Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקר טוב

הבקר החלטתי לחדש את רשיון הרכב של הקרייזלר ולהנות ממנה קצת

בהגיעי למשרד הרישוי בנתניה הופתעתי ממש שאין תור המתנה, היו 3 פקידות נחמדות שקיבלו קהל

הפקידה שטיפלה בי הוציאה לי רשיון רכב זמני ולאחר מכן רשיון רכב קבוע על מנת לעשות רישוי שנתני

הטופס השנתי יצא רק לחצי שנה והיא הבחינה בכך וצינה שהדבר אינו תקין והוא אמור להיות לשנה.

ניסתה לתקן זאת אצלה על פי ההרשאות שיש בידה אך לא הצליחה.

בשיחת טלפון למרכז הרישוי שלהם בחולון תוקן הדבר בתוך 2 דקות והונפק לי טופס רישוי לשנה.

זה נקרא שרות טוב ויעיל לטובת האזרח - בכל זאת כנראה שחל שינוי במשרד התחבורה רשות הרישוי

הדבר יבוא לבחינה מחודשת ביום ראשון הקרוב בו אשתי תגייר את הב. מ.וו שלה (בשעה טובה)

שבת שלום לכולם

פורסם

טוב לשמוע גם סיפורים כאלה. בשורה התחתונה, הכל מתחיל ונגמר באדם שנמצא מולך - ובך. חיוך וגישה חיובית יעשו רק טוב. גישת "מגיע לי" ישראלית טיפוסית - בדיוק את ההיפך.

אגב, איזה קרייזלר יש לך?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יפה במקרה שלי כל ניסיונותי מול הפקידה העלו חרס ..."זה מה יש אדוני..."

מקווה שהטסט הבא יהיה לשנה אולי אפילו נגיע לנתניה להוציא ניירת:lol:

פורסם

כנראה שהשינוי במשרד הרישוי בנתניה היה מאוד מהיר.

אתמול בקרתי שם. היו שלוש פקידות, לקוח בעמדה ,לקוח אחד בתור ואני,

ואז, אחת הלכה לאכול [מותר לה].

אחת הלכה לברר משהו ללקוח שקיבל שירות.

והשלישית בטלפון =ככל הנשמע פרטי].

אז חיכיתי 15 דקות , אז מה.

אז בפרק זמן זה הגיעו עוד 15 איש, אז מה.

העיקר שיש שינוי.

אשרי המאמין.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

כמי שמשתמש קבוע במשרד הרישוי הנ"ל אני יכול להעיד שהטורים קצרים, נעים במהירות, השירות יעיל ואדיב, וקצת פרגון לא יזיק.

ישראל

• תוכן חדש...