רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 784 צפיות
שלום . אני צריך עורך דין בארה"ב באזור ניויורק לטפל לי בבעית יבוא של רכב אספנות. אם מישהוא מכיר או יכול לעזור תודה רבה. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 34 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
1965, הייתי כבר מנוי על "ברכב". הגיע הגליון של אוקטובר. בשער, תמונת מגרש החניה בככר דה שליט על חוף הים בהרצליה פיתוח. המון מכוניות מזהים? וגם אשה עם כלב. אותה לא צריך לזהות. אמא שלי...
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
בוסטר לא תקין
מאת otwito- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 917 צפיות
הבוסטר שלי לא תקין, יש למישהו מושג על אחד שמשפץ דבר כזה? האם ניתן לייבא מחו"ל אחד משומש או שיעשו בעיות על הקטע של חלק בטיחותי? יש למישהו בוסטר כזה שמתאים לביואיק סנצ'רי 73?
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
CYPRUS June 2010 1 2
מאת guyrc1-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
Just came back :roll::idea:Took these pics Guy
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
למביני העיניין שבניכם , לפי מיטב ידיעתי סדר סגירת ברגי ראש המנוע זהה לכל הדגמים אלא כשעיינתי היום בספר טכני הכולל דגמים שונים הופתעתי לראות כי סדר הסגירה לא זהה לכל הדגמים . לפי ידיעתי זה כמו של הסטנדרט שבתמונה המצורפת. הינה תמונות מצורפות , האחד ראש של MG , והשני סטנדרט . שאלתי , מדוע הסדר אינו קבוע בכל הדגמים (לפחות אלו בעלי 4 צילינדר ) ? תודה למשיבים . דרור .
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לפני כ- 3 שנים הובאה המוסטנג משיקאגו , כבר בהתחלה ידענו כי עלינו לשפצה ולשמרה היות והיא האחת והיחידה . הבאנו חלקים , ערמנו הפחים , התכוננו ליום הדין . לבסוף אחרי בירורים , חיפושים , תיהיות וגישושים החלטנו שהגיע הזמן לשלוח הנסיכה למשכנה החדש , לתת אותה בידים נאמנות שיחזירו אותה לימי זוהרה כפי שיצאה מהמפעל לפני יותר מ 45 שנה. על כן בלג בעומר גמרנו אומר ובתפילה וצפיה נכנסה הנסיכה לפרוק , שיפוץ והרכבה. בתחילה פורק , הגריל , המנוע והגיר , האקס , המכללים השונים , הפחים וכל מה שבפנים .
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
לפני כשמונה שנים "פגשה" רעייתי באינטרנט את אחת המכוניות המדהימות ביותר של BMW. מדובר בדגם BMW3200CS BERTONE.דגם זה יוצר על ידי החברה הבווארית במהלך השנים 1962-1965, ב- 603 יחידות בלבד. ראינו את הדגם הזה בעינינו במספר מוזאונים פרטים בגרמניה והתלהבותנו ממנו רק הלכה וגברה. חיפושנו במהלך השנים על מנת לרכוש אחת כזו לא צלחנו מכיוון שהמכוניות הללו לא מוצאות למכירה ונמצאות בידי חובבי רכב אספנות, ואספני רכב שאינם "משחררים" אותם למכירה, ובשתיים "ששוחררו", מחירם היה כה גבהה שכיסנו לא השיגנה. וראה זה פלא לפני כחודש וחצי "שוחררה" אחת שכזו למכירה במצב גרוע ואפשר להגיד גרוע ביותר הזקקוה לשיפוץ מקיף ויסודי. לא התעצלנו וארזנו מטלטלים קלים לנסיעה ויצאנו לבחון את "הכלה" בגרמניה, לא…
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצאתי את הרכב שחיפשתי SUBARU DL 1.8 שתי דלתות אבל משכתי את הזמן במציאת הבעלים אבל שרפו את הרכב ליפני כמה ימים עכשיו הבעלים אמר שהרכב הורד מהכביש הוא לא הוריד אותו אלה המישטרה. ומדהים שבשריפה נישרף רק הסלון של הרכב וצד הרכב והמנוע ביכלל לא ניפגע כמובן שהגומיות מרוב החום נמסו חלקם אבל זה דבר לא רציני עכשיו השאלה שלי איך אני יכול להחזיר את הרכב הזה לכביש ואם ביכלל? ועוד שאלה נגיד ואין הפשרות לעשלות את הרכב לכביש ויש לי את המנוע איך אני יכול להשתיל אותו לרכב אחר אבל שזה יהיה חוקי וגם שיהיה כתוב בניירת?
הודעה אחרונה מאת 12cobra12, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 33 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
אוסטין הילי 3000 MARK 3 BJ8 משנת 66. בחודשים האחרונים אני עובד (ביחד עם צוות) על ההילי הזו. בעל הרכב רוצה לזכות בתחרות CONCOURSE של המפגש הבינלאומי לאוסטין הילי (הגדולות - BIG HEALEYS) שנערכת בסופ"ש הקרוב ב-LICHFIELD אנגליה. הרכב צריך לא רק להיות מושלם ברמת הצבע מרווחי הדלתות קו ה-SWAGE וכו' אלא גם להיות נכון מבחינת המראה, ושימוש בפריטים המדויקים הנכונים לרמת המקור. דוגמה לרמת הטירוף אליה אני מגיע בפרויקט הזה - שימוש ב-P-CLIPS ניצן להשיג רק כאלו שעברו איבוץ עם פסיבציה של זהב ובמקור היו כל ה-P CLIPS עם פסיבציה שקופה (נראה רכיב כסוף במקום זהוב) ולכן שלחתי את כל ה-P קליפס (ביחד עם עשרות פריטים נוספים כמובן) לאיבוץ מחודש כדי שהפסיבציה תהיה נכונה. המאוורר הצהוב עבר ר…
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צהריים טובים. אני מתעניין בשיפוץ רכב אספנות, לא משהו יוקרתי. סתם רכב שהתעניינתי בו כשהייתי מובטל ולא יכולתי להוציא לפועל את העניין. (חוסר במזומנים...) עכשיו אני רוצה לשפץ את הרכב הנ"ל. (אמי 6 שמישהו העלה פה פעם.) איך בדיוק אפשר להתחיל? אם אני מחליט לשפץ, איפה אני יכול "לאפסן" את הרכב בזמן השיפוץ? (אני בטוח שזה לא יקח חודש, אלא הרבה יותר...) לגבי ידע, אני מתאר לעצמי שאני אוכל לקבל עזרה של אנשים כאן בפורום... במידה ואני רוצה להחליף מנוע. האם ניתן להכניס מנוע אחר? (חזק יותר? חדש יותר (לצריכה טובה יותר של דלק)?) לגבי הרישוי, אין הרבה מה לעשות רק לדבר עם משרד הרישוי. או שיש דרך לקצר את העניין? אשמח לכל עזרה בנושא.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כרגיל מפגש נחמד, מזג אוויר נעים (כמעט שכחנו שקייץ), אורחים ותיקים וגם רכב חדש במפגש, לפני השיפוץ.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 837 צפיות
לחברים היקרים שלום. אני זה זמן רב מחפש נגר עם המלצות (רצוי מאזור פ"ת) . אני מעונין לעשות מגש אחורי לרכב שלי (פיאט 127 , 1979 גירסת 3 דלתות) . אשמח מאד אם מישהו מכיר נגר טוב שעשה עבודות דומות וייתן לי המלצות. תודה מראש לכולם. צביקה
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לשתף אתכם במשהו אישי, שקשור לפרוייקט רום כרמל טנדר, אבל מאחר שהמסקנות על הנושא הן כלליות ועשויות לנגוע לכל אחד, פתחתי שרשור חדש. ומעשה שהיה, כך היה: אחרי שמצאתי את מכונית הפרוייקט שלי, התפנתי לחפש אחר תורמת חלקים. האדם הנפלא שעזר לי להגשים את החלום, העביר לי "ליד" אותו הוא קיבל מגורם שלישי - שגם אמינותו אינה מוטלת בספק - על תורמת חלקים פוטנציאלית העומדת למכירה בצפון. התקשרתי להבעלים וקבעתי עימו לבוא ולראות את המכונית. כשהגעתי למקום, פגשתי אדם לא צעיר, אמין למראה, חובב מכוניות ישנות ואספן בפני עצמו, לדבריו. "התורמת" התאימה לצרכיי, המחיר היה סביר והעסקה נסגרה בלחיצת יד. לשאלתי אם הוא רוצה כסף על החשבון, ניענתי שביום שאבוא לקחת את המכונית, נסגור חשבון - הכי אמין שא…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 727 צפיות
כל כמה זמן יש מיפגש בהיכל נוקיה? ואיך מיצטרפים למועדון ה5 ומה כלול בפנים ? (תנאים,תשלומים) תודה.
הודעה אחרונה מאת ליאב_Dodge, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם!! סוף סוף אחרי תקופה ארוכה התפנה לי קצת זמן, אז החלטתי לשנס את מותני ולהחליף למיני את הקלאץ' המחליק והמעצבן! בסופ"ש האחרון התחלתי לפרק ושלפתי את המנוע החוצה. כרגע אני תקוע ללא חולץ (והכל היה ידוע מראש) בשלב חליצת גלגל התנופה. אשמח לעזרה גם מבחינת הכלי וגם מבחינת עצות מעשיות. תודה מראש! אור.
הודעה אחרונה מאת oro0, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב עלה על הכביש בצבע כחול וכך יצא מהמפעל , בשנת 2003 שונה הצבע ללבן ברישיון בפועל הרכב היה צבוע לבן ואדום כמו רכב כיבוי אני מיתלבט האם להחזיר את הרכב לצבע המקורי שאיתו יצא מהמפעל בארצות הברית או לעשותו בשני צבעים אדום וכסף מצורפים ארבעה קבצים אשמח לשמוע דעות לגבי הכיוון לצבע .
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לא הצלחתי לזהות באיזה רכב מדובר, אפילו לא איזה יצרן הרכב הנ"ל משמש כבסיס לשלט פרסום שנמצא עליו (כדי למשוך תשומת-לב) וכדי לא לעבור על כללי הפורום: 1. כל הפרטים המזהים נמחקו, לא נמסר מיקום. 2. זאת תצפית מיוחדת, ולדעתי עשויה לעניין את חברי הפורום 3. הרכב משמש כפרסומת - לדעתי נדיר לראות פרסומות כאלה (כן ירבו? )
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 608 צפיות
צריך חול/גרגירי סיליקה/כדוריות מתכת לניקוי בעזרת וויברציות. אשמח לקבל שמות של ספקים. תודה.
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
לפעמים אני נתקל בתמונות, שעוצרות אותי במקום, והדבר היחיד שעובר לי אז בראש, איך לעזאזל לא אני צילמתי אותה. הכי אני אוהב את התמונות שמשלבות כמה מהאהבות שלי ביחד, אז סתם ככה לפתוח את היום בכייף: שיהיה בוקר טוב-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מחפש מנוע תקין ומכיוון שבארץ לא מצאתי כרגע משהו לתקציב שלי סביב ה2000 שקל. מישהו מכיר מוסך \יבואן מנועים שיש ברשותו מנוע עם אחריות (לא חדש אבל תקין) תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב, אז אחרי אינספור נסיונות כושלים להעלות את הסרטון ליוטיוב בדרכים שונות, החלטתי להעלות אותו לאתר איחסון קבצים, כדי שכל אחד יוכל להוריד אותו למחשב האישי ולנגן אותו על המחשב. אורך הסרטון כ15:30 דקות, והוא מסכם את חוויות המסע לאילת שהתקיים בחודש מרץ השנה. הסרטון חולק על גבי תקליטור לכל משתתפי המסע במסגרת המפגש ב"דרך השטח" שהתקיים ביום שישי האחרון. אולם לכל מי שלא היה, וסתם רוצה לצפות בסרטון - אני מעלה אותו כאן! מטעמי נוחות וזמינות - הסרטון הועלה בגרסה באיכות נמוכה יחסית כדי לחסוך במקום. (אני ממש מקווה שלא יהיו בעיות עם הורדת הקובץ - אם בכל זאת יהיה משהו - אנא תודיעו לי בהקדם בכדי שאוכל לטפל בבעיה). בהזדמנות זו, אבקש להודות לכל המארגנים של הטיול ש…
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
1)אם הזמנתי חלק מחו"ל ונעצר במכס ואני מעדיף לוותר עליו מאשר להתעסק עם כל הבירוקרטיה,יש מצב? או חלילה אאלץ בשלב מסוים לשלם קנס+דמי אחסנה +ריבית+פיצוי על צער שנגרם למוכסים,כיד הדמיון הפורה של משרדי ארצנו. 2)יש איזה שהוא סכום מקסימום שעולה חלק שנשלח מחו"ל,שלא יעצר בכל מקרה במכס מפני שהוא נמוך מדי והמכס לא יתעסק איתו,אפילו שזהוא חלק לרכב? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת la1234, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
הג'ון דיר 332 הישן ממתין לתורו לשיפוץ כבר מספר חודשים. ועדיין לא נגעתי בו. מה זה לא נגעתי, אפילו לא התנעתי אותו פעם אחת. קורי עכביש מילאו כל חלקה טובה בו. מאחר וזמן זהו משאב שמאוד חסר לי, ואין לי זמן להמתין לגיל פנסיה עם הטרקטור הזה. לקחתי אותו אל בחור נחמד בעל מוסך לטרקטרונים כאלו. יש לו אפילו אוסף קטן של כלים דומים בחצר, שלקוחות כמוני השאירו אצלו. כעבור שבועיים שהכלי אצלו, אומר לי בעל המקום. אין טעם לשפץ את הכלי. הסטרטר גמור, המנוע גמור, הרדיאטור נוזל. תשאיר אותו אצלי וקנה לך אחד חדש מהמבחר שלי כאן. אבל אני לא צריך טרקטור לעבודה. אני רוצה לשפץ משהו ישן. לא כל שכן, אם זה לא עובד, אזי האתגר השיקומי גדול יותר חשבתי. חזרנו למשק, הטרקטור כוסה חזרה בשימשונית ישנה. ואני…
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 627 צפיות
בלחץ האירועים הצפוף, המבלבל מעט, אבקש להבהיר עקב שאלות חברים, מפגשישישרון מתקיים מחר 25.6.10 במקומו הרגיל בגעש, בין השעות 4-7 אחה"צ. להתראות, אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
בסופ"ש הקרוב יחגגו 100 שנים ליצרן הרכב אלפא רומאו. עיקר החגיגות יהיו במילנו ובארזה- מקום המפעל הקודם ומקום המוזאון העכשווי. יש לנו מספר נציגים חברי מועדון החמש וחברי מועדון הרכב האיטלקי שיפקדו את הארועים. סרטון עם רוב דגמי היצרן:
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
היי מה הנוהל החדש להוציא אישור ממשרד התחבורה בשביל שאני אוכל לשחרר חלקים מהדואר בתא ? אני כבר מעל חדש וחצי מנסה ללא הצלחה כל אחד שולח אותי לשני שלחתי ל 3 מקומות בפקס את הטפסים וכלום אשמח לכל עזרה דודי
הודעה אחרונה מאת noon, -
- 0 תגובות
- 631 צפיות
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם השוק מתעורר? חיפושית במצב מדהים, קונברטיבל. נמכרה השבוע בקליפורניה ב $8,500 צ'יפופו
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- 0 תגובות
- 683 צפיות
שנת 1949 היתה שנה מרתקת לתעשיית הרכב האמריקאית; שלושת הגדולות חידשו את כל ההיצע שלהן, שהתבסס עד אז על דגמים מלפני המלחמה שעברו מתיחות פנים. בעוד שהיצרניות העצמאיות הקטנות(סטודיבייקר, פאקארד, וויליס והדסון) יצאו עם דגמים חדשים שנה/שנתיים קודם לכן, שלפה נאש את השפן מהכובע ביחד עם הגדולות; דגמי ה"אמבטיה" של נאש היו בין המכוניות האמריקאיות המענינות ביותר של התקופה וקיבלו ביקורות מצוינות מעתונות הרכב. הן היו אוירודינמיות, נוחות להפליא, בעלות יכולת כביש גבוהה ופורצות דרך בעיצובן(גם אם, בינינו, לא היו יפות במיוחד). הציבור האמריקאי הגיב בחיוב - ו-130,000 נאשים נמכרו לציבור בשנת 1949. נאשים אלו(שנקראו איירפלייט) יוצרו בשני דגמים, לשניהם 6 ציל': -600, עם מנוע 2.8 ליטר ראש ש…
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 2 תגובות
- 804 צפיות
האם בשנים האלה הוטבעו מספרים על השאסי ואם כן היכן? בתודה גיורא
הודעה אחרונה מאת markusg,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 207 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- carsgo
- JohnnyEnglish
- DIVON
- om2
- לירון .ה.
- flytomars
- natco
- טויוטה סופרה
- ANUTKK
- vigi
- NEW10
- פריג'י