רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
פורסמה בקטגוריית פורש http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=1981&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
לא לחינם קוראים לנורדשלייפה "הגהנום הירוק", ללא ספק, מעולם לא פחדתי כך מאחורי ההגה. מזג האויר היה גשום וערפילי. 190 מכוניות מכל הקטגוריות התחילו, 124 סיימו. 50 מכוניות היו מעורבות בתאונות, 2 מכוניות התרסקו כליל ונהגיהם פונו לבית חולים. כבר בשלב המיקומים בשישי-שבת מזג האוויר היה סגרירי אבל עדיין לא בישר את הבאות. המסלול, גם כשהוא יבש מסוכן ביותר במיוחד למי שכמוני לא מכיר אותו, עליות, ירידות, סיבובים מפתיעים, ישורות ובנוסף מסלול הנורבורגרינג F1. הכל ביחד בערך 26 ק"מ להקפה. נכנסתי כנהג שני, הגשם היה שוטף, הפולני, בן קבוצתי הזהיר אותי והתחנן "רק תגמור את המרוץ שלם ועם רכב שלם". כבר בהתחלה פורשה עשתה ספין לפניי ובמסלול הצר הזה אין כל כך לאן לברוח, עברתי 10 ס"מ ממנו. מכונ…
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 2 עוקבים
- 38 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם, איכשהו... קניתי משהו שבתור נער תמיד רציתי (לא היה מבחר גדול בזמנו.... ) GSX400E . האופנוע במצב לא רע, לא נסע כמה שנים טובות, יש עבודת שיפוץ אך זאת אחת הסיבות שלשמה רכשתי אותו... (תודה דימה) חובב התעסקות וצרות אנוכי אשמח אם אלו מכם המכירים את התפלץ יוכלו לספק מקורות חלקים בארץ/חו"ל וכן אקזמפלרים דומים שאתם מכירים אולי אפילו מהפורום... חסרים לאופנוע פלסטיקי הצד וכן מיכל הדלק ידע ימים טובים יותר (צריכת דלק של 1:0 בעקבות חורי חלודה במיכל ), כמו כן המחוונים שלו הם של GN, אשמח כמובן אם היו המקוריים... כמובן שכל חלק אחר, חדש, משומש וכו' יוכל לעזור ליאור. נ.ב. ג'ורג', תורך.... תמונה של האקזמפלר: השאיפה למצב בסי…
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
שלום חברים. השבוע יתקיים מפגשישישרון במקום הקבוע. ביום שישי 18 יוני נתארח באופן חד פעמי, במוסך "דרך השטח" בקיבוץ שפיים. (די קרוב למקום הרגיל). פרטים נוספים יימסרו בהמשך. (למעוניינים, המקום בגעש פתוח כרגיל) בברכה אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת TheWolf, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 819 צפיות
האים אפשר ליבא רכב שנת 91. במטרה לחלוב ממנו חלקים ? אני יודע שמותר חדש או בן 30 למטרת נסיעה.
הודעה אחרונה מאת speedsecret, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 927 צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230488352933&viewitem=&sspagename=ADME%3AB%3ASS%3AUS%3A1123 מישהו? מישהי? מאותגרים? (אני עם פלקון 1960 - דגם זהה אבל סלון ואוטובוס על הראש, לא מסוגל כעת)
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם בעלי רכבים ששחררו לאחרונה רכבים מהמכס יוכלו לעדכן לגבי שמאות וחוות הדעת ? האם השתנה משהו ? האם יש שיפור / האם יש מחירון מוגדר שוב פעם ? מה העמדה לגבי עלות הקנייה האמיתית ? אני נמצא בדילמה מאוד קשה בה עלי להחליט על רכישת רכב ב 14 יום הקרובים .! הרכב נמצא ב L.A . כמובן שאם יהיה עלי לשלם את סכומים הכסף הלא נתפסים עבור רכב שקנייתו מסתכמת ב 1000$ הרי שאוותר על הרעיון אודה מאוד לכל מי שיוכל לעדכן. תודה
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב, כמו שקראתם בכותרת, הקמפיין נגד עלויות בייבוא האישי של רכבי אספנות עבד ומשרד התחבורה הולך להפחית את עלויות המיסים בכ-20%! אני אעדכן בהמשך אם יהיו התפתחויות בכיוון הזה אבל זה המידע שניתן לי כעת.
הודעה אחרונה מאת niro007, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
נתקלתי בגוש הברזל הזה ברחובות הוד השרון. מה זו החיה הזו, טרקטור אספנות? הכצעקתה? מי יודע להסביר: מה, כמה איך ולמה?
הודעה אחרונה מאת ahia, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש תרשים של צנרת דלק למרצדס 280 שנת 84 הזרקה מכאנית. מהטנק עד המנוע. אשמח מאוד לקבל עזרה. תודה
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
משקניתי את האל קמינו נסעתי רגוע כי אם הייתי לוחץ "פול גז" ומושך הילוכים(מנסה...)הוא פשוט היה קופץ לניוטרל לכמה שניות וחוזר לעצמו,אז קניתי שלשום גיר 700 מואנדורה כי כמה אנשים כיוונו אותי ואמרו שזה אותו הדבר,וכשהנחתי אותם אחד ליד השני...הפלא ופלא,הם לא אותו הדבר,כמובן אפשר לשנות ולהתאים אבל זה ממש לא היתה הכוונה,בכל מקרה הוחלט לפתוח את הגיר שלי ולראות מה התקלה ואם אפשר ושווה לתקן,חבר מומחה נקרא לעזרה ותוך 10 דקות מצא את התקלה,הקפיץ של ראשון שני שבור,אני מצרף תמונות ומבקש הכוונה איפה קונים קפיץ כזה,עדיף בצפון...
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 0 תגובות
- 871 צפיות
היום נמסר לי ע"י כתב ביומן שישי בערוץ הראשון תשודר כתבה על רכבי אספנות בארץ מיום רביעי יתחיל פרומו לפני מבט
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אובכן- מאיזו שנה התחילו לייצר את הדגם? שנראה בערך ככה: (הוא שונה מה"עכשיוי" שרובינו מכירים!)
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
שלום לכל חברי פורום אספנות! באפשרותי ליבא לארץ רכב אספנות למטרת שחזור. אך אני לא בקיא בתחום של תנאי היבוא. האם מישהו שעבר תהליך דומה יכול לפרט פה את כל התהליך שעבר החל ממדינת המקור, עד לשחרור מהמכס.
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 624 צפיות
בחיפושי הרבים באינטרנט אחר אתרים למכירה של חלפים למוסטנג שלי מצאתי את האתר הבא : http://www.streetperformance.com/ שזה אתר המאפשר להשוות במחיר על מוצר בין מספר אתרים כאשר ניתן לבצע סינון לפי דגם הרכב ויצרן החלפים המבוקש נראה מעניין ירון
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 0 תגובות
- 771 צפיות
ממליץ בחום על הערוץ דלהלן ביו-טיוב. לא הרבה סרטונים, אבל כל אחד 8)8) לניו-יורקר 51' הירוקה מנוע V8 המי, עם גיר חצי אוטומטי(fluid torque drive) - בו שני הלוכים במצב LOW ועוד שניים ב-HIGH. העלאת הילוך מתבצעת ע"י הרפיה מהגז, הורדה באמצעות כפתור בקצה ידית ההילוכים. להעברה בין שני המצבים נעזרים בדוושת המצמד. חלק מהסרטונים מתארים מירוצי דרכים במכסיקו, אחד את טיפוס הפייקס פיק - ואחרים את הקרייזלר 300B משנת 1956 במסלול אינפינאון בסונומה, קליפורניה(שם נערך היום מירוץ גביע ספרינט של נאסקאר). http://www.youtube.com/user/tjmec#p/u/13/N1BP2WsTXCI
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן! יש לחבר אוטוביאנקי A112 85'. הרכב היה שייך לדודה שלו שרבה עם אמו והגישה הורדה מהכביש. האמנם הרכב עדיין לא אספנות, אבל הרכב במצב מכני וחיצוני כמו חדש, הרכב נצבע, הותקנו מראות, תוקנו דלתות ויש אפילו סאנרוף שאני מת לעזור לו לתקן. אפשר איכשהו להחזיר את הרכב לכביש? (חוץ מלקנות רכב ממישהו ולמחוק את המס' הסידורי מהמנוע והשלדה ולכתוב חדש).
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
שלום לכולם היום ביצעתי הזמנה של ספר זה דרך איביי. רציתי לשאול כמה שאלות: אני מבין שזוהי חברה מוכרת מאוד בתחום ספרי הרכב ושרבים מחברי הפורום השתמשו או משתמשים בספרים כאלו, אז שאלתי היא מה למעשה מכיל ספר שכזה מבחינת התוכן ולאיזו רמת פירוט הוא יורד? אני משפץ את הרכב הזה בעצמי והייתי רוצה לדעת האם בעזרת הספר אוכל לשפץ בעצמי מכלולים שונים מהרכב? יצא לי רק לעיין בספר כזה של סאאב 99 לרגע ונוכחתי לראות שרטוטים רבים ומפורטים ובנוסף בזכות כמה המלצות החלטתי לקנות את הספר ולכן אשמח לפירוט והכוונה לגביו. תודה מראש לכל המגיבים ואתם מוזמנים להתעדכן בשיפוץ הסאאב שלי בשירשור "יומן שיפוץ סאאב 96 סוף סוף מתחילים..." דקל.
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי רכב דודג' דארט 73 אני רוצה להשים לה ג'אנטים כרום כמו בתמונה ליצבוע את האוטו בצבע לא מקורי השאלה שלי היא ברכב אספנות אם אני עושה כזה דבר לא יהיה מוזר? כי לפי מה שאני רואה רק בחול עושים דברים כאלה בארץ לא ראיתי
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הערב בתוכנית "לילה כלכלי" עם שרון גל, בערוץ 10 בסביבות השעה 23:25 (אחרי החמישייה של ברזיל לרשת צפון קוריאה), יתראיין חבר המועדון איציק קובל לקראת הראלי בהרצליה, בו ישתתף עם הרכב הנוסע הכי עתיק בארץ - דודג' 1921. בכתבה יופיעו גם תמונות של הרכב וידובר על מועדון החמש וחגיגות ה-25. היום פורסמה גם ידיעה קטנה בידיעות אחרונות על הראלי. צפייה מהנה. רון פז דובר מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- 1 תגובות
- 791 צפיות
מעולפים מהיום הארוך בהרצליה, מרוצים עד הקצה, התכנסנו למעגל החברים של שישי. אין כמו בירה קרה לסכם את השבוע והארוע בהרצליה
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
המלצה לדבק
מאת orinoko- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 974 צפיות
שלום לכולם.אני צריך להדביק גומי על פח.יש למישהוא המלצה לדבק,והיכן ניתן לרכוש ? תודה
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
חידה- מי מזהה?
מאת gluk- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נו, מי מזהה את הייצור? (אני יודע על קיומו רק מעכשיו גם כן, כי במיקרה ניתקלתי בו)
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 758 צפיות
http://www.mysterywarehouse.com/index.php המכירה בין התאריכים June 19th-25th |
הודעה אחרונה מאת cb750, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! אמנם עדיין לא אספנות (רק בעוד שנתיים), אבל רציתי לשאול איך לעזאזל מבדילים חיצונית בין שני דגמים הללו. אחד C-CLASS והשני E-CLASS והם מאוד דומים. אמנם יש הבדל באורך (משהו כמו 25 ס"מ), ובמבחר מנועים אבל חיצונית נטו .
הודעה אחרונה מאת אסף, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מפגש ירושלים מרים כוסית ומברך את מועדון החמש לרגל מלאת 25 שנים להווסדו ומצדיע למסע המוטורי המרשים שנערך היום בהרצליה. ברכות מירושלים
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני כרגע באמצע שיפוץ של דודג' דארט 1973 סיפור נחמד איך שהבאתי אותה ובאיזה מצב. כרגע סיימתי אוברול למנוע,אני בהרצה. מחפש חלקים מסויימים כמו גריל קדמי ופנסי חניה בצדדים של הרכב(יש כתום ואדום) ואם יש דברים להציע אשמח לישמוע.
הודעה אחרונה מאת ליאב_Dodge, -
- 5 תגובות
- 947 צפיות
שלום. החלטתי לפנות לפורום אספנות כי פה יותר מבינים עם חלודה,ובעיות כאלו אולי מישהו מכיר. אני מחפש המלצה לבעל מקצוע טוב באזור המרכז. יש לי חור חלודה באיזור שקרוב לקיר האש בין החיבור שמחזיק את המסרק הגה לקיר האש לכן הוא רוקד בזמן הזזת הההגה. אני צריך המלצה למישהו שיוכל גם לפרק את החלקים ולעשות שם חיזוק וריתוך כמו שצריך. תודה!
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי,ברצוני לרכוש סגסוגת מגנזיום חדשה לדגם ה190e שברשותי, היכן ניתן למצוא סט מקורי? ראיתי מודעה אחת ביד שתיים לסט שמתאים לי בדיוק אך לצערי האדון יושב ברמת הגולן. בנוסף הייתי שמח לרכוש גם מראה ימינית. תודה ויום קריר.
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בסופ"ש הקרוב ייערך עוד מרוץ במסגרת אליפות ארופה לקלאסיות, הפעם המסלול הוא הנורבורגרינג כולל הנורדשלייפה, ביחד כ-26 ק"מ להקפה. המרוץ עצמו כולל 300 ק"מ והוא במסגרת מרוצי סיבולת, אני אמור לנהוג 150 ק"מ עם אלפא GTV 1971 2000. זה הולך להיות קשה, ייתכן וירד גשם, דבר שיגרום לי להאיט משמעותית מול יריבים מנוסים על מסלול רטוב. קישור למרוץ: http://www.classic-trophy.de/index.php?id=292&L=1 תודות מראש לעוזרים ולתומכים: יובל מלמד-ספרקו קמור- יבואני דאנלופ ולאנשים הטובים שמשאילים לי ציוד עד שיהיה לי משלי: שי שמעוני אמיר לבוב עדכונים בהמשך...
הודעה אחרונה מאת adig1971,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 884 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שביט
- BoazB11
- לירון .ה.
- shilo_v
- PASHUT
- Igalz
- קובי מאקו
- om2
- Rשף
- פיזיקאי שימושי
- daniel.asu
- matan_mil