רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אחרי חיפושים ממושכים ואכזבות פה ושם, מצאתי עוד סאאב 96 למכירה בתקציב שלי. היום הלכתי עם מי שמחזיק ברכב ולו יש יפוי כח של בעל הרכב ואת הרשיונות האחרונים (2007 לדעתי) לסניף הדואר לבצע העברת בעלות. הגענו לשם אני עם ת.ז והוא עם יפוי כח, רשיונות ותעודות הזהות שלו ושל בעל הרכב, הגענו לדלפק והתחלנו לבצע את העברה אך הפקידה אמרה שלא ניתן לבצע את ההעברה אך הסיבה לא רשומה לה. ששאלנו האם זה בגלל הגיל שלי (17) אחד הפקידים ענה לנו שזה כנראה בעייתי, אז הלכתי להביא ת.ז של אמא עם יפוי כח שלה ולהעביר את הרכב על שמה. גם אז לא יכלנו לבצע את העברה ואותו הפקיד אמר שזה שוב בגלל הגיל שלי ואני לא יכול להיות מיופה כח של אמא שלי. אז עשיטנו עוד יפוי כח לחבר של המחזיק ברכב שיע…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
ספידומטר במיילים
מאת all- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה דינו בארץ הקודש??? החלפה? אם לא אחלה. אם כן, איך ואצל מי?
הודעה אחרונה מאת all, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 960 צפיות
שלום לכולם בימים אלו אני משחזר לחבר רכב מסוג טריומף נתקלתי בבעיה של פרוק גלגל הגה בתוך גלגל ההגה יש לחצן לצופר וכפתור והפעלת האיתותים בתוך המוט של ההגה עוברים חוטי החשמל ויוצאים דרך תיבת ההגה ביציאה הם מסתובבים עם סיבוב גלגל ההגה מישהו מכיר טריק בריטי כזה?
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן חברים וחברות ליידיס & ג'נטלמנס אני רועי חדש פה בפורום הייתי שמח לקבל פה קצת עזרה או קצת מידע שיוכל לעזור ואני בטוח שיש פה הרבה כזה חזרתי כרגה מחו"ל אחרי שנה ואני מפש לרכוש פולסווגאן קומבי או טרנספורמר (של ההיפים אני פשוט לא סגור איך הרכב נקרא באוסטרליה קראנו לו קומבי ופה בארץ ראיתי אותו כמה פעמים תחת השם טרנספורמר) פשוט היה לי רכב כזה באוסטרליה וממש התאהבתי הייתי מעוניין לרכוש משהו לא במחיר כל כך גבוה שאני ישפץ אותו כלומר לפני שיפוץ גם אחרי יהיה בסדר הייתי מעוניין בעזרה מאיפה להתחיל לחפש ......בכל אופן תודההה חברים הייתי שמח לעלות לכם תמונה אבל אני לא יודע איך עושים זאת
הודעה אחרונה מאת siera83, -
- 0 תגובות
- 953 צפיות
ממספר תמונות מהמרכז לשיקום דגמי מרצדס ישניים (עד מאוד) בקליפרוניה. לעוד תמונות ניתן להצפות כאן http://auto.fishki.net/comment.php?id=1982 אתר הבית של המרכז http://www.mercedes-benz-classic.com/content/classic/mpc/mpc_classic_website/en/mpc_home/mbc/home/classic/classic_center.html
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי כולם, אני אתן הקדמה קטנה ברשותכם, תמיד אמרו לי שאני האיטיליגנט במשפחה ושעדיף ששיפוצים וכאלו אני לא יעשה (אם אני האינטיליגנט אז המשפחה במצב רע ), בתוך ילד שגדל עם אב מכונאי ומהנדס מטוסים ידעתי שחייבת להיות לפחות טיפה של כשרון שעברה אלי. ועכשיו לענייננו, המצב הקיים: המצב של הדש-בורד ברכב שלי היה מזוויע, הבעלים הקודם (או באחד הגלגולים שלו) הכין דש-בורד מקרטונים וציפוי מכוער, כשראיתי את המצב רציתי לבכות, ראיתי בEbay דש-בורדים במחירים סבירים (700 ש"ח בלי מכס) אבל על פניו הדש הוא רק פלטת עץ ישרה, אז למה שאני לא אכין לבד? התהליך: לאחר פירוק הדש הקיים, גיליתי שהפייר וול שהיה כבר מפויח ושבור, כך שאני מחפש לרכוש ואשמח לדעת היכן. כמו בשיעור מלאכה לקחתי ק…
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
צריך יעוץ קל,אומנם לא מדובר ברכב אספנות אבל בכל זאת,מדובר על חלקים בצדדים מגיני שמש אולי גם דשבורד,ועוד כל מיני חלקי פלסטיק פנימיים, לחבר שלי אין אינטרנט אז אני שואל בשמו,הוא צבע הכל בספריי שחור מט,לדעתי הוא עשה טעות כי זה בעצם חומר דליק,הוא טוען שזה בסדר גמור ואין בעיה. אז מי בעצם צודק אני או הוא?
הודעה אחרונה מאת sshh, -
- 0 תגובות
- 638 צפיות
שלום, רציתי לדעת מה המומנט של סגירת ברגי הראש במנוע 4 צ' ראש שטוח תודה מראש, סחף
הודעה אחרונה מאת sa_ka, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי ערב טוב לכולם, יש לי בעיה מוזרה עם המיני שאני מעוניין לחלוק איתכם ולשמוע את דעתכם. הרכב הוא אוסטין מיני 1979 מנוע 998 (ידני כמובן). נניח ואני לא מניע את הרכב 2-3 ימים (לא בדקתי פחות מזה, מחר אני אדע). בהנעה ראשונה הרכב מוציא עשן מהאגזוז (עשן לבן). מתוך דאגה אני מכבה את הרכב, ואז מניע אחרי חצי דקה. בהנעה השניה הרכב לא מעשן בכלל והכל בסדר. זה כבר קרה פעמיים. הדברים הטכניים שביצעתי לאחרונה ועלולים להשליך הם: 1) החלפתי שמן מנוע (ניקוז הישן והוספת חדש) - הוחלף לשמן מנוע פרסטון 20-50 מינרלי (כמו שמומלץ), בדקתי ויש מספיק שמן. 2) למרות שלא כ"כ רלוונטי הוחלף רדיאטור, לרדיאטור אלומיניום ונוזל קירור חדש. אני אשמח לשמוע המלצות וכיוון כללי לבדיקה. לילה טוב, …
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חג שמח, נסיעה בטוחה ואפשר חוץ מגבינות גם עוגות
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים, סליחה מאלה שכבר קראו את השאלה בשרשור על הפחחות לוולוו, אבל באי מענה שם על השאלה, ומאחר שהנושא דחוף, חשבתי שעדיף לפתוח שרשור חדש עם כותרת מתאימה. אז ככה: לפני שהוולוו 244 שלי הולכת לפחחות וצבע ביום שישי הזה, אני רוצה לפרק את השמשה של וולוו אחרת שיש לי (תורמת איברים), ואת השמשה שפירקתי אני רוצה להביא לפחח כדי שתורכב במקום השמשה הקיימת. אנא עזרתכם בשאלה איך אני מפרק את השמשה הקדמית בלי לגרום ליותר מידי נזק? תודה אילן
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
מציאה בגרמניה
מאת לירוי1- 0 תגובות
- 879 צפיות
http://cgi.ebay.de/Mercedes-Benz-MB-280-SE-4-5L-1972-8-Zylinder-US-Version-/360261908486?cmd=ViewItem&pt=Automobile&hash=item53e1487806 כדי לנצל את היורו הנמוך http://cgi.ebay.de/Mercedes-Benz-280SE-W108-Oldtimer-280-SE-W-108-S-Klasse-/180506848374?cmd=ViewItem&pt=Automobile&hash=item2a070bec76
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לקראת יום המסלול הבא עלינו לטובה ביום שישי הקרוב החלטתי לבדוק את רפידות הבלמים בג'וליה, מה אתם אומרים, להחליף (בתמונה רואים ישן מול חדש) ?
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 960 צפיות
רציתי לדעת אם מישהו פה יודע אם מנוע 1300 או כל מנוע של פיאט אחר מתאים לאוטוביאנקי עם מנוע 903. אם המנוע של האברט תואם לאוטו?אני רוצה להשים מנוע שישפר את הנסיעה באוטו.
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אתמול נכחתי במפגש מועדון ה- 5 בתחנת הדלק אלונית שבגעש. חברי המועדון סגרו את הכניסה לחניון לכניסת הציבור אשר הגיע למקום לצרכים אחרים . במקום קיים בית קפה וסופר אלונית. נוצר מצב בו לבאי בית הקפה שאינם חברים במועדון, לא היה מקום להחנות את רכבם בעוד החניה הציבורית הגדולה, היתה , כאמור, סגורה למרות היות פנויה במחציתה. אחת מבאות בית הקפה ניסתה להסביר מדוע אין זה הגיוני לסגור חניה ציבורית ע"י קומץ אנשים. הסבריה העלו חרס. חברי המועדון דיברו בזלזול, בגסות רבה בהתנשאות מכוערת כלפי האישה הפונה. מדובר בבריונות ובכוחניות ! ניתן להבין את דאגתם של בעלי הרכבים לרכושם ורצונם "לשמור מקום" לחברים, אבל אפשר גם אחרת. ניתן לשמור חלק מהחניה, ועדין לשמר יחסי אנושיים בין חברי המועדון ו…
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 88 תגובות
- 16 אלף צפיות
היה ארוע מושקע ביותר. כל הכבוד ל- Fuel Slut על הארגון, ולבעלי הרכבים אשר הגיעו לארוע. הקהל נהנה מאוד, ו"התנהג בהתאם". אייל ----- Dodge Charger 1972
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום אני שמאי רכב העוסק, בין היתר, בקביעת שומות נגדיות לשומות של המכס. בטיפול בשני רכבים נמצאו שומות של השמאי זלטין בהן מבוצעת הפרת זכויות יוצרים של חוות דעת שערכתי לפני מספר שנים. על מנת לבסס תביעה אישית כנגדו, דרושות לי שומות רכבים נוספות אותן ערך הנ"ל בעבור המכס. אודה על משלוח עותק של שומות שנתקבלו אצל חברי הפורום של אותו השמאי הן לאחרונה והן בעבר על מנת שאוכל לבדוק אם גם בהן בוצעה הפרת זכויות יוצרים. ניתן לשלוח אלי למייל [email protected] או לפקס 049597711 גם אנונימית. לעזרתכם כולכם אודה דני גורביץ
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב! אחרי הטירוף של הארועים בחודש האחרון, המפגש היום הרגיש קצת קטן וצנוע, אבל תמיד כיף להיפגש עם חברים, ו... איך לא לצלם עוד קצת תמונות! ועכשיו שבשעה טובה חזר אלי המחשב מהתיקון - אז אני יכול לעבוד בקצב נורמלי יאללה, לתמונות! ניסיתי טריק מעניין במצלמה - התמונה היא ללא עריכת פוטושופ. מה דעתכם? המשך עוד רגע
הודעה אחרונה מאת JMG, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
5 בספטמבר 1973, רחוב זנגוויל, קריית יובל בירושלים. אוטובוס שהתדרדר בירידה פגע בלמעלה משבעה כלי רכב חונים. מי מזהה ?
הודעה אחרונה מאת ItamaR4 GTL, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 861 צפיות
שבת שלום. מה עדיף לוולוו 244 : מאורר מנוע ברזל או מאורר מנוע פלסטיק? יש לציין כי מספר הכנפיים במאורר הפלסטיק גדול מהברזל וכי מאורר הברזל כבד במעט מהפלסטיק ההתלבטות שלי היא לגבי תצרוכת דלק ,האם היא תושפע מאוד או באחוזים מיזעריים? כי אני אישית מעדיף את המאורר הברזל האמין והשורד יותר.
הודעה אחרונה מאת ELI_YAHO, -
- 2 תגובות
- 995 צפיות
בחול חדש עולה 8500 $ מעניין כמה כאן http://www.mokeaustralia.com/products/Moke_For_Sale-52-8.html
הודעה אחרונה מאת gluk, -
מיכל דלק בחיפושית
מאת בבא- 1 תגובות
- 735 צפיות
אני בתהליך ניקוי מיכל דלק. קראתי את המדריך של דרור 914 פה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=504&MessageId=27451899 כתוב שם שצריך צבע אפוקסי דו מרכיבי העמיד לדלקים, האם זפת קר עושה את העבודה?
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 859 צפיות
שלום,הפלסטיקה ברכבי אינה במצב טוב,רציתי לחדש אותה ולצבוע שייראה דמויי עץ מהגוני,יש אפשרות לעשות את זה לבד? או שיש בעלי מיקצוע שמיתעסקים עם זה? כנ"ל לכרום(על פלסטיק). תודה מראש ושבוע טוב לכולם.
הודעה אחרונה מאת niro007, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 981 צפיות
)))) צילום: לי נזירי
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מודעה מהעיתון דבר, נובמבר 1954.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שלום לא כתבתי פה כמה שנים ועכשיו חזרתי לפורום כי קניתי חיפושית שעמדה נטושה 12 שנה בצפון ת"א במצב מקורי מאוד יד שלישית ודי שמורה ... שנת 74 די חדשה מנוע 1200 . איך אני יודע איזה דגם היא מזה אומר ג'ינס או קלאסי מאיזה שנים זה בא ...? וגם מי שיוכל לעזור לי למצוא 4 ג'אנטים ניקל גלגלי בלון אני ישמח . צירפתי כמה תמונות וד"א אם מישהו יודע על חיפושיות לפני שיפוץ שיהיה אפשר לקנות ולהציל שיגיד לי .
הודעה אחרונה מאת orgalit, -
-
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
קוראים לזה מיגרש ברזל,מכוניות,ערמה של מאוררים,רדיאטורים,חלקים שונים,אפילו טורבו.אין מילים ,ותוך כדי מגיע עוד זהב.התמונות מדברות.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במלאת שנה לפטירתו של חברנו היקר, איציק לוי ז"ל , תקיים המשפחה ביום ו', 14.05.10, בשעה 12:00, אזכרה בבית העלמין בקרית שמונה . בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4713/1674761&m=1&mid=90740
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עם פרוץ יום שישי אחה"צ, לאחר החזרה מהשוקתיק, הגענו לטוביה מספר חברים. לשלושה מאיתנו אופנועי אספנות איטלקיים - שתי ווספות ולמברטה (תמונות יועלו מעט לאחר שהן יגיעו אליי במייל). לאחר שישבנו, אכלנו, קשקשנו, נהננו, ריכלנו וצחקנו, יצאנו בשיירה קטנטנה של שלושה אופנועי אספנות לטיול קצר וספונטני בעיר הקודש. ראשית, עברנו דרך הבית שלי, שם נפגשו רן וניר בפעם הראשונה עם הריקשה (ע"ע מוציאים את הלמברו מהבוץ), וכן נכנסו אליי למשרד, ע"מ להתרשם מהליך השיפוץ של הלמרטה עם הסירה (ע"ע מוציאים את הלמברטה מהמחסן). אין ספק כי רעשם של שלושת האופנועים ביום שישי אחה"צ, מעט לפני כניסת השבת לעיר הקודש, החרידה מעט את מנוחתם של תושבי העיר, אך ההרגשה של רכיבה משותפת על אופנועי אספנות, אינה דומה ל…
הודעה אחרונה מאת השושנים,