Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש ,מזל טוב ושתהנה ממנה למשך שנים ארוכות, לדעתי שווה כל בירוקרטיה ואגלי זיעה שיורדים מהמצח, גם נראית מצוין, אגב אלה צמיגי סמי r888?

ליאור

הצמיגים כמובן לא מקוריים,וגם הג'נטים שיצאו רק ב 67.

שם הצמיג הוא WANLI, מידה 235/14ZR 17 94 W

שבת שלום

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

אוף גם אני רוצה

איזה מנוע זה ה3.3??

אם מתישהו אני יגשים תחלום הזה זה יהיה רק GT350 או 500

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
אוף גם אני רוצה

איזה מנוע זה ה3.3??

אם מתישהו אני יגשים תחלום הזה זה יהיה רק GT350 או 500

רק בארץ אנשים יכולי לחשוב על מנוע 3277

בכל אופן תרד בחלומות למשהו עממי יותר אחרת תשלם על 350 מחיר שמתקרב לבית , על 500 אני לא מדבר בכלל

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מזל טוב, מדהימה!!!!!!

אם אפשר קצת נתונים על הרכב מנוע וכו'

איך מצאת את הרכב ?האם עשית את כל הדרך לבד ו/או באמצעות דילר?

תודה ושוב פעם יפיפיה אמיתית.:multi:

פורסם

מזל טוב והנאה בהנעה!

הרכב ממש יפה!

אני מתחיל לחשוב שכל הצרות נובעות מהגוון של הצבע סגול. תנסו להביא מוסטנג לבן אולי לא יהיו בעיות בירוקרטיה...?!

שלמה דן גדרון

פורסם

ושוב מברוכ .

פשוט גאווה לעיניים ולאוהבי המוסטנג .

:beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug:

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

• תוכן חדש...