Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם הביואיק וגם האולדסמוביל, הופיעו לא מעט:

854.jpg

974.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אפילו הרכב ההזוי שלי סלב (3 סרטים)

006.jpg

668.jpg

386.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

http://www.imcdb.org/vehicle_82295-Ford-L-9000.html

אהבתי!8) ויש עוד הרבה סרטים!

295.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
רק הסוסיתא שלי לא שיחקה בשום סרט :-(

פשוט לא נכון !

הסוסיתא 12 כיכבה בסרטו של אפרים קישון, ארבינקא משנת 67'.

בסרט היא היתה בצבע שחור, אגב.

לעמת זאת, הוולבו 144 הופיעה במספר סרטים;

* בסצינת הפתיחה של חגיגה בסנוקר, רכבו של הקבלן, שנת 73' לבנה.

* בסרט "שרית" בה שמשה כרכב השרד של הגב' דניאלי, שנת 73' אדומה

* בסרט "קוני למל בתל אביב", שנת 70' לבנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
פשוט לא נכון !

הסוסיתא 12 כיכבה בסרטו של אפרים קישון, ארבינקא משנת 67'.

בסרט היא היתה בצבע שחור, אגב.

לעמת זאת, הוולבו 144 הופיעה במספר סרטים;

* בסצינת הפתיחה של חגיגה בסנוקר, רכבו של הקבלן, שנת 73' לבנה.

* בסרט "שרית" בה שמשה כרכב השרד של הגב' דניאלי, שנת 73' אדומה

* בסרט "קוני למל בתל אביב", שנת 70' לבנה.

חן, אני מסכים איתך, פשוט בקישור המצורף לשירשור הסוסיתא לא מופיעה :lol:

חג שבועות שמח

עדי

עדי גולדנברג 13399

פורסם

ה- BX שלי כיכב בכמה וכמה סרטים... חלקם אפילו בתפקיד חשוב!8) ויש אפילו אחד, שבדיוק כמו שלי!

איזה מגניב- האמבולנס-BX, וגם לו יש את ה"מחלה" הטיפוסית- הטמבון שמתפרק, למרות, שאז היה די חדש!

372.jpg

405.jpg

418.jpg

600.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

האינפיניטי שלי כיכבה בסרט שלושה מלכים

החיילים נכנסים לבונקר של סדאם חוסיין וחושבים איזה אוטו לקחת - מישהו אומר : בואו ניקח את הלקסוס קבריולט והשני עונה זה לא לקסוס זה אינפיניטי, לקסוס לא עושים קבריולט.

870.jpg

אני לא חושב שהרכב היה בעוד סרט, ייצרו רק 2500 חתיכות ממנו ואני אישית פירקתי 2 מכוניות לחלקים.

אז אני מאמין שב20 שנה האחרונות לפחות מחצית ירדו מהכביש.

haters will hate

פורסם

שרשור מדליק ביותר.

התמונה הזו פשוט עשתה לי את זה לגמרי. עכו בשנות השבעים(הכניסה לח'אן אל עומדאן), עם כל הג'יפה. כל כך אותנטי.

457.jpg

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...