Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוסטין הילי 3000 MARK 3 BJ8 משנת 66.

בחודשים האחרונים אני עובד (ביחד עם צוות) על ההילי הזו.

בעל הרכב רוצה לזכות בתחרות CONCOURSE של המפגש הבינלאומי לאוסטין הילי (הגדולות - BIG HEALEYS) שנערכת בסופ"ש הקרוב ב-LICHFIELD אנגליה.

הרכב צריך לא רק להיות מושלם ברמת הצבע מרווחי הדלתות קו ה-SWAGE וכו' אלא גם להיות נכון מבחינת המראה, ושימוש בפריטים המדויקים הנכונים לרמת המקור.

דוגמה לרמת הטירוף אליה אני מגיע בפרויקט הזה - שימוש ב-P-CLIPS ניצן להשיג רק כאלו שעברו איבוץ עם פסיבציה של זהב ובמקור היו כל ה-P CLIPS עם פסיבציה שקופה (נראה רכיב כסוף במקום זהוב) ולכן שלחתי את כל ה-P קליפס (ביחד עם עשרות פריטים נוספים כמובן) לאיבוץ מחודש כדי שהפסיבציה תהיה נכונה.

המאוורר הצהוב עבר ריתוכי TIG קלים בנקודות שונות בקצוות היכן שחטף מכות ממברגים ומפתחות של מכונאים לאורך השנים.

מכסה השסתומים הוא גולם זמני. האמיתי יורכב רק בסוף התהליך. אותו הדבר לגבי הגלגלים והצמיגים.

אסור שימוש באומי NYLOCK. גם במקומות שלא ניתן לראות.

צנרת דלק ובלמים מפלדה בלבד.

אסור שימוש בברגים מילימטריים.

הצבע על השאסי, רצפת הרכב תא המנוע ותא המטען עבר את הפוליש המקובל בד"כ רק לחלקי הפח החיצוניים.

ועוד אינסוף פריטים. תמונות מהרכב המורכב סופית אעלה בהמשך. אני מלווה את הרכב יחד עם הבעלים (סקוטי בן 80!) לתחרות בסופ"ש.

IMGP8682.jpg

IMGP8687.jpg

IMGP8691.jpg

IMGP8707.jpg

IMGP8714.jpg

IMGP8718.jpg

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום האוטו יצא פעם ראשונה לנסיעת מבחן (המנוע הונע כבר לפני כשלושה שבועות וכן נבדקו גם כל המערכות האחרות מבעוד מועד) ונסע כ-20 מייל ללא אירועים מיוחדים.

בעל הרכב (בילי שמו) התרגש מאוד. זה היה רגע מאוד מיוחד עבורו אחרי 45 שנה מאז נהג בהילי הקודמת שלו שקנה אז חדשה.

הוספתי תמונות נוספות -

IMGP8733.jpg

IMGP8772.jpg

IMGP8795.jpg

IMGP8824.jpg

IMGP8829.jpg

IMGP8830.jpg

IMGP8828.jpg

פורסם

תודה לכל המגיבים,

לגבי העלות: מדובר באוטו שהגיע בקופסאות.

שחזור רגיל הוא סדר גודל של 1300 שעות עבודה וכולל REBUILD מלא של כל המכלולים והחלקים הנדרשים סה"כ כ- 70K ליש"ט.

לרמת קונקורס שמגיעה לרמות טירוף של הקפדה על הפרט הקטן ביותר הזמן עולה ל-1800 שעות שכן הרכב מורכב באופן מלא לפני הצבע ע"מ לוודא התאמה של כל הרכיבים והמכלולים השונים, כך שכשהרכב צבוע אין צורך להתמודד עם חלקים שלא רוצים להתלבש במקום המיועד להם (ומי ששיחזר אוטו יודע בדיוק למה אני מתכוון).

כמו כן מוקדש זמן רב יותר בעת ההרכבה הסופית.

והעלות במקרה הספציפי הזה הגיעה ל-110K ליש"ט.

אפרסם תמונות אחרי האירוע בסופ"ש וכמובן אדווח לאיזה מקום ההילי הגיעה.

פורסם

זו רמת שיחזור מדהימה, נראה אפילו יותר רצינית מהייצור במקור (אני בטוח בכמה וכמה דרגות גבוהה יותר מהייצור במקור).

מדהים, מוקפד ומטריף (לא סכום השיפוץ, אלה השיפוץ עצמו).

מצא משה

פורסם

שלום.

קודם כול מה עושה הארגז כלים שלי אצלך? :shock:. {האדום אם המגרות והמבולגן}

דבר שני אני כבר יודע מה עשיתה בביקור האחרון בארץ.

חיפשתה סוסיתא ופרקתה לה את הדינמו את צנרת המים והבית טרמוסטט.

כמו כן אני רואה להיכן נעלמו הקרבורטורים ספר של הרולס-רויס שלי {אני אתפוס אותך ויסרס אותך}

תגיד הצינור נחושת זה לכירים גז של אמישרגז?

בקיצר פשוט להתענג!!!

הגשמתה את החלום שלך ואני ממש שמח בחלקך.

תמשיך להיות כמו שאתה ועל תהפוך להיות אנגליזי חרה!!!

אגב העם מתענין בקשר לאלפא האדומה אתה יכול לחדש לנו משהוא?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...