רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היום במפגש משפחתי מורחב שוחחתי אם אחד הדודים, מסתבר כי הנ"ל הביא לעצמו יגואר חביבה ונחמדת, לשאלתי בדבר הערכת הערך לצורך חישובי המס וקשיי המכס מסתבר שיש תשובות חוקיות ודרכים נוחות יותר לשחרר רכב בחיסכון ניכר. למרות עידן זולטין, קיבלתי את הסכמתו לפרסם את מס' הטלפון שלו לצורך סיוע ביבוא רכב אספנות לארץ, אז מי שמעוניין יצור איתי קשר בפרטי. כיוון שמדבור באדם ישר והגון שעוסק במקצוע לפרנסתו אני מבקש שלא להטרידו בבקשות לא חוקיות או אסורות, בהצלחה-רן
הודעה אחרונה מאת elnevo, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב , ברגעים אלו ממש אני נמצא בתהליך שיפוץ של ב.מ.וו 1502 ונכון לעכשיו הרכב נמצא בפחחות וצבע . אחרי הרבה קשיים וחיפושים מצאתי פחח בעל המלצות טובות וספר "עבודות" איכותי הכולל עשרות רכבי אספנות . הפחח מתמחה ברכבי אספנות ומתעסק אך ורק עם רכבי אספנות - אחד בכל רגע נתון . אחרי כחודש שהוא כבר עובד על הרכב אני יכול להגיד שיש לבנאדם ידיים מזהב וגם האישיות שלו חביבה ונחמדה . כמה תמונות להדגמה מהרכב שלי : ככה היה : בתהליך הפאצ'ים : אחרי פיניש : לינק לשרשור המלאה של פרויקט השיפוץ בפורום מועדון ב.מ.וו : http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=14455 ועוד כמה תמונות משיפוץ שהפחח עשה לפני הרכב שלי בוויליס יפייפיה …
הודעה אחרונה מאת danny_koro, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מעוניין לדעת סדר גודל מחיר למידגט שנת 1974 במצב נסיעה עם צורך מיידי בפחחות וצבע.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 3 עוקבים
- 60 תגובות
- 12.4 אלף צפיות
שוק עתיק – 14 במאי 2010 בחסות חברת האוטובוסים 'אגד' ומנהל מוזיאון אגד מר נח סלוצקי. בתאריך 14.05.10 , יום ו', בין השעות 09:30 – 14:00 יקיים מועדון החמש, כמיטב המסורת אירוע נוסף של "שוק עתיק" למכירת חלפים ורכבי אספנות. האירוע יתקיים במתחם של אגד חולון צמוד למוזיאון אגד במקום. כתובת האתר – רח' משה דיין, שכונת בן- גוריון, חולון . מתחם המכירות יתוחם ע"י אוטובוסים וביניהם יוקצה שטח למוכרי החלפים ושטחי חניה לרכבי האספנות. עמדות מכירת החלפים תמוקמנה בשתי שורות, האחת מול השנייה כשהתווך ישמש כשדרת הליכה לטובת הקונים. מתחם המכירות ב"שוק עתיק" פתוח לכל חובבי רכבי אספנות/ קלאסיים באשר הם. ביום האירוע הכניסה למוזיאון אגד חופשית לחברי המועד…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ford-Mustang_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZalgoQ3dSIQ26ituQ3dUCIQ252BUAQ252BFICSQ26otnQ3d8Q26pmodQ3d270584357956Q26poQ3dLVIQ26psQ3d63Q26clkidQ3d8262560890720485182QQ_trksidZp3907Q2em263QQcategoryZ6236QQitemZ250637881195
הודעה אחרונה מאת רותם גולן, -
-
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בשנת 2008 ביקרתי במוזיאון מרצדס בגרמניה, חוויה מדהימה שכל חובב רכב קלאסי ובכלל חייב לעצמו... 8 קומות תצוגה מדהימה של ההיסטוריה של עולם הרכב, דרך כלי-הרכב מתוצרת מרצדס ועד מכוניות העתיד כפי שרואה אותן מרצדס... ונעבור לתמונות, קצת באיחור (אני חושב שלא פרסמתי את התמונות פה בעבר... זכרוני לא כבימים עברו ): סט ראשון - העידן הקלאסי: סט תמונות מספר 2: מרצדס 300SL ועוד כמה...
הודעה אחרונה מאת razirene, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, מפגש מועדון החמש בירושלים מתקיים כרגיל בין השעות 13:30- 16:30, במסעדת שמיל, מתחם הרכבת הישן בירושלים, (כניסה מכיכר הרכבת ברחוב דוד רמז). חברי מועדון החמש זכאים ל-15% הנחה כנגד הצגת כרטיס חבר בתוקף. ביום שישי זה , 28.05, תתקיים הרצאה בנושא: "חברת פורד - השנים הראשונות" המרצה: חבר המועדון מר זאב פדן תחילת ההרצאה: 14:30 משך ההרצאה: 45 דקות הנכם מתבקשים להגיע בזמן. חברי מועדון החמש וחובבי הרכב הקלאסי והאספנות מוזמנים להיפגש ולהנות . לבירורים בנוגע למפגש ניתן לפנות לרכז המפגש: אילן גורן- 5272562- 050 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
- 6 תגובות
- 961 צפיות
שלום לכולם האם מישהו יכול לומר לי אם קיימת סעפת יניקה להזרקה אלקטרונית ולא מכאנית שמתאימה למנוע M110 של מרצדס? אני עומד בפני התקנת ניהול מנוע עצמאי למנוע זה ומנסה לחסוך ללקוח ביצוע של ההתאמות לסעפת המקורית. תודה
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, אני ראיתי את זה על הרבה רכבי אספנות ואני מקווה שמישהו יודע היכן ניתן למצוא כזה גומי בארץ. מדובר על גומי ש"נתפס" על פסי מתכת (הוא בצורה של U שתופס משני הצדדים). אני מצרף תמונה כדי להסביר איך הוא נראה, אני אשמח לעזרה במציאה של כזה באיזור המרכז שמוכרים לפי מטר. תודה רבה לעוזרים (ולכולם). נאור
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 3 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
נכשלתי בטסט על גומיות של ציריות. הזמנתי מחו"ל, לקח שבועיים. עוד כמה ימים להרכיב. ואני רוצה להחליף גם שמן והכל. בנתיים יעברו 3 שבועות בדיוק ביום שישי מחרתיים. זרקו לי שאם אני אמשוך יותר מדי אני אאלץ לעשות את הטסט מהתחלה, לא שיש לי מה לחשוש, אבל מישהו יודע כמה זמן בדיוק מותר בין טסט לכניסה חוזרת ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בשנת 74' הוצגה הפיאט 131 שהחליפה את ה 124 המיושנת, וזכתה להצלחה ניכרת , הן באיטליה, שם הפכה למכונית חצי רשמית והן בשווקי היצוא. תחילת שנות ה 80' היו תקופה קשה עבור היצרן האיטלקי, שסבל מצי דגמים שרובם היו מיושנם ו\או לא אטרקטיביים, ע"ע ריטמו, 127, 128 והארג'נטה הסאלונית. פיאט הטילה את מלוא יהבה ומשאביה בפיתוח מחליפת ה 127, האונו, שהוצגה בינואר 83'. הצלחת האונו הפתיעה אפילו את האופטימיים שבאנשי פיאט, ובאחת העבירה את פיאט מהפסדים כבדים לרווחים מכובדים. באותה שנה, 83', החליטה פיאט לרענן את הריטמו, הקומפקטית הלא ממש מצליחה שלהם, והדגם החדש נקרא "נובה ריטמו". הנובה ריטמו הציעה עיצוב שמרני יותר מהדגם המקורי, אך הציעה מספר שינויים ושיפורים מכאניים, כשהשינוי המהותי ביותר…
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היום חגגנו במפגש בשרון יום הולדת בהפתעה לאסף בקר. המפגש היה עם הרבה חברים ומכוניות שהגיעו לחגוג את השמחה שאירגן לו אבי נוף. לאסף - הרבה בריאות, אושר והצלחה בכל מעשה ידיך ושכל משאלותיך יתגשמו - אמן !!! מיונה ושלי וכעת לתמונות שצילמתי אסף מגיע למפגש ועוצר לביקורת "גבולות" - אספנות או לא ?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת אם אני קונה אוטו אספנות כמו סובארו "פשע"1979 וחס וחלילה מישהו נכנס בי ... מה עושים מבחינת חברת הביטוח? מה זמינים הכול מהחברה ? ואם התיקון יוצא סכום עתק של נגיד 10000 אז נותנים מחירון משהו כמו 3000?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האירוע לשיפוץ רכב דו גלגלי ע"ש ניר עוזדור ז"ל – 2010 לזכרו של ניר עוזדור ז"ל - לשיפוץ ושחזור מצטיין של רכב דו/ תלת גלגלי. יוזמי האירוע : משפחת עוזדור ומועדון החמש האירוע בחסות ובשיתוף: קריפטון - המקום הטבעי לעסקים מרחב לכנסים, ימי עיון, ישיבות , הדרכות, ODT ועוד www.krypton.co.il מטרות האירוע: עידוד המצוינות בשיפוץ ושחזור של רכבי דו/ תלת גלגלי. תוך הנצחת זכרו של ניר עוזדור ז"ל שהיה חבר מועדון החמש, העמקת הקשר בין מש' עוזדור וחברי מועדון החמש. האירוע נקרא על שמו של ניר עוזדור ז"ל, שנמנה על חובבי האספנות הוותיקים בתחום הרכב הדו גלגלי. לאחר מותו בטרם עת ביקשה משפחתו להנציח את זכרו…
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
-
אמן נירוסטה
מאת freshreef- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין לסדר חלק שעשוי מנירוסטה אצלי בפורשה 912 , האם אתם מכירים מישהו באיזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה יש לי פוסטר מגניב למסירה למי שרוצה רק לבוא לקחת נראה לי שיהיה קשה מאוד למצוא אותו (משהו ישן , אצלי הרבה שנים) תמונה שלו מצורפת לאיסוף ליצור קשר בה"פ מנהלים - אם זה לא המקום אבקש להעביר, תודה
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
- 3 תגובות
- 927 צפיות
בזמנו נמסר לי כי יש בת"א (סלמה?) בעל מקצוע שיכול לבנות קשתות לגג קבריולט לפי דוגמא יש מידע? תודה יעקב
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 6 אלף צפיות
שאלה שלא הצלחתי לקבל עליה תשובה מגורם רישמי. האם ניתן באופן חוקי בישראל להתקין (על רכב פרטי בכלל וג'יפ אספנות בפרט) מתקן דמויי כף קידמית, כמו על מפלסות שלג בצפון אמריקה? אגב, התקן דומה היה על כלי רכב צבאיים באינטפאדה הראשונה לפינוי מחסומי אבנים. מצורפות תמונות להמחשה.
הודעה אחרונה מאת מרור, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 48 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
http://www.imcdb.org/makes.php או ברשימה המקוצרת http://www.imcdb.org/ שלי הופיע ב "ביג" נשק קטלני 3 אתר ממש מושקע, אפילו הצליחו לאתר סרט עם סוסיתא http://www.imcdb.org/vehicle_150044-Sussita-Carmel.html
הודעה אחרונה מאת mosheohayon9, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 719 צפיות
רוכבי הארלי דיווידסון מכל אירופה שברו שיא במספר הרוכבים על גשר מיתרים, כשחצו את גשר ריו אנטריו המחבר בין חצי האי פלופונז ליוון. השיא הקודם, של 2,000 רוכבים, נקבע בארה"ב. לכתבה וסירטון, http://news.walla.co.il/?w=/14/1677607
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
שיפוץ AJS18S שנת 1963 1 2
מאת OXBOW-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
בימים אלו אני מתחיל לשפץ AJS18S מאחר וזהו השיפוץ הראשון שלי וגם איני מכיר אופנועים אנגלים ישנים יהיו לי הרבה שאלות לבעלי הניסיון כאן האופנוע נמצא ברשותי כבר 12 שנה ורק עכשיו הגעתי 'לגיל שאני יכול להתחיל'
הודעה אחרונה מאת OXBOW, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בתאריך ה-22.5.2010 יום שבת, יתקיים בקיבוץ דליה (ליד יקנעם) מפגש חברים. המפגש ללא כל שיוך למועדון זה או אחר ומאורגן על ידי ועל ידי מס' חברים מהצפון באופן פרטי. המפגש יכלול דו גלגליים קלים, אך גם מכוניות וטרקטורים. הקיבוץ נתן אישורו לשימוש ברחבת דשא כשצמוד לה שירותים ומתקנים לרווחת החברים. מי שיחפוץ בטיול המשולב ברכבים ישנים מוזמן. אנו נגיע החל מהשעה 15:00 לכל שאלה ניתן לפנות אלי. ירון.
הודעה אחרונה מאת broadaxe, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בהעדרו של יונתן מהמפגש היום הרגשתי צורך לצלם קצת:
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שישי בשפלה. את התמונות היום קיבלתי באדיבות רונן, שבתמורה לסשן צילומי בת מצווה במכוניות שלנו, צילם ושלח תמונות דוגמנות. וכל זה בגלל ש... הממ... לא היתה לי מצלמה. הנה חלק מהנציגות:
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום סיימתי סופית את כל ההליך הארוך,הבירוקרטי,והמסורבל ביבוא רכב אספנות לארץ. המאכרים,התנהגות והתנהלות אנשי המכס,עמדה מס' 1,משרד הרישוי וכו' וכו'. "מתסכל" זו המילה.(בעדינות,וכל מילה נוספת מיותרת) וטיפ חשוב ביותר. תבדקו בשבע עיניים אם יש התאמה בין הרכב והמספרים שברשותכם,לבין מה שרושמים כל הר"מ.(ע. מכס,מכס,רישוי וכו'). הם טועים,ולפעמים מס' אחד יכול לגרום לכם להתרוצצות מיותרת.וגם בצבע הרכב.להקפיד,ולבדוק. היום בדלפק,משרד הרישוי,הפקידה הקלידה מס' לא נכון,(היא לא הפסיקה לרגע לדבר בפלא עם חברה)ומזל שעברתי על טופס הרישיון,וגיליתי את הטעות. בהצלחה לכולם
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
עזרה בזיהוי רכב
מאת רפי_מ- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מישהוא יכול לזהות את הרכב שבתמונה? התמונה צולמה בשנות החמישים (של המאה הקודמת) או מכסימום בתחילת שנות השישים, באיזור בית לחם. למי שמתעניין - לפני שלוש שנים ציינו שישים שנה לגילוי המגילות הגנוזות. המגילות האלו נתגלו בפעם הראשונה ע"י בדווים משבט תעמירה ובתמונה רואים את השיך של השבט עם הרכב שקנה מהכסף שהרויח ממכירת המגילות. לאחד כמוני המתעניין בעתיקות מכל הסוגים - ממכוניות ועד מגילות - יש ברכב הזה עיניין כפול. תודה מראש על הסיוע!
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
איזה רכב זה ? ויש פה מישהו שרוצה לשפץ או משהו..
הודעה אחרונה מאת Gal R1, -
המומים ומשתתפים בצערו של יושב ראש מועדון ה-5 בפטירתו של הבן גיא +עדכון על מועד ההלויה 1 2 3 4 10
מאת Benni Haspel-
- אחראי פורום
- 17 עוקבים
- 148 תגובות
- 21.5 אלף צפיות
גיא קדמיאל, בנו של יושב הראש שלנו, נחום קדמיאל, נפטר הבוקר (שבת) לאחר מאבק במחלה קשה. כולנו המומים ועצובים ומחזקים את מירי, נחום, עומר ואור בשעה הקשה הזאת. על מועד ההלויה תבוא הודעה נפרדת. עדכון: ההלויה תתקים ביום ראשון, 16.5.10 בשעה 17:00 בבית העלמין הצבאי בקרית שאול.
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
פיאט ספיידר 1 2
מאת mosheohayon9- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום לכולם. שמי משה ואני חבר חדש כאן בפורום. כבר תקופה ארוכה שאני מעוניין לקנות רכב אספנות. מין חלום קטן שאני רוצה להגשים.(רכב אספנות פתוח. קבריולט.) היתי מאוד שמח אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי הפיאט ספיידר או יפנה אותי לאיזה שהוא קישור עם פירוט מלא לגבי הרכב. אמינות. תקלות בעיות וכו. ובכלל מה דרוש כדי להחזיק רכב אספנות. לגבי טיפולים בדיקה לפני הקנייה אם יש בדיקה מיוחדת? תודה רבה... ולכל האנשים העוסקים במלאכה ישר כוח. אני מאוד נהנה לקרוא ולראות תמונות של הרכבים שלכם ממש תענוג. בקרוב אצלי. יום טוב לכולם. אשמח לקבל תשובות. משה
הודעה אחרונה מאת mosheohayon9,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 538 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- Pavlik
- itaysamurai
- earlofbug
- David32
- רפי לין
- M H
- fatboy1340
- amosbmw
- TurboMan
- דובצע
- פריג'י