Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש 45 שנה ל- FORD MUSTANG - תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך שלא תסובב את זה סקירה פירסום או כל דבר אחר אי אפשר להתעלם מהעובדה שבתקופה האחרונה חובבי רכב סובלים המון מהאג`נדה של הכתבים (ראה "מחתרת הרייסים") מישל הוא כתב רכב עבור YNET ושלא כמו כתבים אחרים הוא אמור להבין ברכב כי זה העבודה שלו,בזמו הראיון נסינו כמה שיותר להסביר לו על מהות האירוע מהות הרכבים על החוסר בספורט מוטרי וכל הנושאים שחמים וכאובים ורלוונטים יותר לתחביב שלנו,כמו כן הסברנו לו על שאר המועדונים ומבקרי האירוע.

לדוגמא,יורם איש יקר ונחמד, אבל הוא חבר במועדון החמש, לי אישית מפריע שהוא לא הוצג כך קרדיט לאורחים שלנו ודיוק בכתבה.

לעניות דעתי וכעיתונאי לשעבר, בתחום אחר לגמרי. אני יכול להבין את האייטם. הגימיק הוא 45 שנים למוסטנג ולכן הכתב חיפש דמויות צבעוניות שנוהגים ברכבים מהסוג הנ''ל. לקורא או במקרה זה לגולש, אין עניין ביחסי העברה, יחסי דחיסה או מומנט, אלא בסקירה מקפת על הרכב והאירוע עצמו, בלי קשר לשום מועדון או חוסר ספורט מוטורי בישראל. בנקודה זו העיתונאי עשה עבודה טובה.

בהרבה מקרים התוצאה הסופית רחוקה מהשאיפה של המארגן או המתראיין. יש עורך לכל כתב ולא כל מה שמשאלות ליבו של הכתב לפרסם מתפרסם.

פורסמו עשרות כתבות על ידי בכירי עיתונאי הרכב בישראל שאפילו לא טרחו לבדוק את אמיתות הנתונים שקיבלו.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כאחד שלא היה באירוע אבל אוהד את מה שהיה שם וקצת מבין בנושא (עיתונות ומוסטנגים) גם אני מסכים שהכתבה היתה טובה מאד!

כמו שאמר מיסטר וי, בסד של 45 שניות צריך הכתב להעביר מסר מסויים וכל חלקי הכתבה שירתו את המסר הזה היטב.

אתם, דודי וקובי, ממש בתוך זה ולכן שכחתם שמדובר במקצוע אחר והוא מקצוע העיתונות ולכתבה יש כתב, צלם, עורך, זוית צילום, קולות ואנשים.

העורך לקח מחומר הגלם את מה שהוא חושב מיקצועית יישרת את המסר.

המסר הוא המוסטנגים, מכוניות משופרות ומעדון זונות הדלק ולדעתי קיבלתם המון חשיפה וכבוד.

אם יכניסו ב 45 שניות את כל המסרים שאתם רוצים, הכתבה תהיה עמוסה ומבולבלת.

ולגבי 6 או 8, לצופה שהוא היעד שלכם בכלל לא מעניין ביג או סמול בלוק...

בכל מקרה נראה שהיה אירוע אחלה וכל הכבוד.

אני מצפה כבר ליומולדת 50...

בני, מקרלייל שבמזרח ארה"ב

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אתם רצניים ראיתם בכלל את הכתבה?!

הוא לא התעמק בשיט במה שקשור למוסטאנג שזה היה הרעיון מאחורי האירוע

כל הכתבה מסתכמת בדלק מחיר דלק,אמרקאי מול שאר היצרנים.

אם כבר אתם מדברים?! איפה האייקון? איפה חצי נגיעה הסיטורית? אתם אומרים שלא כדאי טכניות אז למה לבלבל את המוח על רכבי סדן עם ביגבלוקים!?

אתם צריכים לראות כתבות של טל שביט וגם רועי צוקרמן מצוות Y NET כדי להבין בדיוק מה ההבדל!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אתם רצניים ראיתם בכלל את הכתבה?!

הוא לא התעמק בשיט במה שקשור למוסטאנג שזה היה הרעיון מאחורי האירוע

כל הכתבה מסתכמת בדלק מחיר דלק,אמרקאי מול שאר היצרנים.

אם כבר אתם מדברים?! איפה האייקון? איפה חצי נגיעה הסיטורית? אתם אומרים שלא כדאי טכניות אז למה לבלבל את המוח על רכבי סדן עם ביגבלוקים!?

אתם צריכים לראות כתבות של טל שביט וגם רועי צוקרמן מצוות Y NET כדי להבין בדיוק מה ההבדל!

צודק !

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מתי בפעם האחרונה התקשורת העבירה מסר כלשהו כפי שהוא היה אמור להיות מלכתחילה?

לפחות מי שהגיע יודע במה מדובר, והכתבה שלהם קיבלה כיוון אחר כי היא כנראה פונה אל קהל יעד קצת אחר ממי שבאמת אכפת לו ומבין במה שאמור היה להיות שם.

ניסו לקשר אותה למשהו אקטואלי (מחירי דלק וכו') והחמיצו את הנושא האמיתי מאחורי כל הארוע.

יצאתי סלב נדחפתי לו קצת לפריים ב 1:36. :)

בסופו של דבר הארוע היה מאוד טוב, וכארוע הראשון שאני מגיע אליו מהפורום, במיוחד בנושא שלו, כחובב מאסל קארס ואמריקאיות (מהותיקות) נהנתי מאוד (כנ"ל אחי ואבי שאותם לקחתי איתי).

אז שוב תודה.

פורסם

עוד תגובות לכתבה

http://www.ivc0707.org/forum/viewtopic.php?t=821&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

דרך אגב עוד משהו שהרגיז,הכתב כל הזמן בראיון משך לכוון שלו לגבי עליות ודלק וכל השיט הזה עד כדאי כך שהייתי צריך כל שתי דקות להפסיק את הראיון ולהתווכח איתו .

אותו דבר קרה גם עם שאר החברה שרצו לדבר לטובות התחביב והאירוע.

הוא קיבל את הסוחרה שביקש מיורם לאחר שהוא שיתף איתו פעולה .

כל הטררמם הזה ואותו כתב לא נשאר לראות את החלוקת גביעים לראות איזה רכב זכה ואיזה קירטריונים נקבעו ואפילו לא ראיין סתם קהל שבא לראות את הפונים ושאר הרכבים.

במקום זה הוא דחף מיצובשי נוסעת!?

כל הסיפור הזה פשוט מוביל למסקנה אחת ברורה פעם הבאה נדאג שתהיה סקירה מעיתונאים עם אג`נדה שמתאימה לנו

ליאור ברוך\טל שביט\רועי צוקרמן

פורסם

מזל שלא הזמנת את סבר פלוצקר...במחשבה שנייה אדווארד אטלר היה מתאים!

קובי, יחסי הציבור הטובים שנעשים עושים לכולם שרות טוב! רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תקראו את זה. מעניין....

מאז שאבי נוף פרסם את הלינק לכתבה, לא התעדכנתי בחילופי הדברים כאן בפורום עד הרגע.

באותו רגע ראיתי את הכתבה ושלחתי אותה למספר חברים ובניהם לאח של אשתי, שאין לו שום מושג במכוניות, שום מושג בגודל המנועים (או בכמות הצילינדרים), לא בתצרוכות דלק שעוברות את ה 9 ק"מ לליטר. אך, היות והוא מתעניין בסיפור האישי שלי עם המוסטנג, שלחתי לו את הכתבה.

אתמול, ארוחת ערב יום שישי עם כל המשופח'ה המורחבת, זורק לי אותו אח של אשתי, "איזו כתבה מגניבה..."

כמובן, שתגובתי הראשונה הייתה כמו רוב התגובות כאן בפורם (אל תשכחו שמאותו רגע שראיתי את הכבתה לפני יומיים ועד להרגע, דעתי לא הייתה חשופה ל"דעת קהל" או ל"סוביודיצה..." כי לא התעדכנתי בנאמר בפורום).

נסיתי להסביר לו שלדעתי, הכתבה לא החילה מספיק נתונים אשר מעניינים אותנו, חברי המועדון/פורום. לא הייתה מספיק חשיפה (ולא הייתה בכלל) לסיבת ההתכנסות - יומהולדת למוסטנג. הייתה יותר מידי התעסקות בעלויות הדלק, בביזבוז דלק, במשבר העולמי וכן הלאה והלאה.

אז הוא הביט בי בעיניים מזוגגות. המתין בסבלנות עד שאסיים את כל משנתי בעניין ולבסוף סיכם. "טוב, אתה מבין הרבה יותר ממני. אולי אתה צודק. אני חשבתי שזו כתבה מגניבה ויפה ואפילו שלחתי אותה הלאה לחברים...".

אז -- המבין יבין

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

פורסם

לשם הספורט תנסה לחפור מה בדיוק מגניב להם,אני משכונע שזה פשוט הרכבים ופחות הגימגומים על הדלק.

רק כדי להמחיש מה הבדלים בין כתב רכב אמיתי שמסקר מפגש לבין כתב עם אג`נדה גימיקית מפגרת

http://www.auto.co.il/movies.aspx?cid=1275&item=342

בכתבה הזאת טל שביט לא נכנס לגמיקים מפגרים לא נכנס לטכניות מידי פשוט הראה את הכובות של האיורע (הרכבים) ראיין על מהות האירוע (משתתפים) וזהו!

מישהו יכול להגיד שהכתבה לכייפית? לא יפה?

שימו לב גם איזה עריכת וידאו מושקעת!

פורסם
לשם הספורט תנסה לחפור מה בדיוק מגניב להם,אני משכונע שזה פשוט הרכבים ופחות הגימגומים על הדלק.

רק כדי להמחיש מה הבדלים בין כתב רכב אמיתי שמסקר מפגש לבין כתב עם אג`נדה גימיקית מפגרת

http://www.auto.co.il/movies.aspx?cid=1275&item=342

בכתבה הזאת טל שביט לא נכנס לגמיקים מפגרים לא נכנס לטכניות מידי פשוט הראה את הכובות של האיורע (הרכבים) ראיין על מהות האירוע (משתתפים) וזהו!

מישהו יכול להגיד שהכתבה לכייפית? לא יפה?

שימו לב גם איזה עריכת וידאו מושקעת!

כן, אתה צודק.

אך כידוע לך טל שביט הוא טל שביט ואני חושב שאין הרבה שמות המזוהים עם התרבות המוטורית בישראל יותר משלו ומי שעשה את הכתבה המדוברת ב ynet הוא...... מיהו?

אז בו נעודד כל כתבה שהיא וכל כתב שהוא, כדי שיקדמו את האינטרסים של כולנו ויעלו את המודעות של הנושא, כמה שיותר, מי בכתבות מעולות של טובי כתבי הרכב ומי שפחות.... (שלא ישתמע שאני לא מאוכזב מכך שלא ראיתי שום כתבה מקיפה על יומהולדת 45 שנה למוסטנג בישראל...)

שבת שלום,

אלירן

On the seventh day, god created MUSTANG

אתר מועדון המוסטנג הישראלי: www.mustangclubofisrael.com

ובפייסבוק: Classic Mustang of Israel

• חודש מאוחר יותר...
  • 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

אני מחפש מקום שבונה פנסים חוקיים לרכב

הכוונה היא , כל הרכבים בייבוא הם מגיעים ללא אישור של פנסים שמותר להשתמש בהם בארץ וככה הרכב לא עובר טסט.

אני מחפש מקום שבונה פנסים לכל הרכבים האלה שבאים בייבוא שמסוגל ליבנות לי פנים כדאי שהרכב יעבור טסט

תודה רבה וחג שמח

פורסם

והקשר בין הפנסים שאתה מחפש לבין מפגש שנערך לפני יותר משנה הוא?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...