Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוברו רקס 700

yb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עופר, זה אזור, למה נראה לך שאותו אחד שמחזיק את האוטו הזה כבר לפחות עשור (אני זוכר את עצמי בתור ילד קטן שחוזר מהבצפר לבית עובר שם כל יום ורואה את הרכב), יסכים שיפרקו ממנו חלקים ?

יש מאחורי הבית שלי דארט ועוד כמה מכוניות שכואב לראות במצבן, אבל ככה זה באזור, אנשים פה משוגעים אין הסבר לזה שמגדלים עציצים בתוך הרכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני די בטוח שהבעלים לא ממש יתלהב שיפרקו לו חלקים וישאירו לו פגר, אבל אולי תמורת סכום זניח הוא יסכים שמישהו יפנה לו את החצר.

זה מזכיר לי חצר אחרת באזור ששכבה לה מתחת לסככה פורד אנגליה צבועה בשחור-לבן שבעליה לא היה מוכן להיפרד ממנה תמורת שום הון. רק מה אחרי 1/2 שנה הגיע בולדוזר ויישר את השטח כולל הבית הישן שניצב עליו וכמובן הסככה עם האנגליה...באמת לך תבין את אנשי אזור.

פורסם

אשמח להכוונה לגבי הסוברו רקס שדיברת, תודה רבה

מזה שנים עומדת ביישוב אזור בחצר בית פרטי סובארו שכזו ללא תזוזה.

מצבה מעורר רחמים בעיקר בשל החלודה שפשתה בה, עדיין יכולה להיות תורמת.

הכוונה בה"פ.

עופר

פורסם

מישהו יודע היכן להשיג חלפים (רצוי באזור השרון/ת"א)לא ממכוניות עומדות? כמו שנאמר המצב בשוק לא משהו... (משאבת ברקס גלגל אחורי /אטם לקרטר)

פורסם

דווקא, בעיניי הרקס הקודם - עם המנוע האחורי- יותר מעניין, וחבל מאד, שנעלם לגמרי! חבל, שבזמנו לא חשבתי ליקנות אחד כזה! היום כנראה כבר מאוחר!:-(:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
דווקא, בעיניי הרקס הקודם - עם המנוע האחורי- יותר מעניין, וחבל מאד, שנעלם לגמרי! חבל, שבזמנו לא חשבתי ליקנות אחד כזה! היום כנראה כבר מאוחר!:-(:?

דווקא לפני כשנה/שנתיים (אולי כבר יותר :?)התפרסם סיפור על איזה תושב חוץ תמהוני שחזר לארץ אחרי כ- 20 שנה ששלף עם מנוף את הרקס החדשה שלו מתוך סלון דירתו שבקומה 2 בבית משותף. סופר שהוא רצה להיות בטוח שיהיה לו אוטו כשיחזור...

מענייין מה אם האוטו??

פורסם

ועד שאלה - מישהו יודע מה עלה בגורלה של סובארו רקס (מנוע אחורי מודל 81,צבע לבן ) , שאוחסנה שנים רבות בדירה של מישהו שעבד בחו"ל (הוכנסה עם מנוף לדירה ). היתה כתבה במעריב לפני כ 5-6 שנים , בעל המכונית חזר לארץ , והצהיר שהולך להשתמש בה . המכונית הייתה לדבריו במצב חדש (אוחסנה כ- 10 שנים בדירה ) .

הסיפור הזה התפרסם לפני לפחות 5 שנים , גם אותי מעניין מה קרה למכונית ההיא

פורסם

כמו שכבר דווחתי ראיתי בעבר את הדגם עם המנוע האחורי בחצר בית ברמת השרון,אין לי מושג אם היא עדיין שם, מה שרוצה הכוונה -בה"פ

פורסם

**ביד 2**

סובארו רקס 700 ,1983,+חלקי חילוף, 4000 ש"ח.

052-2525859

בהצלחה,

עידן.

o1_1_1_6_20060616150652[1].jpg

o1_1_2_6_20060616150654[1].jpg

o1_1_3_6_20060616150656[1].jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

צחוק בצד,אבל במחשבה שנייה המיקרוואנים היפנים האלו באמת מדהימים בניצול החלל הפנימי שלהם.

בסובארו 600 הגמדית הזו יכלו לשבת ברווחה יחסית 6 נוסעים+מיטען,והכל בשל תיכנון נכון ומיקום יחידת ההנע מאחור,והשימוש במנוע "שוכב" שיצרה משטח העמסה גדול יחסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...