רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתי נהג טריילר הרבה שנים ,ופרשתי בשנת 1999 מהענף, הטריילר האחרון שהיה לי ,היה פרייטליינר שחור דבל הגה עם תא שינה ענק ,כמו שרואים בסרטים האמריקאיים, עברתי איתה כברת (חיים) ארוכה מאוד, אני מחפש את המשאית הזאת ולא מוצא את עקבותיה, כיום קשה ויקר ביותר להפעיל משאית כזאת, על פי הידוע לי היא ללא רישוי מ 2008, בפעם האחרונה שראיתי אותה היתה לפני כשנתיים וחצי על כביש החוף, אך לא יכולתי להסתובב ולהגיע אליה, איני יודע אם היא זרוקה באיזו חצר או מוסך, ולמי היא שייכת בכלל כיום, אם היא בכלל אולי טוטאללוס?? אם מישהו ראה באיזה מקום את המשאית הזאת אנא צרו קשר והודיעוני. זאב 054-3315895 תודה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם שמי דקל אזולאי, בן 18 כמעט, מראש העין ואני מחפש כבר כמה חודשים רכב לשיפוץ כדי סוף סוף להכנס לתחום הזה שמושך אותי כבר זמן רב. אני מחפש ומחפש רכב לפרוייקט ולא מצאתי עד כה, אני מחפש רכב בסביבות 2000-5000 ש"ח כדי שישאר לי גם כסף לשפץ אותו, לא ננעלתי על דגם מסויים אבל אפשר לומר שיש לי העדפה למכוניות קטנות ואירופאיות..בעיקר מיני... רציתי לשאול האם מלבד חיפושים באינטרנט ישנם מקומות נוספים או דרכים אחרות בהן ניתן למצוא רכבים כאלו לשיפןץ... כמובן שאשמח לשמוע אם במקרה למישהו ממכם יש רכב שכזה או יודע על רכב שכזה.. בקיצור אני מאוד להוט להתחיל פרוייקט שכזה ואשמח לכל עזרה במציאת רכב ובטיפים לתהליך השיפוץ... תודה מראש, דקל.
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למסירה לבית חם ואוהב המעוניינים צרו איתי קשר בהודעות הפרטיות
הודעה אחרונה מאת irork, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
במוצאי שבת הקרובה 24/04/10 בשעה 20:30 יתקיים ערב פסטיבל אביב ליין ומוזיקה בחוות אלנבי שבקבוץ נצר סירני. הארוע סגור ומיועד לקהל מוזמנים בלבד – לקוחות החווה. בעל המקום הגיע למפגש השפלה של מועדון החמש, התרשם לטובה והזמין כ-10 חברים עם רכבים להשתתף בתצוגה בשטח החווה. הרכבים נבחרו על ידי מארגני האירוע ממבחר שהוצג בפניהם. בנוסף התקבלו עוד כ- 20 הזמנות שיחולקו לחברים במפגש. לבירורים יש לפנות אל קובי בן- ניסן, רכז מפגש השפלה בטל' 054-6785688 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
אתר שווה ביותר
מאת Alon_A- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 845 צפיות
CLASSIC CARS IN SOUTH AFRICA ברושורים, מאמרים וכתבות, פרסומות ועוד... מומלץ !
הודעה אחרונה מאת oren99, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
מיפגש קבריולט בזכות אבי גואטה כל הכבוד הטיול היה פצצה תודה !!
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב טוב, אני מחפש מנשא אופניים לחיפושית לא משהוא שמתלבש על מכסה מנוע וגם לא להרכבה על הגג. בטח תשאלו - אז מה נשאר ? נשאר טמבון אחורי, שזה המקום היחידי שיכול לשאת בעומס רציני. יש למישהוא רעיון ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 986 צפיות
הנה כמה תמונות שלה מישהו יודע כמה שווה רכב כזה היום ? והאם זה נחשב ל"פריט יקר" ? http://img265.imageshack.us/gal.php?g=dsc00300z.jpg
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.minispares.com/Product.aspx?ty=pb&pid=42500&title=HILO FULL FRONT AND REAR ... האם מוצר טוב? איך לעומת המקורי, מה ההבדלים? מה ההשפעה על הקונוסים של הבולמים, האם צריכים אחרים?
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
-
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי חיפושית שנת 75 מנוע מסוף שנות השבעים. היא הגיעה לשלב בוא יש לבצע אוברול ואני מחפש קיט אוברול. אני לא מתמצא במקומות החיפוש, אתרים שכדאי לקנות מהם. אשמח להמלצות לקניית קיט שיפוץ. תודה רבה, אוהד
הודעה אחרונה מאת noon, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 723 צפיות
מצורף מפת המקום האירוע וסידורי החנייה, חברים בעלי רכבי אספנות ו/או רכבים קלאסיים, מתוצרת צרפתית, סיטרואן, פיז'ו, רנו, סימקה, וכדומה, המגיעים לאירוע , מתבקשים ליצור קשר עם אמוץ, לטלפון 050-4074014, או לשלוח הודעת דא"ל ל- [email protected], עם פרטים אישיים, סוג הרכב, ומספר טלפון נייד. לתאום סידורי החנייה ושמירת חנייה לריכוז כל הרכבים מתוצרת צרפתית. תודה מראש למשתתפים בארוע הצרפתי במפגש בנשר ב- 30/4 החל מ- 16:30 אמוץ
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
- 3 תגובות
- 915 צפיות
שלום! כאמור, אני מחפש ראש מנוע, אם זה עוזר, אז רשום עליו המס' הבא - 311-101-375. שסתום יניקה 35 מ"מ, פליטה 32 מ"מ. מעדיף אחד במצב תקין, או בר שיפוץ קל. אגב, אני נמצא כרגע בקרית שמונה, אז כל דבר באזור ובימים הקרובים יתקבל בברכה. מה שבעצם קרה לראש התקול זה שנפלה (?!) תושבת שסתום היניקה וכל פעולת סגירת השסתום, פשוט גרמה לתושבת (הלא מיושבת) לחפור בור עד למעבר היניקה בראש המנוע. זהו בוודאי נזק בלתי הפיך... על האמור, אני שואל... האם אפשר שהתושבת נפלה מהתחממות והתפשטות יתרה של סגסוגת האלומיניום סביב תושבת השסתום...?! תודה בכל אופן, עומרי...
הודעה אחרונה מאת טווינגו, -
- 4 תגובות
- 810 צפיות
אני צריך לגרור רכב מאזור אשקלון למושב בקו רוחב של נתניה, אם מישהו צריך בקרוב לאותו כיוון או כיוון הפוך אני אשמח להשתתף.
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עוד איזה חכמולוג שהרס קלאסיקה אמריקאית (שברולט קורבייר). פשוט לשבת 10 דקות ולראות איך הבן אדם מתעלל באוטו עד שנפח את נשמתו... לא לבעלי לב חלש...
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- 0 תגובות
- 910 צפיות
שלום רב, שמי עומר ואני צלם חובב. במסגרת פרויקט צילום שאני עורך בימים אילו דרושה לי קאדילק קופ-דוויל. איך אני יכול "להשיג" אחת כזו? אם למישהו מכם יש אחת כזו, אני אשמח להעזר בו. הצילומים יערכו בתיאום כמובן עם בעל הרכב, עדיפות באיזור תל אביב, אך במקום נוח לבעל הרכב. מדובר בשעת צילום אחת, הרכב ישאר נייח וכמובן הכל יעשה בנוכחות בעל הרכב.... לצערי אין לי תקציב כספי לטובת הענין - בתמורה אני מוכן לספק לבעל הרכב צילומים שלו/הרכב. ניתן לענות למודעה זו, להשאיר הודעה פרטית או לשלוח מייל ל- [email protected]
הודעה אחרונה מאת צלם01, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. בקפרי שלי הותקן מזגן ע"י הבעלים הקודם. כרגע המדחס לא מורכב (צריך לבנות תושבת). אמרו לי שלא כדאי לי להרכיב מזגן על המנוע הזה (X FLOW) כי האוטו לא יסחב או מכל מיני סיבות אחרות. מה אתם אומרים? אפשרי/מומלץ או לא? תודה.
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 40 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
שלום רב, חבר מועדון החמש ליאור ברוך מזמין את חברי המועדון להשקת רכבו אשר שיפוצו הסתיים לאחרונה – NSU Sport Prinz שנת 1965. ההשקה תערך במוזיאון הרכב הקלאסי בקיבוץ אייל ביום שבת, 24.4.2010 בשעה 11:00 (מפה מצורפת). להלן סרטון קצר המראה חלק מתהליך השיפוץ: בברכה, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת אקסל, -
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לרגל השקת הווספה סופר VBC1T 79 של ניר בתאריך 23.4.2010 בשעה 14:00 הסניף הירושלמי של מועדון החמש מתארח בבר "טוביה" רחוב שושן 6 ירושלים נשמח לראות את כולם למפת הגעה (משירשור היסטורי) לחץ כאן. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום רב, אשמח לשמוע ממי שכבר ייבא או יודע, מה העלויות של יבוא אופנוע אספנות. בחיפוש בפורום ראיתי הרבה על רכבי אספנות. באופנוע, אני מניח שעלויות ההובלה יותר זולות, לכן המכס והמע"מ על העלות הכללית יותר נמוכה. האם אחוזי המכס על רכב ואופנוע שונים? האם גם באופנוע יש דרגות למצב האופנוע שמשפיעות על אחוז המכס? האם גם ופנוע אספנות יעשה מעכשיו רק טסט אחד בשנה? לדוגמא, אופנוע שעולה $3000 ב EBAY, כמה יעלה לשים אותו בחניית הבית בארץ? בנוסף, מה קורה עם אופנןעים לא סטנדרטיים? לדוגמה צ'ופרים וארופנועים שנעשו בעבודה מיוחדת, האם ניתן לייבאם? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת moty_kim, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכם חברי לפורום. לא מזמן קניתי חיפושית שנת 72 אני נתקל בהמון בעיות חשמל, כל חשמלאי שאני הולך אליו אינו מוכן לטפל באוטו... איני מבין מדוע. כמו כן אני אשמח עם אתם מכירים מישהו שמבין אני התחלתי להתעסק בזה או איפה אני יכול לראות דברים אודות החשמל של הרכב שיסבירו לי מזה כל חוט ולאן הוא הולך... תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת צבי אייל, -
שלום רב. ביום שישי 23.4.10, יתארחו במפגש שישישרון בגעש, במיקום מרוכז שיוקצה לצורך הענין, חברי פורום סובארוהוליק, עם שלל דגמי סובארו. יהיה נחמד, מעניין, צבעוני ולא שגרתי. חברי קארספורום מוזמנים להיות שותפים להפנינג זה בברכה אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת ליאורה לב, -
ALFA GIULIA
מאת v121- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אתמול התחלתי בשיפוץ האלפא ג'וליה שלי.והסוויץ תפוס כלומר המפתח נכנס ולא מצליח להסתובב.ניסיתי לשים DW40 אבל זה לא עזר. מישהו ממכם יודע איך אפשר לפרק אותו מהמקום והיכן אני יכול לרכוש אחד כזה חדש בארץ. תודה לכולם אליעד
הודעה אחרונה מאת Mariano, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בחיבור של השמשה הקדמית לרכב, בעיקר בצד הפנימי למעלה, יש חומר שחור צמיגי ודביק, שמלכלך את מה שנוגע בו וממש מפריע. אני מניח שמדובר בסוג כלשהו של חומר אטימה שמרחו סביב השמשה. אני מקווה שתוכלו לעזור לי להיפטר מהחומר הזה, או לפחות מהנזילות שלו. (אגב, הרכב זה וולוו 244, אבל לא נראה לי שזה חשוב...) תודה, אילן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 706 צפיות
שלום יש לי שאלה, יש לי פונטיאק שנת 73 מוט ההגה ברכב הוא מתכונן, כרגע נשבר לי המפרקט שלו למישהוא יש מוסג איך מסדרים את זה ? או אם יש מישהו שיכול לסדר דבר כזה מה הפתרון? תודה
הודעה אחרונה מאת shalomhazan, -
- 2 תגובות
- 903 צפיות
לאחר ההחלפה של הצלחות הקדמיות (חריטה + רפידות חדשות), הרכב כבר לא נכנס לויברציות בזמן בלימה. אולם, בנסיעה רגילה (על קו נתניה תל-אביב), אני חש בקטעים מסויימים של הדרך ויברציות בהגה ללא קשר למהירות בה אני נמצא (אני נוסע 70-90 קמ"ש). זה די מוזר, לפעמים ההגה לא רועד מספר קילומטרים (למשל מהרצליה לגלילות) בכלל, ולפעמים כן. שוב ללא בלימה ועם גז קבוע. לא הגיוני בעני שמדובר באיזון כי אם כן ההגה היה צריך לרעוד תמיד לא? והשאלה היא: 1. האם עלי לבצע איזון גלגלים? האמת שהם עברו לפני שנה כשקניתי את הצמיגים. האם הם יכולים לצאת מאיזון בזמן כזה? 2.האם מקטעים מסוימים של הכביש באיילון גורמים לויברציות? 3. האם ברכב עם הגה כח כמו הרנו מגאן של אשתי טבעי שארגיש פחות ויברציות, שכן לא …
הודעה אחרונה מאת VW130071, -
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לפני ספר יצרן השמן המומלץ לדיפרנציאל בהילמן הוא 80-90 היפואידי בגלל מבנה הדיפרנציאל שהסבבת נמוכה מול העטרה (קורונה פיניון)ולא ב 90 מעלות איפה אפשר לקנות את זה? תודה לעוזרים אריה
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
בניגוד למפגשים בירושלים ובשרון - בחיפה עוד נשאר פילם במצלמה אז הנה כמה תמונות:
הודעה אחרונה מאת גפן, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חוגגים 25 למועדון החמש 2. מסיבת 25 שנים למועדון: ביום ה' 24.6.2010 , נחגוג 25 שנים למועדון. אירוע הערב יתקיים במתחם ארנה הרצליה , באגף הצפון מערבי של משרדי החב' העירונית לפיתוח תיירות (ליד היאכט- קלאב) , המשקיף למעגן היאכטות. 20:00 – 20:30- קבלת פנים. 20:30- השקה של רכב אספנות ייחודי, מצגת על 25 שנות מועדון,חלוקת תעודות הוקרה, ארוחת ערב חגיגית והופעת אמן אורח. לאורך האירוע תנעים את הזמן תזמורת עם מוזיקה משנות השישים ונסיים את הערב בריקודים. החברים מתבקשים להופיע בלבוש תקופתי. האירוע יצולם צילום וידאו וסטילס. עלות למשתתף- 75 ₪. עלות לזוג- 150 ₪. חובת הרשמה מוקדמת החל מ-09.05.10 ולא יאוחר מ 15.6.2010. יש לציין את שם החבר, מס' המשת…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חוגגים 25 שנים למועדון החמש את חגיגות ה-25 שנים ליסוד המועדון נפתח במסע מוטורי שיתקיים ביום ו'- 18.06.10 ובנוסף תתקיים מסיבה ביום ה'- 24.06.10. אירוע המוטורי- ראלי ותצוגה: ביום שישי 18.6.2010 ,לרגל חגיגות 25 שנים למועדון נקיים את האירוע הראשון במתחם ארנה,הרצליה 10:30-11:00- הגעה למתחם ארנה והתמקמות לתצוגת רכבי אספנות. בנוסף יתקיים מסע מוטורי, ראלי של כ-50 מכוניות אספנות, שימשך כחצי שעה. לוח זמנים לראלי- מתכנסים ב- 10:00. שעת זינוק משוערת- 10:30. הראלי יוזנק מרח' שד' ירושלים, פינת ארלוזורוב. חברים שיבחרו להשתתף בראלי יקבלו הודעה…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
למרות שכבר כתבתי בשרשור אחר על המבחנים, ארכז כאו את חוויותיי מהמרוץ הקרוב. לאחר שנבחנתי על ידי צוות פולני בהונגרורינג, אשתתף ב-16 עד ה-18/4 במרוץ הסיבולת למכוניות קלאסיות שמאורגן על ידי ADAC: http://www.classic-trophy.de/index.php?id=220&L=1 הארוע הוא חלק מעונת מרוצי סיבולת הקלאסיות שמוגדרת בעצם כאליפות אירופה למרוצי סיבולת לקלאסיות. אורך המרוץ הקרוב 3 שעות עם החלפת נהג באמצע. תקנות FIA במלואן תקפות במרוצים אלו כולל בפעם הראשונה הכרח לחבישת HANS. כאן המקום להודות ליובל מלמד שעזר המון. אני אעדכן בשרשור זה את קורותיי. למי שמבין פולנית כתבו על האלפא שאיתה אשתתף וגם הזכירו אותי: http://wyscigi.autoklub.pl/news/alfa...aroringu,29077 אז צפו להתפתחויות.
הודעה אחרונה מאת YaronMi,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 832 אורחים (הצג רשימה מלאה)