Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מקווה שזה המקום הנכון לשאול, כי הבנתי שלאנשים פה יש הרבה נסיון בקטעים האלה..

אז אני רוצה לצאת עם הרכב שלי לטיול של כחודש באירופה, כבר סגרתי עם חברת הספנות Grimaldi והנציגה שלהם בארץ "אלאלוף" שאני מגיע ב29.7 לנמל אשדוד, להעלות את הרכב לספינה.

אני יודע שמחכה לי סרט של טופסולוגיה בתהליך הזה, והייתי רוצה לדעת מה מחכה לי ואיך להתכונן לזה.

למשל באלאלוף אמרו לי שאני צריך עמיל מכס, ואחרי שעשיתי קצת בירורים וחיפוש פה בפורום הגעתי לחברת TDY, והנציג הנחמד שלהם אמר לי בטלפון שתכלס אני יכול לעשות את התהליך לבד, פשוט השירות שהם מספקים כולל גם את השילוח הימי בפנים אז אני לאו דווקא צריך אותם, אם כבר סגרתי עם חברת ספנות.

מה שאני יודע עד עכשיו:

1. אני לא צריך להוציא קרנה א.ט.א, בתור תייר שהיעד שלו הוא אירופה.

2. אני כן צריך ביטוח גרין קארד.

כמו שאתם רואים, הרשימה קצרה והייתי רוצה להרחיב אותה בעזרתכם :wink:

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אני מניח שתצטרך תרגום של רשיון הרכב. תפנה לממסי.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...