Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום

יישר כח לפעילי מועדון החמש על העבודה המתבצעת מול הרשויות .

תמשיכו להפתיע כל פעם מחדש.

עזיזי, על זה נאמר ''הכלבים נובחים והשיירה עוברת''...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאור ההצלחה הרבה של ישראל כץ בהתחלת הרפורמה ביבוא הרכב, לאחר פחות משנה בתפקידו, קיבלתי את הרושם שהוא אחד שיודע ויכול להזיז דברים, אז אני די אופטימי ביחס לנושא הזה.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

האופטימיים- לומדים ערבית!

הפסימיים- למודים אנגלית.

הראליים- לומדים לשחות!

וסבתא ננה אומרת "לסלט של ארוחת הערב, השתמש במלפפון שגידלת בבית, ולא בזה שתקנה מחר!"

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
עזיזי, על זה נאמר ''הכלבים נובחים והשיירה עוברת''...

ישר כח גדול לבני זהר שרואין בערוץ 33 בעינין יבוא רכבי אספנות. הבן אדם תותח וכנראה מקושר עם ראשי הציבור(מופיע שם עם השר ישראל כץ)

פורסם
האופטימיים- לומדים ערבית!

הפסימיים- למודים אנגלית.

הראליים- לומדים לשחות!

וסבתא ננה אומרת "לסלט של ארוחת הערב, השתמש במלפפון שגידלת בבית, ולא בזה שתקנה מחר!"

ומי לומד סינית?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
שלום

יישר כח לפעילי מועדון החמש על העבודה המתבצעת מול הרשויות .

תמשיכו להפתיע כל פעם מחדש.

מצטרף לברכות,מועדון החמש תותחי על.!!!

פורסם
ומי לומד סינית?

יוליה Blue Jay

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מצטרף לברכות,מועדון החמש תותחי על.!!!

"לא ראית את הים אל תוריד עוד מכנסיים"....יש 110 אחוז מכס ,מיסים, מס קניה איך שלא תקרא לזה, יפחיתו 5 אחוז כאילו לא עשו כלום, לפחות מ30 עד 50 אחוז אם יורידו אפשר לומר תותחי נברון....

פורסם

רכב מעל גיל 50... זה ממש תנאי מטומטם,

בעצם אומרים לך "תשכח מזה" אבל בדרכים אחרות

וחוץ מזה מה הוא כל כך מתלהב מלשמר, הרי פה הם גורטים רכבים שעוד עשור או אפילו פחות יהיו שווים לא מעט. אז למה לחפש ולייבא מחו"ל אם אפשר לשמר את מה שכבר בארץ?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מנהל הפורום

עדיף שעה אחת קודם, ניראה לי שהשירשור הזה מיצא את עצמו, וליפני שאנחנו גולשים לליכלוך וקטנוניות (כפי שמיסתמן משתי ההודעות האחרונות) בא ותיסגור, כאשר יש עדיין טעם טוב.

אלעד

פורסם

כל זה נשמע טוב. רק חבל שגיל רכב אספנות מוגבל החל מ-30 שנה. :-( בצורה כזאת "מתים" הרבה רכבים מעניינים שלא מגעים לגיל הזה. אני חושב שהיה הוגן מאוד אם היו מאפשרים לרשום רכב כאספנות באותו גיל שמדינה מאפשרת לגרוט אותו.

מכיוון שיש כאן פתח לקומבינות, רכב שהיגיע ל-20 שנה ורוצה להפוך לאספנות, צריך להיות במצב מסויים שמוגדר בתקנות, כלומר רכב שמור במיוחד (ואולי גם רכב שיש ממנו מאט בארץ). זה יעזור לשמר רכבים מיוחדים.

זה גם יפתור בעייה של טרטורים (שני טסטים) שעוברים בעלי רכבים שמורים במיוחד שגיל שלהם הגיע ל-20 שנה.

בנוסף, אני מאמין שזה יוסיף עוד חברים למועדון.

למשל אני הייתי מצתרף עם רכב שלי למועדון, אם הוא היה רשום כאספנות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...