ו"לארק" לאלופי צה"ל ולעשירים http://www.motocar.co.il/article/12276.aspx
הודעה אחרונה מאת ניר_1985, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
עצה ידידותית, בידקו מחירים לפני שעושים את זה, השוק הזה פרוץ למרות שלדעתי מכיוון שמשרד התחבורה מחייב את זה, הוא חייב לקבוע תעריף לזה. לדוגמא: סנטרטסט בסמוך למשרד הרישוי בחולון גובה 750 ש"ח. מכון הדרום 300 ש"ח. אז שלא ידפקו אתכם...
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ידית ההילוכים אצלי בגולף היתה יוצאת מהמקום בכל פעם שמנסים להכניס לרוורס, מאחר ואז צריך ללחוץ עליה כלפי מטה. (איתי סמוראי יכול להעיד על כך ) מאחר ולא ידעתי בזמנו מה הבעיה, היו (בעלי מקצוע) שטענו שאני אשם, שעליתי על אבן ושהידית קיבלה מכה מלמטה... בכל מקרה החלטתי לפרק ולבדוק בעצמי וגיליתי שהקופלונג שמחזיק את הידית במקום שעשוי פלסטיק פשוט התפרק מיובש (אפשר לראות אותו בתמונה משמאל למעלה) הזמנתי מייד חדש באיביי בכמה פרוטות וקיבלתי אותו השבוע. כשפירקתי את שלי לצורך החלפה גיליתי שבחבילה שקיבלתי יש יותר חלקים ממה שמותקן אצלי ברכב. החלפתי אצלי את החלקים שכן זיהיתי, הכל עובד מצויין החלפת ההילוכים חלקה והכל טוב. העניין הוא שאני חושש שמי שטיפל לי בידית ההילוכים קוד…
הודעה אחרונה מאת TopSpeed, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ביום שישי אני מגיע עם המוסטנג חדשה שלי למפגש מועדון החמש בנוקייה.אשמח להציג לראשונה את הרכב בפני חברי הפורום,והקהל הרחב. להתראות.צביקה
הודעה אחרונה מאת orinoko, -
שלום רציתי לדעת איזה דגמי דאף הגיעו לארץ? ובאיזה שנים? והאם שרד משהו? פתאום נזכרתי שלפני 15 שנה ראיתי אחת במצב גרוטאה זרוקה בשדה ושמעתי מאבא שזה היה חרא של אוטו והבנתי שגם היו כאלה אוטומט??
הודעה אחרונה מאת bagira, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
חבר התייאש מרכב שברשותו והעביר לי אותו, הרכב מעניין אותי מאוד , אבל במקום שהוא עומד בו כרגע הוא לא ישרוד זמן רב . אני צריך מקום להעמיד אותו בדחיפות , הרכב נראה שלם ואני מתחייב לכסות אותו. טווח העמידה כרגע נראה כמו שנה לפחות עד לאספנות. לגבי מקומות בתשלום , אני סטודנט , כך שמעבר לתשלום סימלי אני לא אוכל להרשות לעצמי והרכב ילך לברזל . אשמח לשמוע מכם . אומי
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 2 תגובות
- 909 צפיות
ביום שישי 23/4/10 (ט' באייר) נפקוד את קברו של ניר עוזדור ז"ל בבית העלמין בלהבים בשעה 16:00. לאחר מכן נתאסף בבית מש' עוזדור, ברח' טופח 12, להבים. חברי מועדון החמש ומוקירי זכרו של ניר מוזמנים. בברכה, סמדר- מועדון החמש. מודעת אבל- אזכרה לניר זל- 2010.doc
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הכוונה לאתר שמדמה מס צבע לרכב. תודה מראש יוסי
הודעה אחרונה מאת erez59, -
ריטמו 130 TC
מאת axgt-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום כנער הייתה לי הריטמו S , אוט מעולה. מאוד נהנתי אבל פנטזתי על ה 130 TC ידוע לי שיש כזו בארץ. מישהו? פרטים?
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בערב יום העצמאות ה- 62: ביום ב' , 19.4.2010 תיערך תהלוכת רכבי אספנות ואופנועים , בעיר טבעון , כחלק ממצעד המחולות בעיר, התהלוכה תלווה בסיקור טלביזיוני , המפגש ביום ב' שעה 19:45 ליד משטרת טבעון ( על הכביש הראשי) התהלוכה תסתיים לאחר כשעה, ציבור בעלי רכבי האספנות והאופנועים בארץ מוזמנים לאירוע לפרטים נוספים : בני זהר 052-2535427
הודעה אחרונה מאת רותם גולן, -
- 38 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום אנשים היום עבדנו על האוטו והמרכב האחורי הורד כדי שיהיה קל לעבוד על הדריישפט ועל שאר הדברים מתכוונים שבוע הבא להוציא מנוע ולהתחיל לשפץ תמונות יהיו בקרוב!
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
עכשיו אני יודע איך אמור לנסוע רכב קטן עם מנוע גדול :lol: אחרי הטיפול המסור של ידידנו מר בני ל. המנוע הפסיק לזייף והתחיל לעבוד כמו שבני אוהב להגיד כמו שעון דוקסה. רצועת הטיימינג מסתבר הותקנה לא נכון טעות ב 4 שיניים, המפלג הורכב בצורה שלא איפשרה לקדם את ההצתה וכל הרעשים נעלמו. איזה כיף, האוטו התחיל לטוס ולא רק להרעיש. עד כאן התחום של בני ואני מוריד בפניו את הכובע שאפו בני בני הודיע לי שיש לרכב כרגע בעיה בהזרקה ומאחר והזרקה זה לא התחום שלו, הוא מציע לי להגיע עם הרכב למשה זר בפ"ת מכון להזרקות וקרבורטורים. לא הכרתי את השם כי לא נתקלתי בו בעבר, חיפוש מהיר מצא לי את הטלפון ב 144 והודעתי להם שהאוטו בדרך. הגעתי לשם עם רכב על גבי גרר כי הרכב פשוט נחנק בכל לחיצ…
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עשרות בעלי כלי רכב ישנים וחבוטים בגוש דן תהו בחודשים האחרונים למי היה עניין לגנוב דווקא את רכביהם http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/095/886.html?hp=54&loc=19&tmp=7557 (קרדיט למעריב).
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני צריך להחליף את הגג בחיפושית קבריולט שלי, מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מומחה שיודע לבצע את העבודה כמו שצריך? יש לי את הברזנט, צריך רק להרכיב אותו לשלד ולכוון את הגג. עדיף באיזור הצפון. תודה.
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הזמנה חגיגית שלום לכולם שמי ניר ואני חובב רכבי אספנות זאת הוספה שלי ששיפצתי לא מזמן ואף אחד לא האמין שהיא תשוב אל הכביש..... אז כנגד כל הסיכויים ומאות שעות עבודה שהשקעתי (כל עבודות השיפוץ/פחחות/צבע נעשו על ידי) לאחר שנים רבות בהם נזנחה הוספה חוזרת אל הכביש ובגדול.... אני מזמין את כולכם חובבי רכבי אספנות באשר הם לבא ולהשתתף בהשקת הוספה שלי ההשקה תיערך ביום שישי ה 23/4/10 בשעה 14:30 בבר ה"טוביה" רח' שושן 6 ירושלים אשמח לראותכם ניר
הודעה אחרונה מאת nfoffman,