Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום זה שוב אני והפעם עם שאלה חשובה!

פתחנו ראש מנוע וקרטר אנחנו בשלבים של הוצאת מנוע ונתקלנו בתופעה מוזרה

בדרך כלל המנוע יוצא עם גלגל התנופה במצב שלנו גלגל התנופה נמצא בתוך הבית

של הגיר ולא ניתן לשלוף אותו החוצה! השאלה היא עם צריך לפרק את הבית מהגיר או שיש דרך אחרת?

תודה לעונים!

משה.

חשוב לי בבקשה לענות!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שיש לך חלודה על ההילוך ישיר ולכן הדיסק תפוס שם או תצלם ונראה על מה מדובר

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

לא מדובר על זה שהוא לא יוצא הכוונה היא שיש לו מן בית כזה שאין אפשרות להוציא אותו! לקרוא שוב את ההודעה למעלה בבקשה .

בתודה משה.

פורסם

תבדוק את ההאוזינג. יתכן, וזה היה המצב בחלק מהמנועים האמריקאיים בשנות השישים - שיש מכסה תחתון להאוזינג שצריך לפרק אותו בכדי להגיע לברגים שמחזקים את גלגל התנופה.

מכל מקום, עדיף להוריד קודם את הגיר.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

ואוו..

כשראיתי את האוטו שלך בהתחלה חשבתי שלא תצליחו לעשות איתו כלום ושגם אם תצליחו אז יעלה הרבה כסף..וטעיתי,

בהצלחה בשיפוץ וכמו שאמרו..אל תשכח לצלם ולתעד הכל כי תמיד כיף לראות את ה- ליפניי וה - אחריי..

נ.ב - עדיין אני מחפש מיני

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

ברכבים האלה כדאי לפרק את גלגל התנופה יש להוריד את הגיר לאחר מיכן לפרק את המכסה למטה,

אחרי זה ניתן לפרק את המצמד כלפי מטה וכ"נל גלגל התנופה.

בברכה בני ל.

אגב יתכן ויש לי הרבה חלקים לרכב הזה כגון בוכנות טבעות

מיסבי מנוע משאבת מים וחלקי פרונט.

אם אתה מעונין צור קשר בפרטי.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...