Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כמו שקראתם בכותרת, הקמפיין נגד עלויות בייבוא האישי של רכבי אספנות עבד ומשרד התחבורה הולך להפחית את עלויות המיסים בכ-20%!

אני אעדכן בהמשך אם יהיו התפתחויות בכיוון הזה אבל זה המידע שניתן לי כעת.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
טוב אז ככה---אני אדר, מתל-אביב, בן 15 וקצת.

הצטרפתי לפורום כדי לשאול שאלות ולשמוע מאנשים עם נייסיון, ורציתי לדעת משהו-- אם בתור אוטו ראשון שווה קורבט ישנה דור 3 בן השנים 68-82 או שזה לא רכב ראשון אלא רק לאחר כך

מה אתם חושבים??:?::?:

אם אין לכם רשיון (ולא בגלל שהוא נשלל), לא באמת מעניין אותנו לשמוע מה יש לכם להגיד בענייני מכוניות, אופנועים, או כל כלי רכב אחר.

תחסכו מאיתנו ואל תייעצו לאף אחד. תקראו, תשכילו, תתקנו אפילו בנושאים טכניים. זה עלול להשמע נוקשה, אך נסיון העבר מוכיח שזה דרוש.

ועוד חמישה תווים. :roll:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
ועוד חמישה תווים. :roll:

טוב, סליחה שהטרדתי אתכם, או הולכתי שולל מישהו.

נא להתעלם מההודעה.

פורסם

אז מה, הגיע החופש הגדול?...

:roll:

אלפא-סוד 1.3 1978, חיפושית 1200 1963, Citroen DS 20 1973. מתנדב ביחידה הארצית לפינוי צירים - יחפ"צ

פורסם
אז מה, הגיע החופש הגדול?...

:roll:

סליחה, שמעתי משהו וחשבתי לחלוק עם אנשים שאולי יהיה להם עניין בדבר שכזה.

מה גם שבסוף זה לא תקף לכולם אז אני מתנצל בשנית ואני מבקש אם תוכלו לחסוך את העלבונות.

• תוכן חדש...