Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

אני מתעניין בשיפוץ רכב אספנות, לא משהו יוקרתי. סתם רכב שהתעניינתי בו כשהייתי מובטל ולא יכולתי להוציא לפועל את העניין. (חוסר במזומנים...)

עכשיו אני רוצה לשפץ את הרכב הנ"ל. (אמי 6 שמישהו העלה פה פעם.)

איך בדיוק אפשר להתחיל?

אם אני מחליט לשפץ, איפה אני יכול "לאפסן" את הרכב בזמן השיפוץ? (אני בטוח שזה לא יקח חודש, אלא הרבה יותר...)

לגבי ידע, אני מתאר לעצמי שאני אוכל לקבל עזרה של אנשים כאן בפורום...

במידה ואני רוצה להחליף מנוע. האם ניתן להכניס מנוע אחר? (חזק יותר? חדש יותר (לצריכה טובה יותר של דלק)?)

לגבי הרישוי, אין הרבה מה לעשות רק לדבר עם משרד הרישוי. או שיש דרך לקצר את העניין?

אשמח לכל עזרה בנושא.

פורסם

דבר ברור.

יש לך את הרכב?

אתה רוצה לקנות?

ראית רכב כזה זרוק?

אם יש לך תשובה לאחת השאלות תמונות יעזרו לעוד אנשים להגיב.

ואם אתה קצת תפרן וקצת לא מבין תלך על רכב שהוא קל לשיפוץ. (נפוץ יחסית).

פורסם

לאפסן את הרכב תוכל בחניה שלך או בחניון בתשלום.

בשביל לקבל אישור להחלפת מנוע למנוע חדש יותר אתה צריך אישור של היבואן.

השאלה לגבי הרישוי מאוד לא מובנת וחסרת אינפורמציה (מה הסטטוס של הרכב? כמה זמן הוא עמד? אתה יודע מי הבעלים? וכו').

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לגבי הרישוי, אני יוצא מנקודת הנחה שהרכב היה ללא רישוי כמה שנים.

לגבי החלפת מנוע. גם אם הרכב הוא אספנות? טוב. נבדוק עם היבואן.

לגבי האיפסון, אני שואל לאיפסון שלו בזמן השיפוץ. הרי בעל מוסך לא יסכים להחזיק רכב בחצר שלו כי זה תופס מקום.

לאחר סיום השיפוץ, אני כבר אוכל להחנות אותו בחניה שלי.

פורסם

במידה והרכב רשום כאספנות אתה פשוט ניגש למשרד הרישוי, מוציא רישיון חדש ומעביר בעלות.

במידה והרכב לא רשום כאספנות אתה יכול לרשום אותו כאספנות ואז לפעול כמו שרשמתי למעלה, אתה יכול גם לבחור לא לרשום כאספנות, לשלם את כל צבירת האגרות, לבצע בדיקת מעבדה מוסמכת, לעשות טסט ואז להעביר בעלות.

שיהיה בהצלחה עם עניין המנוע, אשמח אם תחזור לעדכן.

במהלך השיפוץ אתה אחראי לאיפסון של הרכב, בשביל זה אתה צריך שטח חניה בטאבו או להשכיר חניה מכיוון שלהחנות ברחוב זו לא אופציה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לגבי האוטו הספציפי: קודם כל- יש לך שמשה בשבילו? -כי לא נראה לי שתשיג בקלות ובזול אחת- האוטו נדיר! דבר שני- יש לי הרגשה, שהאוטו הזה נפגע בשלדה בגג- כנראה בגלל ההרמה ה"לא חכמה" נגיד ככה עם הרצועה, או משהו- תבדוק את זה היטב, כי לא כדאי לגעת אם זה באמת ככה- אין דרך טובה לתקן את זה, ובטח לא דרך זולה, ובטח ובטח לאוטו נדיר, שלא תמצא לו ב"שלוף" גג אחר (שגם החלפתו לא קלה ולא זולה וצריך לדעת מי ואיך עושה!

בקיצור- הרבה שאלות, והמנוע זוהי הבעיה האחרונה שלך כאן, תאמין לי!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לגבי האוטו הספציפי: קודם כל- יש לך שמשה בשבילו? -כי לא נראה לי שתשיג בקלות ובזול אחת- האוטו נדיר! דבר שני- י

כל השמשות חסרות.

אגב, האם אתה יודע את זהות הבעלים? דיברת איתו? הוא מוכר את הרכב?

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

הרכב הזה מוכר לי היטב

העמיסו אותו בעזרת רצועות שהשחילו דרך החלונות הקדמיים.

כאשר הפח של סיטרואן הוא מאד חדק וגם הכול רקוב עד להעלמות המתכת מסביב לחלונות,בסיס העמודים A , מסגרות החלונות דקיקות, כיפת הגג עצמו מפוליאסטר, כל המשקל היה תלוי משם.

שים לב, הבודי מעוות לגמרי , קרוע וקשה מאד מאד שמישהו ישחזר את הגוף עם נזק כזה, ואם בכלל מישהו יסכים לבצע את המלאכה , אז כדאיות הכלכלית של הפרויקט תשאף לאפס.

נכון הוא נדיר בין הסיטרואנים השני סוסים, אבל לא כזה בעל ערך שצריך להשתגע כדי לשחזר אותו. זה לא בוגאטי, אבל גם קשה להשיג חלקים בצרפת, והם יקרים מאד.

להחליף מנוע 425 ל602 אפשרי אבל בספק אם בלובינסקי יש מישהו שיכול לעזור לך באישורים.

חבל שאחרי הנזק הנורא בגג, המשיכו להתעלל בו ופוצצו את השמשות.

מצורפת תמונה שלו כשהתעניינתי בו ועו הוא היה שלם . כשראיתי את מצב הפח והגג, ויתרתי

noviembre 046.jpg

noviembre 047.jpg

noviembre 048.jpg

noviembre 041.jpg

noviembre 042.jpg

noviembre 044.jpg

noviembre 040.jpg

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם

בתור חובב מושבע של מכוניות צרפתיות, ועם כל הצער, לא הייתי משקיע באוטו הזה.

הוא נדיר ויפה מאוד (נו טוב, מיוחד!) לטעמי, אבל ההשקעה הדרושה היא אדירה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

רכב כזה בשביל שישוקם צריך להינתן במתנה לפחח שיסדר אותו בזמנו החופשי אם יש לו.

לכל אחד אחר זה יעלה הון ולא כדאי אלה אם כן יש לו $ מיותרים.

• תוכן חדש...