Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את הרכב שחיפשתי SUBARU DL 1.8 שתי דלתות אבל משכתי את הזמן במציאת הבעלים אבל שרפו את הרכב ליפני כמה ימים עכשיו הבעלים אמר שהרכב הורד מהכביש הוא לא הוריד אותו אלה המישטרה.

ומדהים שבשריפה נישרף רק הסלון של הרכב וצד הרכב והמנוע ביכלל לא ניפגע כמובן שהגומיות מרוב החום נמסו חלקם אבל זה דבר לא רציני עכשיו השאלה שלי איך אני יכול להחזיר את הרכב הזה לכביש ואם ביכלל?

ועוד שאלה נגיד ואין הפשרות לעשלות את הרכב לכביש ויש לי את המנוע איך אני יכול להשתיל אותו לרכב אחר אבל שזה יהיה חוקי וגם שיהיה כתוב בניירת?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

קודם כל- לא כדאי, כי רכב שרוף לעולם לא יהיה כבר במצב טוב- תמיד יצוצו בעיות.

דבר שני- אין כל בעיה לקחת ולהשתמש במנוע, כל עוד הבעלים הרשום נותן לך שטר מכר עליו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה על התשובה.

עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה זה שטר מכר ואמרו לי שזה קשור באיזה דרך למדינה האם זה נכון?

פורסם

הורדה של הרכב מהכביש ע"י המשטרה היא הורדה הפיכה המשמעות שניתן להחזיר את הרכב לאחר תיקונו ולאחר טסט שהרכב יעבור.

כנראה שתצטרך 2 טסטים אחד להורדה ואחד לאחר מכן בשביל המשך נסיעה.

לא כתבת מה מודל הרכב ומה הנדירות?

האם הפח של הרכב התעוות או ניזוק קלות? רכב שנישרף מועד לחלודה מוגברת.

פורסם

לא מומחה גדול לסובארו אבל האם שווה בגלל מנוע 1800 של סובארו שלמיטב הבנתי עדיין ניתן להשיג כמוהו מייבוא להתעסק עם רכב שרוף?

באיזה מודל מדובר?

מילא אם היה מדובר על 4X4 אבל גם אז אני לא מוצא לנכון להתעסק עם רכב שנשרף. עדיף למצוא איזו GL או GLF ועליה לשים מנוע 1800 במידה ולא מותקן.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

הבנתי את העניין של החלודה של הרכב באמת אין ממש טעם לשפץ אותה.

אבל מה שמעניין אותי אם אני יכול לקחת את המנוע שלה ולהכניס בסובארו שלי שהיא שנת 78.

ומי שביקש מה מיוחד ברכב הזה הינה תמונה.

הרכב נירא לי יחסית נדיר בארץ כי עד היום בגשתי רק שלושה כאלה וזו אחת מהם שרדפתי אחרי הבעלים עד ששרפו לו אותה ככה אמרו לי.

DSC01160.jpg

פורסם

יש עוד כאלה בארץ, לצערי גם הלכו כמה לגריטה... ראיתי פה ושם כאלה עומדים. לחבר פורום לירוי יש כזאת במצב מצויין.

שוב: מבחינה חוקית אפשר להשתמש במנוע של האוטו שמושבת, כל עוד הבעלים הרשום נותן לך אישור לכך (ובהנחה שהאוטו לא מעוקל). האם תוכל לשים את המנוע באוטו שלך- לא יודע, זה כבר תצטרך לבדוק במשרד הרישוי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני פרשתי מהעניין של הרכב הוא רצה 500 שקל על הרכב שהוא כולו שרוף הדבר היחדי שנישער זה המנוע ויש מצב שהוא גם ניפג מהחום של האש והורדתי אותו ל300 שקל וגם אז עשה לי בעיות לא יכל להראות לי את הרשיון של הרכב בקיצור סיפור מסריח ואם מישהו רוצה חלקים פשוט יכול לבוא לקחת לא אכפת לו.

ואם מישהו יודע אם יש אחת כזו במחיר סביר למחירה שישלח לי הודעה בפרטי.

• תוכן חדש...