Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, אני בהלם. רמת השיפוץ מדהימה, בחיים לא ראיתי דבר כזה! 57mmStroke, תודה על שיטוף תמונות, מאוד נהניתי להסתכל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בארץ ישנן כמה הילי 100 הנה תמונה של אחת שהשתתפה בטיול לאילת בחודש מרץ 2010.

התמונה ליד הכניסה להר שלמה צפונית לאילת.

P1080732.jpg

שלמה דן גדרון

פורסם

אחלה תמונה, הוא אפילו נמצא בצד הנכון של הכביש (בישביל אנגליה!).

מכך אני מבין שה-100/6 שבתמונות שחור לבן לא קיימת יותר? אין הילי 3000 בארץ בכלל?

ראובן - זה לא חוכמה, משופרת ככל שתהיה בינינו בסופו של יום ההילי היא בבסיסה טרקטור. היית אוכף אותה גם עם 101.

שוב תודה לכולם על המילים הטובות.

עכשיו שהבלאגן של הקונקורס נרגע, חזרתי לעבוד שוב על גוף של 100/4 של לקוח מצרפת - דיידיה אלבר. כיאה לצרפתי הוא רוצה שכל האומים והתבריגים על הגוף שמעוגנים לגוף (CAPTIVE NUTS/STUDS) יהיו מילימטריים...

פורסם
אחלה תמונה, הוא אפילו נמצא בצד הנכון של הכביש (בישביל אנגליה!).

מכך אני מבין שה-100/6 שבתמונות שחור לבן לא קיימת יותר? אין הילי 3000 בארץ בכלל?

ראובן - זה לא חוכמה, משופרת ככל שתהיה בינינו בסופו של יום ההילי היא בבסיסה טרקטור. היית אוכף אותה גם עם 101.

שוב תודה לכולם על המילים הטובות.

עכשיו שהבלאגן של הקונקורס נרגע, חזרתי לעבוד שוב על גוף של 100/4 של לקוח מצרפת - דיידיה אלבר. אולי דדים אלברט ממרוקו? כיאה לצרפתי מזוייף ודפוק הוא רוצה שכל האומים והתבריגים על הגוף שמעוגנים לגוף (CAPTIVE NUTS/STUDS) יהיו מילימטריים...

שלום גדי.

אתה לא יודע שאוכלי רגלי צפרדעים הם עם דפוק ונושך כריות?

מה זה הוא רוצה? שילך לשגול את עצמו :arrow:

אם אני צרפתח לא דפוק כי אני בישראל לא מוותר ומקפיד להרכיב ברולס שלי רק ברגים אם תברגים מקורים כדאי לשמור על מקוריות אז הוא חמור!!!

חוץ מיזה מתי עושים קולולו לאשה?

ביי בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...