Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חבר מועדון החמש ליאור ברוך מזמין את חברי המועדון להשקת רכבו אשר שיפוצו הסתיים לאחרונה – NSU Sport Prinz שנת 1965.

ההשקה תערך במוזיאון הרכב הקלאסי בקיבוץ אייל ביום שבת, 24.4.2010 בשעה 11:00 (מפה מצורפת).

להלן סרטון קצר המראה חלק מתהליך השיפוץ:

בברכה,

סמדר- משרד המועדון.

ליאור ברוך-השקה.jpg

mapקבוץ איל-.JPG

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליאור,

בשבילך.

תתבונן היטב ברכב שעשה לי חיים קשים במרוץ...

הקוריוז הוא שלאחר שלוש שעות של מרוץ הוא נתקע 20 מטר לפני קו הסיום. הם אפשרו לנהג לדחוף אותו לקו הסיום.

IMG_2042.jpg

IMG_1730.jpg

IMG_1740.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ולא בכדי, הפרינץ הנ"ל היא אחת הרכבים המותאמים ביותר לסוג זה של המסלול.

רכב קל, בהנעה אחורית, משופר עם יכולת עלייה מהירה בסל"ד. והילוכים "ארוכים" יחסית.

שני נהגים מוכשרים, בשני רכבים הדומים בשיטת ההנעה, אבל שונים כל כך באופי.

כבוד על הגביע, תיסלם על הרכב, ואחלה מתחרים ברמה עולמית!

עכשיו נותר רק לשחזר את המירוץ בין הפרינססות כאן בארץ!

יהיה מעניין, אני מוכן לנהוג בכל אחת מהן....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה ראובן!!

אכן, ה-NSU מאופיינת בנתונים של יחס משקל/כוח מצויין (כ-500 ק"ג, 120-150 כ"ס), הנעה אחורית, חלוקת משקל מצויינת, 4 מתלים עצמאיים ועוד כל מיני כאלה שתורמים לה בהחלט במסלולי המרוצים.

בגרמניה יש קטגוריה שנקראת NSU CUP ובמרוצים כלליים רבים ה-NSU מגיעות למקומות גבוהים גם מול מכוניות חדישות ובעלות נפחים גדולים יותר.

ה-SP שלי נבנתה בדיוק על אותה פלטפורמה של זו שהראית בתמונה, מקווה שלא אסיים לפני קו הסיום :wink:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור !

זה לא השיפוץ הראשון ומדהים שתאה עושה ואני בטוח שגם לא אחרון.

כל הכבוד לך עוד מימי הקמארו!

אתה בהחלט מהווה השראה למישהו שהיה, ראה, ניסה, כמעט הצליח, ואז התחתן:?.:-).

התרחקתי מאד מהתחום ולכן לראות עבודות כאלה, מדליק מחדש את הניצוץ שלעת עתה יישאר בלא חומר בעירה.

עלה והצלח !

פורסם

מזל טוב ליאור,

רק מהתמונות אפשר להתעלף....

שיהיה בשעה טובה

וסע בזהירות

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

בוקר יום שישי , יונתן הגדול כבר בגן. דניאל הקטן יונק ....ליאור ואני מרכיבים דברים אחרונים שרק הגיעו , כיוונים אחרונים ונוסעים בדרך למוזיאון באייל לקראת ההשקה מחר .

אודי .

23042010.jpg

23042010(001).jpg

23042010(002).jpg

23042010(003).jpg

פורסם
תודה ראובן!!

אכן, ה-NSU מאופיינת בנתונים של יחס משקל/כוח מצויין (כ-500 ק"ג, 120-150 כ"ס), הנעה אחורית, חלוקת משקל מצויינת, 4 מתלים עצמאיים ועוד כל מיני כאלה שתורמים לה בהחלט במסלולי המרוצים.

חלוקת משקל מצויינת ברכב עם מנוע אחורי? בעדינות, קצת נסחפת. יתרונו הבודד של מנוע אחורי מבחינה דינמית הוא במשיכה(traction) עדיפה לעומת רכב הנעה אחורית/מנוע מלפנים. הדבר בא לידי ביטוי מוחשי במירוצי ראלי בתנאים חלקלקים.

מכוניות NSU הצליחו במסלולי המירוצים בשנות הששים ממספר סיבות, שהעיקריות בהן היו תכנון בסיסי מוצלח עבור רכב בעל מנוע אחורי - ועדיפות על המתחרות, רובן מונעות באחוריהן גם כן.

למול מתחרה מבריקה כמו מיני קופר, הסיפור כבר היה מעט שונה...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הדגמה ליכולות הכביש.... (תתעלם מהאאודי 50 (תודה אסף) שהשתרבבה שם באמצע הסרטון :lol: )

שים לב שאני לא מדבר לרגע על התצורה המקורית אלא על ה-TT וה-TTS שהותאמו למרוצים (הספורט פרינץ נבנתה לפי אותה "שבלונה").

http://www.youtube.com/watch?v=j3gNMw-57n4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

שיהיה המון מזל טוב!!

מקווה שאתם נהנים לכם שם באייל עכשיו בזמן שאני לומד למבחן במסים מחר.... :)

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

• תוכן חדש...