Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ גיר אל קמינו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משקניתי את האל קמינו נסעתי רגוע כי אם הייתי לוחץ "פול גז" ומושך הילוכים(מנסה...)הוא פשוט היה קופץ לניוטרל לכמה שניות וחוזר לעצמו,אז קניתי שלשום גיר 700 מואנדורה כי כמה אנשים כיוונו אותי ואמרו שזה אותו הדבר,וכשהנחתי אותם אחד ליד השני...הפלא ופלא,הם לא אותו הדבר,כמובן אפשר לשנות ולהתאים אבל זה ממש לא היתה הכוונה,בכל מקרה הוחלט לפתוח את הגיר שלי ולראות מה התקלה ואם אפשר ושווה לתקן,חבר מומחה נקרא לעזרה ותוך 10 דקות מצא את התקלה,הקפיץ של ראשון שני שבור,אני מצרף תמונות ומבקש הכוונה איפה קונים קפיץ כזה,עדיף בצפון...

DSCF3918.jpg

DSCF3920.jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

בקיבוץ נורדיה יש מפעל לקפיצים ייתכן שתוכל להשיג שם קפיץ זהה לפי דוגמא הם מיצרים קפיצים לחברות רכב בכל העולם כבר עשרות שנים .

משקניתי את האל קמינו נסעתי רגוע כי אם הייתי לוחץ "פול גז" ומושך הילוכים(מנסה...)הוא פשוט היה קופץ לניוטרל לכמה שניות וחוזר לעצמו,אז קניתי שלשום גיר 700 מואנדורה כי כמה אנשים כיוונו אותי ואמרו שזה אותו הדבר,וכשהנחתי אותם אחד ליד השני...הפלא ופלא,הם לא אותו הדבר,כמובן אפשר לשנות ולהתאים אבל זה ממש לא היתה הכוונה,בכל מקרה הוחלט לפתוח את הגיר שלי ולראות מה התקלה ואם אפשר ושווה לתקן,חבר מומחה נקרא לעזרה ותוך 10 דקות מצא את התקלה,הקפיץ של ראשון שני שבור,אני מצרף תמונות ומבקש הכוונה איפה קונים קפיץ כזה,עדיף בצפון...

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

איך יהיה אותו דבר?ואנדורה גיר 4 הילוכים ואצלך 3 [בהנחה שיש לך גיר 350]חוץ מזה הזנב שונה .על איזה מנוע היה מורכב ה700 r4 שש צילינדר או 8?

פורסם

בעליה מכיוון ציפורי ישנו מוסך של אדם בשם מנסור. הוא מומחה לגירים אמריקאיים.

אצלו תמצא כל חלק שתזדקק.

אם אתה צריך דבר איתי מנסור הוא חבר טוב.

רביב

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

גיר 700 מ6 צילינדר או מ8 צילינדר יתאים לך לאל קמינו, הדבר היחיד שאתה צריך לעשות אם אינני טועה זה לקצר את הדרייב שאפט

חוץ מזה, אם הגיר ירד מ-ואנדורה, אני מקווה שקנית מ-ואנדורה עד שנת 92, אחרת קנית גיר חשמלי ולא מכני ותצטרך מחשב בשביל להפעיל אותו או לעשות כמה שינויים קטנים ולהפוך אותו למכני!

פורסם

איזה שינויים צריך לעשות חוץ מלסתום את שני הצינורות הדקים שיוצאים אל הרדיאטור? (אין אותם בגיר הישן של ליאור)

פורסם

אבי,יש אצלי את הצינורות,בכל הגירים האלה יש אותם,ואין מה לשנות,הבחור שמשפץ גירים אמר שכל הגיר חדש מבפנים ועבר שיפוץ לא מזמן ושכל הרכיבים שהחליפו הם איכותים,כך שחבל בגלל קפיץ להשבית אותו,קיצר,הוא חוזר לאוטו מחר עם קפיץ חדש...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...