רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 33 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מצאתי חלק שאני מאד מעוניין בו, ולא מצליח למצוא בשום מקום אחר למעט באנגליה ורק אצל אותו האדם. הוא לא מוכן לשלוח לישראל, שירות כמו USADDRESS שבו מקבלים כתובת בארה"ב ושולחים לשם את המוצרים, השאלה היא האם קיים כזה שירות באנגליה? תודה רבה, נאור
הודעה אחרונה מאת shais01, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בקר טוב הבקר החלטתי לחדש את רשיון הרכב של הקרייזלר ולהנות ממנה קצת בהגיעי למשרד הרישוי בנתניה הופתעתי ממש שאין תור המתנה, היו 3 פקידות נחמדות שקיבלו קהל הפקידה שטיפלה בי הוציאה לי רשיון רכב זמני ולאחר מכן רשיון רכב קבוע על מנת לעשות רישוי שנתני הטופס השנתי יצא רק לחצי שנה והיא הבחינה בכך וצינה שהדבר אינו תקין והוא אמור להיות לשנה. ניסתה לתקן זאת אצלה על פי ההרשאות שיש בידה אך לא הצליחה. בשיחת טלפון למרכז הרישוי שלהם בחולון תוקן הדבר בתוך 2 דקות והונפק לי טופס רישוי לשנה. זה נקרא שרות טוב ויעיל לטובת האזרח - בכל זאת כנראה שחל שינוי במשרד התחבורה רשות הרישוי הדבר יבוא לבחינה מחודשת ביום ראשון הקרוב בו אשתי תגייר את הב. מ.וו שלה (בשעה טובה) שבת שלו…
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בתערוכה מספר עתיקות מענינות. השאלה שלי היא האם רכב הצבוע כמו זה שבתמונה יכול לעבור רישוי ?
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצאתי רכב משנת 83 ששיך לנכה שלא שולמו האגרות שלו בשלוש שנים האחרונות ורשיונותיו לא הוקפאו והשאלה שלי היא אם בעל הרכב משלם את חובו למשרד הרישוי האם עלי לשלם את הפרש המחיר בין אגרת נכה לבין אגרה רגילה למשך שלושת השנים בתודה איציק פוליקר
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
בדיקת זיהו
מאת יורקי- 0 תגובות
- 760 צפיות
מה התקנה שרצים להעביר אומרת לגבינו??? ועדת הכלכלה אישרה החמרה בבדיקות זיהום האוויר שמתבצעות בכלי רכב במהלך מבחן הרישוי ("טסט"). ערך פליטת תחמוצת הפחמן ייקבע מהיום לא כערך כללי אלא על פי הוראות היצרן למכוניות משנת ייצור 1995 ומעלה ולא על פי דרישת מינימום כפי שהיה עד היום. התקנות החדשות ייכנסו לתוקף החל מה-1 באוקטובר 2010. דרישה זו מהווה יישום של התקינה האירופית בנוגע לתקן פליטה מרבי המותר לרכב. לאחר התקנה החדשה, בדיקת חד תחמוצת הפחמן תחול על כ-1.3 מיליון כלי רכב בנזין. עלות הבדיקה במכון הרישוי תעמוד על 6.6 שקלים שיתווספו למחיר הבדיקה העומד כיום על 62 שקל. גם משך הבדיקה צפוי להיות ארוך יותר כשכל המכוניות ייאלצו להיכנס לבדיקה שתיערך כ-7 דקות בנפר…
הודעה אחרונה מאת יורקי, -
- 2 עוקבים
- 33 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
חברי המועדון מוזמנים להשקה כפולה: שברולט קורבט משנת 1977 ושברולט נובה משנת 1964 ההשקה תתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום שישי, 28.05.10, בשעה 17:30. שני הרכבים שופצו ע"י חבר מועדון החמש יעקב בנגיאט. הטקס יפתח ע"י יושב ראש המועדון , נחום קדמיאל וסקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. חברים בעלי שברולטים מכל הדגמים ומכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30 לסידור תצוגה מכובדת באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני כמה זמן שאלתי כאן אם רכב כזה יהיה חוקי לנסיע בארץ. אמרתם לי שממש לא.. הייתי רוצה לדעת מה בדיוק לא חוקי בה.
הודעה אחרונה מאת שמואל חן, -
-
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני גאה להציג, בפעם הראשונה, תמונות תלת מימדיות ממפגש מועדון החמש ! כל מה שצריך הוא זוג משקפי תלת מימד בצבע כחול אדום (). בדיוק כמו אלו שמקבלים בהשרדות. מומלץ לצפות בתמונות כשהן בגודל בינוני (לאחר לחיצה אחת על התמונה הקטנה, וללא הגדלה מקסימלית ע"י הריבוע הימני התחתון. כמו-כן, הכי טוב להוריד אותן למחשב ואז לראות אותן על רקע שחור - אז גם אפשר לצפות בהן בהגדלה מקסימלית - ע"י אפשרות הצגת התמונות הרגילה של חלונות). * אל תצפו ל AVATAR 2, אבל בכל זאת, בהחלט יצאו תמונות מגניבות ומרגישים בהן את הנפח. תהנו ! ...
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי מישהו יודע מה המידות המקבילות ל 695-14 ?
הודעה אחרונה מאת DeSade, -
-
טוב כמו שכולם מכירים אותי אני מכור אבל ממש מכור לרכב מיני מיינור. שהרבה זמן חיפשתי אחת בשביל לנסוע בה יום יום להשקעה מכנית וביטחותית. וזה קרה אתמול נרכשה המיועדת לכך קצת פרטים על הרכב שנית 82 אני יד 8 לא שמשנה לי כול כך כי זה היד האחרונה שלה מנוע 1000 עופד פיקס קצת מלוכלך אבל מנגנת תישאר כמו שהיא ללא שידרוג או שיפוץ שמצריך העמדה של הרכב. במהלך הנסיעה אתמול התגלו פיוזים שרופים שלא מאפשרים להפעיל את הווישרים וינקרים ועוד כמה דברים. לכן הוחלט שאני מפרק את כול רתמות החשמל לבדיקה ומוציא את כול החוטים המיותרים שלא צריכים להיות ברכב . וכך נעשה הוצאו כול הפנים של הרכב ונפרמו כול התמות כדי למצוא את החוט שעושה בעיות והוא נמצא גלוי ונוגע בגוף הרכב ומיצר קצר .…
הודעה אחרונה מאת niro007, -
החל מאמצע שנות ה 60' החלה פיאט האיטלקית לנקוט במדיניות חדשה; היא עודדה פתיחת מפעלי הרכבה לדגמיה מחוץ לגבולות איטליה, ולרוב במדינות נחשלות יחסית, שהיו זקוקות למכוניות זולות ופשוטות לתחזוקה. מיפעלי הרכבה של פיאט נפתחו במדינות כמו יוגוסלביה, תורכיה, ברית המועצות (לא בדיוק פיאט), פולין, מצרים וספרד. בכל המדינות האלו הורכבו דגמים מיושנים של פיאט שלרוב ייצורן היסתיים זה מכבר, וכך פיאט תפסה שתי ציפורים במכה אחת; קו הייצור של הדגמים לא נשלח לגריטה ומצד שני קיבלה פיאט תמלוגים בגין כל מכונית שיוצרה. גם דרום אמריקה לא הוזנחה, ומפעלי הרכבה של פיאט הוקמו בה בשנות ה 70' בברזיל וארגנטינה. המפעל הברזילאי הוקם ב 76' בעיר בטים ועסק בהרכבת דגמי ה 127 בעיקר. ההצלחה היתה מצויינת, וב…
- 2 תגובות
- 986 צפיות
שלום לכולם מעוניין בהמלצות על בעלי מקצוע באיזור המרכז לצבעי\פחח לשיפוץ rv 50 כולל פירוק והרכבה תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 811 צפיות
מי יודע למה יש רק 9 דפים בפורום אספנות? האם יש ארכיון?
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
-
חברים שאלה. באסקורט שלי יש לי תופעה שבשלב זה אין לי פתרון ורציתי להתיעץ איתכם. המנוע לאחר שיפוץ כללי וכל החלקים הפנימיים חדשים המשפץ ששיפץ לי את הראש קיבל ממני גומיות שסתומים חדשות שהגיעו מאנגליה. הבעיה: הגומיות יוצאות ממקומן במשך הזמן זאת אומרת עולות למעלה עם השסתום וכתוצאה מכך נשאב שמן דרך שסתומי היניקה והתוצאה .....עשן . חשבתי אולי הגומיות שהגיעו ישנות ויבשות מידי והתקנתי סט חדש ואותה תוצאה. משפוצים קודמים של מנועים אחרים אני יודע שקיימות גומיות שעל החלק העליון והתחתון שלהם יש טבעת קפיץ המהדקת את הגומיה למקומה, בגומיות שיש לי יש טבעת הידוק רק על החלק העליון. אשמח לקבל את תגובותכם בנושא.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
HI FRIENDS :idea:Open the LINK: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1252059 Click on Small pic to OPEN FULL PAGE Enjoy 8)Guy
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
- 1 תגובות
- 753 צפיות
אני רוצה לדעת האם השמשה הקדמית של אוודי 100 שנת 75 תואמת לשמשה קדמית של אוודי 100 שנת 73
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
משרד התחבורה בעד חובבי המכוניות הקלאסיות: מתכנן להפחית את המס על מכוניות אספנות ולאפשר יבוא משאיות מחו"ל. מסתמן כי גם יותר יבוא מכוניות אספנות בעלות הגה ימני, בתנאי שגילן עולה על 50 שנה - ייבוא מאנגליה, קפריסין, הודו, ניו זילנד ועוד. השר ישראל כץ - "לרכב אספנות יש היבטים חינוכיים ותרבותיים" חלום שמתגשם - יישר כח !!, פועל יוצא גם מפעילות מועדון ה- 5 לטובת הקהילה !! עכשיו צריך לקדם גם את החינוך הטכנולוגי ולא רק את המכללות למשפטים !!, יש לנו מספיק עו"דינים, צריך בעלי מקצוע וטובים !! אספנות רכב-שיקום, זה לא רק תחביב אלא, עדות לאיכות ומצויינות בתחום המקצועי !!
הודעה אחרונה מאת צביקה הג'ינג'י, -
חדש בתחום - מקווה
מאת yac-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם האם אפשר לקבל עזרה בקניית רכב אספנות כמו למשל איפה עושים בדיקת קנייה , ביטוח, מה מאד חשוב לבדוק איזה מכוניות לא לקנות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yac, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
האירוע השנתי ע"ש ניר עוזדור ז"ל – 2010 האירוע לזכרו של ניר עוזדור ז"ל לשיפוץ ושחזור מצטיין של רכב דו/ תלת גלגלי. יוזמי האירוע: מש' עוזדור ומועדון החמש האירוע בשיתוף ובחסות: קריפטון - המקום הטבעי לעסקים מרחב לכנסים, ימי עיון, ישיבות , הדרכות, ODT ועוד www.krypton.co.il הזכייה באירוע עוזדור תצוין בטקס מיוחד אליו יתבקש המשתתפים להגיע עם רכביהם. הטקס יתקיים ביום שבת, 29.05.10, בלב הכפר הירוק שבאזור השרון, במתחם קריפטון. האירוע יימשך כ-4 שעות. 10:30-10:00 – הגעה למקום האירוע והתארגנות. איך מגיעים: הכניסה למתחם קריפטון הינה דרך השער הדרומי של הכפר הירוק. פונים לכיוון בית העלמין הצבאי קריית שאול ומשתלת אה…
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=h9vAOzYz-Qs
הודעה אחרונה מאת talroze, -
כל מי שמעוניין לבוא ולקחת חלק בפעולה - מוזמן! את חפירה (או מעדר) מובטח... מדובר על אותה למברטה מהקישור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=215671&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%A0%D7%A6%D7%99%D7%90%D7%9C%D7%99 עד שעה 15:30 ניתן לשלוח הודעות בפרטי, עם מספר טלפון לתיאום מקום מפגש. אחרי השעה הזאת, ניתן לפנות לרן ולקבל ממנו את מספר הטלפון שלי... תמונות וחוויות יעלו בהמשך!
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
גם בארוע היפה הזה ביקרתי, כולל צפיה בהשקה של וספות ולמברטה אחת. http://www.1giga.co.il/file/90bfxt6c53 תהנו, כמו שאני נהנתי.
מי מזהה של מה המנוע?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 880 צפיות
חברים שלום , בקרוב אני יסיים את עבודת הפחחות והצבע על הרכב והעביר אותו לביתי . נכון לעכשיו יש לי חניה מקורה בלבד ( עם ברז'נט ) . ( בטון יצוק , עם 6 מוטות שמחזיקים את ה"גג" בריזנט ) . אני רוצה לעשות מקום איחסון איכותי שישמור על עבודת הצבע והפחחות שאני עושה עכשיו . במיוחד מכיוון שאני גר יחסית קרוב לים . באילו דרכים אני יכול וצריך לנקוט ע"מ לדאוג לשמר את הרכב בצורה הטובה ביותר ? האם מספיק לסגור את החניה מכל הכיוונים או שיש עוד דברים שכדאי לעשות ? תודה מראש ושבת שלום , דני ק.
הודעה אחרונה מאת nati54, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ראיתי בירושלים ברחוב יותם סיטרואן ויזה למכירה. הרכב מודל 85, בצבע בורדו, (זקוק לשטיפה רצינית) אך נראה טוב. דיברתי עם הבעלים (בחור נחמד בשם אלון) והוא מעוניין למכור את הרכב ב - 1200 ש"ח הרכב צריך שיפוץ ראש מנוע ומצבר. לרכב יש 38,000 ק"מ. מי שמעוניין אתן את הטלפון. בברכת יום טוב. אמיר
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
-
האם יש צורך בביטוח לנהג חדש ברכבי אספנות? תודה
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבקש עזרה בזיהוי הפנסים
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 976 צפיות
ערב טוב. היום היה קצת דליל במפגש בגעש. היו בערך 20-25 רכבים וכארבעים חברים. נראה כי לא מעט חברים נסעו להשתתף בהשקה בעיר הגדולה. אנצל את ההזדמנות לשלוח דרך הפורום, מזל טוב גדול למשיק רכבי השברולט. תחילה לתמונות רכבים מהמפגש. מצטער על האיכות שאינה טובה, בגלל מזג האויר המעונן והאביך, בגלל המצלמה, אך בעיקר בגלל הצלם... בתמונה הקודמת נכנסו 4 רכבים, ואילו כאן הקדילאק תופס את כל המקום המשך מיד.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
גיליתי פנצ'ר בצמיג אחד, אני כבר אחליף את השניים הקידמיים, אשמח להמלצות על מקומות בהם ניתן למצוא צמיגי. הגודל הוא 10", אני לא סגור על הרוחב (על הצמיג רשום 10" על 145) אשמח לעזרה. ערב נעים, נאור
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.wrangler-life.com/
הודעה אחרונה מאת סופר גיפ,