Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלון חצוי, יש אחת כסופה שאני מכיר,1953 , אבל אני שם כסף שזה קיט של חלון חצוי ולא מקורי.

ניר, החיפושית של ציון מקורית גם לדעתי (ולצערי, היא אצלו ולא אצלי :cry:).

מדובר בדגם נדיר ביותר ברמה עולמית, שזכה לכינוי ZWITTER.

זהו דגם כלאיים שיוצר מאוקטובר 52 ועד קרוב לאמצע 53, עת הופיע החלון האחורי האובאלי (הלא חצוי).

מה שמיוחד בו הוא השילוב של חלון אחורי חצוי ודש בורד "חדש", שהופיע כאמור באוקטובר 1952, והמשיך לשנים של האובאלית וגם הלאה.

בנוסף לכך שדגם זה יוצר רק כ-5 חודשים, החיפושית של ציון היא גם רג-טופ שהיווה כ-10% מהייצור בשנים אלו - אולטרא נדיר.

על הרכב המדובר זיהיתי עוד מספר סממנים ייחודיים של השנה והדגם (כמו גם כמה התפשרויות שנעשו במהלך השנים:cry:) כך שאני משוכנע שזו ZWITTER מקורית.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...