Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוקנהיים 16-18/4 ואני נוהג באלפא GTV 1971

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראובן , כל הכבוד . עזוב אותך מקבוצות גרמניות , פולניות. תארגן קבוצה ישראלית מכוניות יש נהגים יש , גיא (עלה) icon_wink.gif ויוסי (טולול ) icon_wink.gif ותראה לכולם שישראל במפה ...

אודי.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד

ידע, רצון ומוכנות מנטלית

הביאו אותך לזכות בגביע

הצלחת להביא את דבר המדינה לגולה

להתחרות במקצוענים ולהגיע למקום מאד מכובד

עלה והצלח

מצא משה

פורסם

מצא,

אם היית רואה את הפרצופים התוהים בראותם את דגל ישראל על האלפא...

התגובות היו מאוד אוהדות לנושא הישראלי.

היה גרמני אחד שהצחיק אותי במיוחד כשאמר "אני מקווה שלא תנהג על המסלול כמו שאתם נוהגים בישראל, בית משוגעים על הכביש". :-D

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
מצא,

אם היית רואה את הפרצופים התוהים בראותם את דגל ישראל על האלפא...

התגובות היו מאוד אוהדות לנושא הישראלי.

היה גרמני אחד שהצחיק אותי במיוחד כשאמר "אני מקווה שלא תנהג על המסלול כמו שאתם נוהגים בישראל, בית משוגעים על הכביש". :-D

וואלה צודק :-) כנראה ביקר בארץ הקודש המסכן

אפרופו גרמני - כריסטיאן היה? השתתף?

פורסם

ראובן, אני מפרגן מכל הלב. כל הכבוד.

מי כמוני יודע מה זה להיות בתוך מירוץ בינלאומי, ליצג את המדינה, גם אם לא נשלחת מטעמה...

כן, גם הדגל המונף בארצות ניכר, מעלה את מפלס הגאווה.

שוב, כל הכבוד!

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

ראובן, מה עם איזה דגל של הקבוצה- קצת פרגון?:wink: -סתאאאםם...:lol: בהצלחה, וכל הכבוד!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

וזה רק המירוץ הראשון !

מוטו בחיים: חוץ ממה שלא טוב ,הכל טוב!

בכביש אל תנהג לאט ובעייפות, סע! מהר ובריכוז!!!!!!!!!!!! :evil:

פורסם

בהחלט המון כבוד!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
ראובן, אני מפרגן מכל הלב. כל הכבוד.

כן, גם הדגל המונף בארצות ניכר, מעלה את מפלס הגאווה.

שוב, כל הכבוד!

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
וואלה צודק :-) כנראה ביקר בארץ הקודש המסכן

אפרופו גרמני - כריסטיאן היה? השתתף?

כריסטיאן לא ברמת הנהיגה הזאת, הוא משתתף בארועים שהם יותר בסגנון המילה מלייה, לא במרוצי FIA. הוא כעס עליי שלא השתתפתי עם רכב שלו תחת שם הקבוצה שלהם.

חכה, הוא יכעס עוד יותר כשיוודע לו שקבוצה אחרת, מתחרה שלו הציעה לי כל מיני הצעות כולל ייבוא חלפים לאלפות בהנחות מיוחדות לישראל.

תודה לכולם על הפרגון.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
כריסטיאן לא ברמת הנהיגה הזאת, הוא משתתף בארועים שהם יותר בסגנון המילה מלייה, לא במרוצי FIA. הוא כעס עליי שלא השתתפתי עם רכב שלו תחת שם הקבוצה שלהם.

חכה, הוא יכעס עוד יותר כשיוודע לו שקבוצה אחרת, מתחרה שלו הציעה לי כל מיני הצעות כולל ייבוא חלפים לאלפות בהנחות מיוחדות לישראל.

תודה לכולם על הפרגון.

שיתן הצעה נגדית ואטרקטיבית - כולנו נשמח

• תוכן חדש...