רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330450965682 HONDA ORIGINAL 445 MILE SANDCAST CB750 CB 750 1969 K0
הודעה אחרונה מאת cb750, -
- 0 תגובות
- 609 צפיות
ספר במצב מעולה.
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, הקרבורטור שלי ה403 מתוצרת Solex דורש שיפוץ. הייתי רוצה לשפץ אותו בעצמי. הייכן ניתן להשיג מדריך שיפוץ שכזה? באיזו תמיסה משרים את החלקים על מנת לנקות את משקעי הדלק? איך ניתן לדעת מהו סוג (type) של הקרבורטור? יש מספר על גוף הקרבורטור 2212310. מישהו יודע מה זה? ראו תמונות מצורפות. תודה.
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- 1 תגובות
- 797 צפיות
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=518886#post3773552 מי מכיר מי יודע?
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 0 תגובות
- 841 צפיות
בעל מלון פרטי שם בתצוגה את כל מכוניות האספנות שלו . מיקום: העיירה סולייר נוסף לפני כ-2 שבועות · הגב ·אהבתילא אוהב חיים רז לאספן הזה שביקרנו אצלו בפלמה יש כ32 מכוניות מכל הסוגים ונמצאים בחזית הבית בתוך ויטרינה כולם ברמת תצוגה יום 06 יולי בשעה 23:07 · אהבתילא אוהב · כתוב תגובה... צפה בתגובות לתמונות (2)=841249462&p[]=181551"]שתף אלבום זה=841249462&p[]=181551"]פרסם את האלבום בפרופיל נמצאים באלבום: חיים רז 2 תמונות Icc Israel 2 תמונות דפים מומלצים Gilad Shalit ~ גלעד שליט Revital Hershko likes this. אהבתי צור מודעה בחסות רוצה חופשה למלדיביים? …
הודעה אחרונה מאת חיים רז, -
- 1 תגובות
- 866 צפיות
מחפש חשמאלי טוב באזור המרכז בכדי לעשות חשמל חדש לתלת אופנוע בי.אס.אי
הודעה אחרונה מאת ALMOG_C, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לקבל עזרה או אתר של גמסי ובמיוחד על המנוע 4300 v הרכב מודל 91 בשיפוץ מנוע תודה מישל
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 995 צפיות
ברשיון כתוב 164 R 14 אבל כיום כבר אין צמיג כזה... מה המידה המאושרת ? (במכון רישוי הרכב כלל לא מופיע בטבלאות הצמיגים )
הודעה אחרונה מאת איש שטח, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מעוניין לקנות קרבורטור לאופנוע בי.אס.אי 1942 כל מי שמעוניין למכור שישאיר את מס הטלפון שלו או שיצלצל אלי ל 0546921069. אם ידוע לכם איפה אפשר לקנות קרבוטור חדש ותוכלו לכתוב אני אשמח.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברור מלשון התקנה שרכב אספנות אינו מיועד לעבודה וגם קיימת הנחה שרכב אספנות לא נוסע הרבה (מכאן האגרה והביטוח המוזלים ). ואולם התקנה הקיימת בדבר מגבלת הנסיעה 7-9 די ארכאית וסובלת מן הליקויים: א. לא ממש נאכפת. (וגם קיימת אי בהירות בניסוח ביחס לערבי חג שאינם ביום שישי ). ג. מעודדת שימוש ברכב אספנות ( לעיתים יוקרתי ומיובא ) על ידי שכירים שנהנים משעות גמישות ונמאס להם ממס הכנסה על רכב הליסינג ב. לא יוצרת הבדלה אפקטיבית בין רכב שנוסע הרבה לרכב שנוסע מעט. ( ויש כאן לא מעט שרשורים בהם המציאו דבר שאינו כתוב בתקנות בנוסח רכב אספנות לא מיועד לשימוש יום יומי - עיניין שגם נתון לויכוח אבל אינו ניתן לפיקוח. הצעתי לבוא למחוקק בהצעת חבילה בנוסח: תבוטל המגבלה 7-…
הודעה אחרונה מאת קרמה, -
- 0 תגובות
- 890 צפיות
אני מעלה מודעה זו לאחר שמגעים שניהלתי למצא רכב במפגש נכשלו, מה גם שאני עובר דירה מס' ימים אחרי החתונה כך שאני ממש צפוף בזמן. מחפש רכב לצילומי נוף באיזור ג'וליס, ערב חתונה. מדובר בכ3-4 שעות ביום שני ה26 לחודש אחה"צ. יציאה מאיזור קרית אתא וחזרה לשם, מבוקש רכב יפה ומשופץ, שמסוגל לנסיעה הנ"ל תמורת מחיר הגיוני + דלק. הצעות אפשר כאן או לפל' 050-8882686 ליאור, עדיף להעלות תמונה כי הכלה בררנית מידי
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש חלק קדמי של רכב כלשהו, לא משנה איזה, בלי חלקים מכאניים. המטרה היא לקחת את הרכב ולהפוך אותו לסימולטור נהיגה עם מחשב. חשוב שיהיו מושבים ושיהיה דשבורד. השאר לא ממש משנה. מה שאני עומד לעשות זה לקחת את החלק שבו יושב הנהג ולשים בו הגה חדש עם דוושות, כך שמה שחשוב זה שההרגשה בתוך הרכב תהיה טובה. הצבע החיצוני לא משנה גם ומצב הפח לא קריטי לגמרי. אני יכול לטפל בזה. אגב, אני באזור כרמיאל. עריכה: פתחתי שרשור דומה באוף-טופיק אבל רוב האספנים לא קוראים שם.
הודעה אחרונה מאת igalr, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, מקווה שזה המקום הנכון לשאול, כי הבנתי שלאנשים פה יש הרבה נסיון בקטעים האלה.. אז אני רוצה לצאת עם הרכב שלי לטיול של כחודש באירופה, כבר סגרתי עם חברת הספנות Grimaldi והנציגה שלהם בארץ "אלאלוף" שאני מגיע ב29.7 לנמל אשדוד, להעלות את הרכב לספינה. אני יודע שמחכה לי סרט של טופסולוגיה בתהליך הזה, והייתי רוצה לדעת מה מחכה לי ואיך להתכונן לזה. למשל באלאלוף אמרו לי שאני צריך עמיל מכס, ואחרי שעשיתי קצת בירורים וחיפוש פה בפורום הגעתי לחברת TDY, והנציג הנחמד שלהם אמר לי בטלפון שתכלס אני יכול לעשות את התהליך לבד, פשוט השירות שהם מספקים כולל גם את השילוח הימי בפנים אז אני לאו דווקא צריך אותם, אם כבר סגרתי עם חברת ספנות. מה שאני יודע עד עכשיו: 1. אני לא צריך להוצי…
הודעה אחרונה מאת SP33DS73R, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 804 צפיות
במידה ואני קונה אופנוע בן יותר מ 30 שנה באירופה ורוצה לרכב איתו עד למעבורת לישראל, איך ואצל מי אני יכול לעשות לאופנוע ביטוח חובה?
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
דניס אלבאו כבר היה מיליארדר והאיש העשיר ביותר באיווה כשחתם בחודש שעבר על העסקה למכירת חברת ההדברה שלו תמורת 1.3 מיליארד דולר למכתשים אגן. עם שווי אישי המוערך בלמעלה מ-2 מיליארד דולר, הוא לא יצטרך לעבוד עוד יום בחייו, אולם בגיל 60 הוא מתכוון לשמור על העבודה שלו. "אני לא עוסק בכמה כסף יש לי", מודה אלבאו בריאיון לעיתון מקומי. "אני מנסה לקום כל בוקר וללכת לעבודה, כרגיל". המשרדים הראשיים של אלבאו מזכירים יותר מועדון גולף, והם אכן ממוקמים בסמוך למגרש הגולף האישי שלו. "יש ימים שאני עובד 18 שעות, בימים אחרים אני עובד שעתיים שלוש ואז הולך למגרש", מודה אלבאו. בבניין ליד משוכן אוסף המכוניות שלו שכולל 147 מכוניות שברולט קלאסיות. העושר הזה הוא תוצאה של חברת ח…
הודעה אחרונה מאת חזקי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 51 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
האאמ.. האאמ.. אז ככה.. זה התחיל עוד כשהייתי ילד... גיל 5-6... בשכונה שלי היה דוקאטי 900 שחור וכשבעליו חזר לביתו, כל הילדים ברחוב יצאו מחוריהם ורצו אחרי האופנוע, אני ביניהם... היו עוד כמה אופנועים אז בשכונה, כמה הונדות, כמה אחרים שאני לא זוכר אך אחריהם, אף ילד לא רץ... כשהדוקאטי היה מתקרב, שמענו את צליל האגזוזים ממרחק רב וידענו שהוא חוזר... עברו שנים וכשהוצאתי רישיון לאופנוע לפני 16 שנה בדיוק (יו, כמה זמן עבר מאז ) ברור היה לי שאני אקנה מתישהו דוקאטי 900... מה שכן, לאחר שנים מספר על דו-גלגליים (שחנו ליד הפרינץ 1000 הראשונה שלי מגיל 18 ), היה ברור לי שדוקאטי כמו שחלמתי עליו לא אמצא כל-כך בקלות.. עוד כמה שנים עברו ונתקלתי בדוקאטי 900 במצב קרוב למושלם, מקורי וי…
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שבת שלום לכולם אחרי תקופה ארוכה שלא צלמתי את המכוניות המיוחדות של המועדון הגיע הזמן לפתוח שירשור ולפנק את הרכבים בתמונות. החום הכבד לא מנע מהרבה אנשים אמיצים לנטוש את המזגן בבית ולהגיע עם הענתיקה ולהציגה במועדון. Uploaded with ImageShack.us ל'
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם , אתמול חזרתי מחופשה קצרה בברלין . במהלך החופשה תיכננתי להביא כמה חלקים לב.מ.וו שאני משפץ עכשיו והתחלתי לחפש מקומות שמתמחים ברכבי אספנות וברכבי ב.מ.וו בפרט . ברשימת האתרים המוטוריים היה את מרכז המכירות של מרצדס וב.מ.וו המרשימים . כמו כן אני חייב לציין , שבמרכז של ב.מ.וו הזמנתי כמה חלקים אורגיניילים שלא הצלחתי למצוא בארץ ולא בשום מקום אחר באינטרנט . היהלום שבכתר היה ביקור מקרי במרכז שיקום ושימור רכבי אספנות בקצה נידח של ברלין . המקום מלאה בפרארי , מזרטי , מרצדסים , פורשים וכל מה שיכול להעלות לכם עד הדעת , למרבה הפלא במקום היו רק 4 בימרים , B7 , 850 , רכב ישן שלא זיהיתי והכי חשוב במרכז התצוגה הייתה ב.מ.וו 2002 יפייפה מוגנת בזכוכית 8 מ"מ ... הרגשתי גאה שברש…
הודעה אחרונה מאת ludu, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי. נסעתי היום מהרי הקצקלס לרוצ'סטר (up state n.y.) תראו מה צילמתי בדרך.... כשיש זמן, כסף ומוזה תראו מה אפשר לעשות...
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 6 עוקבים
- 93 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי הגה חדש דרך אתר בשם www.summitracing.com בארה"ב, אשר מוכר דגמים רבים של הגהים כמעט לכל אמריקאית. למי שמכיר, מדובר באחד מאתרי החלקים הגדולים והמכובדים בארה"ב, אם לא הגדול בהם. ההגה שייבאתי מתאים בדיוק לרכב שלי (שברולט קורבייר) ומגיע אפילו עם מתג צופר תואם... כשהגיע המכתב הנכסף מהדואר, היה רשום בתחתית - "לא מאושר משרד התחבורה", בצירוף הטופס הידוע (לשמצה?) בו ממלאים את פרטי החלק בכדי לקבל אישור. מילאתי את הטופס ונסעתי עם כל האישורים למשרד התחבורה, שם התברר לי כי אין יותר קבלת קהל (ואני מצטט: "אין יותר קבלת קהל, ייעלנו את השרות ועתה הכל בדואר"). בשיחת טלפון הצלחתי לשכנע שיבדקו במה מדובר ואמרו לי שההגה נפסל, פשוט כך. ביקשתי שיבדקו שוב, בצירוף כל ה…
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ראשית כל אפתח עם 2 תמונות של אוטו שעומד כמו אבן ברחוב שלי מהיום שאני זוכר את עצמי, אני חושב שאפילו זכיתי לראות אותו נוסע פעם, תמיד חשבתי שזה ב.מ.וו 316, היום במפגש הסתבר שזה סוג של הילמן.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני חדש בפורום הזה. ההורים שלי חברים במועדון ה-5 ויש ברשותם רנו 4CV קטרשבו העלתי לכם תמונות שצלמתי היום (יום שישי) מהמפגש בשפיים . אתם מוזמנים לעבור על התמונות ולהגיב במידת הצורך. תודה. http://www.siz.co.il/my.php?i=uzm2m0wy1mm3.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=zmn4ylwtonq2.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mw0ou5zayyty.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mmbyy4jtzznt.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=qwwajyomz4yw.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=jng4mctzzoq1.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mbdkmyttyyyz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=nk4jnntkhdv2.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mdnbmnji3jzy.jpg …
הודעה אחרונה מאת ליאור צלם לב, -
חלקים למרצדס
מאת BeBest- 2 תגובות
- 767 צפיות
אהלן אני מחפש חלקים למרצדס בשביל אבא שלי w114 250 שנת 70 ומרצדס של איזה חבר שלו דגם 219 מודל 59 חיפשתי בebay מצאתי רק דבר אחד מתוך כמה שאני מחפש. השאלה אם יש אתר טוב שאפשר למצוא חלקים או שebay זה המקום היחיד.. תודה
הודעה אחרונה מאת BeBest, -
- 2 תגובות
- 770 צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=3ujvH5sts98 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. כולם יודעים שעופר סגל {אח של דורון סגל} רכש לאחרונה ווקסהול קרסטה. מה שלא יודעים שהשם האמיתי של עופר לפני שעיברת אותו הוא אחמדנצד' או בקיצור אחמד. בתמונות הבאות ניתן להבין קצת מהשתלשלות הארועים בנושא הווקסהול . בתמונה הראשונה ניתן לראות את החתול שמיל במנוחת צהרים איתי והוא היועץ הטכני שלי. בתמונה השניה אחמד מקבל עוגה מזהבה ותראו את החיוך של האושר. בשלישית אחד חשש שחלילה אני אקח לו את העוגה ומיד אוחז בה בשתי ידים ולא עוזב ברור שאכל את העוגה אם הפה בלי כפית כי פחד לעזוב את הצלחת. ווווובתמונה הבאה אני מרכיב אלטרנטור במקום הדינמו והוסת הישנים. לאחר מיכן אחמד עוסק בתוחום שהוא מומחה וזה נקיון רק תראו באיזה ריכוז גבוה הוא פשוט משמיד את הציפוי של הלוח שעונ…
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שישי מביא אותנו שוב לרחבת בית התרבות של נס ציונה. נהננו לפגוש בין החברים את שלי ויונה, עופר שהציג לנו את האלפא שחזרה לכבישים ולבן עם הצ'ארג'ר: כך, פגישת פיסגה איטלקית: האדומה בוהקת בשמש: ד. צ'ארג'ר: קונטסה בתווך:
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לידידה שלי יש מיני מיינור. האוטו ביום חם לא יכול לנסוע מעל 10 קילומטר ולא להתחמם. יש מיים ברדיאטור אין שום נזילות. המאוורר עובד (עם רצועה מחובר לאלטרנטור). לכאורה הכל בסדר, איך פותרים את הבעיה ? אולי הרכב כנראה לא מיועד לימים חמים בישראל אלא תוכנן כנראה לאנגליה הקרה. אין לי הסבר אחר. הסתכלתי על הרדיאטור. זה פשוט פיצי. מה עושים ? מישהו נתקל בבעיה ? האם כדאי לשים מאוורר חשמלי גם מהצד השני של הרדיאטור ?? להגדיל את הרדיאטור למרות שאין ממש מקום במחשבה שניה. אני בטוח שזה בעייה נפוצה. אם מישהו יכול לחלוק איתי מניסיונו אני אשמח. תודה
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
חברים אשמח להעזר בנסיונכם היכן אפשר להשיג מערכת ניהול מנוע מודרנית שתחליף את מערכת ההזרקה המכנית של SL 450 תודה לעונים דני
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
שאלה כוהל למפלג הצתה אלקטרונית ולמפלג פלטינות מה ההבדל. בנוסף מה קורה או עלול לקרות במידה ומתקינים הצתת פלטינות עם כוהל לאלקטרונית העם יכול להיווצר בלאי מוגבר לפלטינות. תודה.
הודעה אחרונה מאת maier, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי יש לי בעייה של גנבת זרם מעוניין לקבל המלצה על חשמלאי שמתמחה באספנות תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת אסף,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 440 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- tan tan
- Night Driver
- epiphone
- לב טוב
- pooh-bear
- yuvk
- gpm11
- איציק נ.
- amosbmw
- RK
- Itzik-b
- Igalz