Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרת אוטוביאנקי A112 לחיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! יש לחבר אוטוביאנקי A112 85'.

הרכב היה שייך לדודה שלו שרבה עם אמו והגישה הורדה מהכביש. האמנם הרכב עדיין לא אספנות, אבל הרכב במצב מכני וחיצוני כמו חדש, הרכב נצבע, הותקנו מראות, תוקנו דלתות ויש אפילו סאנרוף שאני מת לעזור לו לתקן.

אפשר איכשהו להחזיר את הרכב לכביש? (חוץ מלקנות רכב ממישהו ולמחוק את המס' הסידורי מהמנוע והשלדה ולכתוב חדש).

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

את המשפט האחרון, ניתן לעשות בקלקילייה, טול כרם, שטחים, ולהפגש באיילון(בכלא לא בכביש ).

לגבי הורדה מהביש המצב מסובך יותר, ופרטים בנושא, תקבל בקרוב, ממי שבקיא בכך, אלא אם השרשור ינעל לפני זה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי

רכב שקיבל רשיון כתום לא ניתן להחזיר לכביש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיני 1969 התחלת שיפוץ:-D

אם אני לי מיני:roll:

פורסם
את המשפט האחרון, ניתן לעשות בקלקילייה, טול כרם, שטחים, ולהפגש באיילון(בכלא לא בכביש ).

לגבי הורדה מהביש המצב מסובך יותר, ופרטים בנושא, תקבל בקרוב, ממי שבקיא בכך, אלא אם השרשור ינעל לפני זה.

בברכה

צביקה

עזוב צביקה תן לו לקנות אוטוביאנקי אחרת ולהציל אותה :)

פורסם

אם הרכב בוטל ע"י הבעלים ולא מתוקף תקנות התעבורה הלך האוטו. ולגבי מה שרצית לעשות עדיף לקנות רכב אחר ולשפץ אותו בעזרת חלקים מהרכב הזה ולהמנע מפעולות פליליות

פורסם
עזוב צביקה תן לו לקנות אוטוביאנקי אחרת ולהציל אותה :)

אתה יודע מה מרמורק?

אתה צודק בהחלט, ובוודאי לאחר שאתה קורא את השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=324786

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אפשר להחזיר לכביש גם את הרכב, שהורד ע"י הבעלים! לפחות זה מה ששמעתי יותר מפעם אחת, כולל מהפקידה במשרד הרישוי! התהליך הוא מסובך- זה כן: צריך ללכת לע"ד להוציא הצהרה, שהאוטו הורד בטעות, או משהו, ללכת עם זה למשרד הרישוי, או לשלוח להם מכתב, לעשות בדיקת התקנים- בקיצור סיפור של זמן, עצבים וכסף- אבל עדיין אפשרי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ע"פ ההגיון, אם רכב הורד מהכביש ע"י הבעלים, ואז מישהו השמיש אותו, למה לא לעשות בדיקה ולהעלות אותו על הכביש? הרי כשהרכב מקבל הורדה כי בא לבעלים שלו להוריד מהכביש, זה לא אומר שהרכב לא שמיש.

ההגיון שלי נכון?

פורסם

אני מחזיק בידי רשיון כתום ומאחור רשום כך:

1 רכב שרישומו בוטל - רשיונו לא יחודש (ההדגשה במקור)

2 בעל רכב שביקש ביטול הרישום - אחראי להסרת הלוחיות ולדאוג להשמדתן

אולי לפנים משורת הדין עם פסק דין אולי אפשר להחזיר אבל בטח שאין פרוצדורה רשמית

פורסם

האם יש התנגשות בין זה לבין ההגדרה של רכב אספנות? עוד 4 שנים הוא יכנס לקטגוריה, לא?

התקשרתי אל משרד התחבורה, אין מה לעשות עם זה, רק למכור לחלקים או לקנות רכב אחר ולשתול את כל החלקים בו.

כמה אמורה לעלות עבודה כזו? האוטו נראה כמו חדש! (בערך)

אפשר יהיה לנצל את זה? מישהו מכיר ביאנקי A112 מצידי שתהיה הרוסה כמעט לגמרי, אבל עם רשיונות (ואם אין טסט - שיהיה רישיון קפוא).

פורסם

הנה תמונה של היפהפיה!

מישהו פה נמצא במשרד הרישוי ורוצה לעזור?

34033_411140716551_664736551_4288650_4977158_n.jpg

פורסם
הנה תמונה של היפהפיה!

מישהו פה נמצא במשרד הרישוי ורוצה לעזור?

34033_411140716551_664736551_4288650_4977158_n.jpg

הרכב נראה במצב מעולה , הייתי משמר אותו עוד 4 שנים עם תחזוקה מיניאלית ואז הופך אותו לרכב אספנות (במידה ואפשר)

פשוט לפרק הכל ולהרכיב על רכב אחר יקח לך זמן, והמון עבודה אני הייתי מחכה

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מחכה למה? רשיון הרכב בוטל!

תחכה עד ימות המשיח, הרכב לא יקבל רשיון ולא יסע על כבישי ישראל ללא עבירה פלילית (שהפורום מגנה בכל פה)!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז יש למישהו רעיון? :( אפילו שהרכב לא שלי, אני מאוהב בו! חברה שלי כבר רוצה לערוך חופה עם בינקי.

פורסם

ועוד הפעם אני אומר: יש כנראה אפשרות חריגה ביותר להחזיר את הרכב לכביש- אבל קודם כל אתה חייב את השיתוף הפעולה המלא של בעל הרכב הרשום! זה קודם כל. דבר שני- זה נורא תלוי במצב הרוח של המקבלי ההחלטות- כמובן, שברוב המיקרים הם ייתנערו מזה. אם בא לך על האוטו- תבדוק את הנושא לעומק, אל תסתפק בתשובה טלפונית של הפקידה, שרוב הסיכויים שגם לא יודעת, וגם לא ממש אכפת לה. אבל שוב ושוב: התנאי הראשון- שבעל הרכב יעשה איתך את כל הריצות האלה- לע"ד וכ"ד, כי בלעדיו בוודאות אף אחד אפילו לא יסתכל לכיוונך!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...