Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מאוהב באוטו הזה ,

תעלה תעלה תמונות !

אוו אוו אוו אתה מזכיר לי את הדירוג כל יום היתיי מדרג אותך !

אוטו ? עם 2 גלגלים?

עדי גולדנברג 13399

פורסם

ליאור מה הסוד השלך?

איך אתה תמיד אבל תמיד מוצא את כל כלי הרכב המדהמים האלו?

תתחדש ואני שמח על זה שהגשמת את חלום חייך

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

פורסם
ליאור מה הסוד השלך?

איך אתה תמיד אבל תמיד מוצא את כל כלי הרכב המדהמים האלו?

תתחדש ואני שמח על זה שהגשמת את חלום חייך

שום סוד.... סבלנות, סבלנות, הרבה אמונה בהגשמת החלום ועוד קצת סבלנות :-D

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מבעל דוקאטי אחד למשנהו: מברוק!!

אין לי ספק שאתה האדם הנכון לאופנוע הנכון.

Fazer

(לצערי שלי רק 600 - אבל הוא מונסטר)

פורסם

ליאור. סחטיין על הכלי. אהבתי. אופנוע אמיתי בעל לב ממתכת כבדה. נראה לי שנשאיר את הרכבים בבית וניצא עים האופנועים. רק תדליק אותי קצת .ואני מוציא את z1r1000 מהאחסנה הארוכה שלו [כבר 7 שנים.עוד שנתיים אספנות] מנער את האבק ומותח את השרירים .

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם

תתחדש !!

אחלה אופנוע =) איך מוצאים דברים כאלה ?!

תהנה , שמור עליו עוד יותר !

ניפגש מתישהו נחליף קצת :)

יעקב

ד"א my baby:

DSC00343.jpg

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
מברוק איש, האופנוע הנכון לאדם הנכון...אין לי ספק ששניכם מצאתם אהבה אמיתית, אגב להגיד על הדוקאטי הנ"ל שהוא "חסר כוח" זה בדיוק כמו להגיד שמיקי שומכר לא מספיק זריז בפניות, טכניקת הרכיבה בדוקאטי שונה משמעותית מהיפנים, וכל רוכב יעדיף כלי אחר בהתאם לרמתו ויכולותיו, יהיו מצבים שרוכב מסויים ירגיש תת כוח, אבל ההבדל לא מהכלי אלה מהרוכב! (מבלי לפגוע באף אחד) מצרף תמונה נחמדה להגברת התאבון:-רן

הדוקאטים של שנות ה80 היו נחותים משמעותית מדגמים מקבילים יפנים בהספק ,אכן היו להם שלדות יותר קשיחות משלדות הספגטי היפניות,עבדך הנאמן היה "טורף" עם הסי בי איקס 1100 את הדוקאטי 900 של חבר שלי גם בפתיחות וגם בסגירות והייתי יכול לקחת סיבובים בניחותה כי הייתי פותח פער ...שוב בזכות המנוע...[אגב מדובר בשנת 85\86]

פורסם

ה-CBX מול הדוקאטי הוא הקורבט מול האימפרזה, מכונת שרירים איימתנית המשמשת בחו"ל בסיס להכנת אופנועי מאוץ מול חבילת ספורט קומפקטית תכליתית, ללא בסיס אמיתי להשוואה פרט לכך שלשניהם שני גלגלים. בעוד ההונדה הוא מנוע, מנוע, מנוע, הדוקטי הוא כלי רב תכליתי. בטכנולוגיות של שנות השמונים (תיכף נגיע לזה) לשניהם שוק אספני גדול ולשניהם קבוצת אוהדים פנאטיים!

אם מה שמעניין אותך זה אפס למאה, ההונדה מנצח בגדול ( ויש לו גדול מאוד!) בכבישים טכניים רוכב מיומן ימצא את הכלי האיטלקי פרטנר מוצלח יותר, בעוד רוכב ממוצע יהנה מהיפני ומגלי המומנט של ששת הצילינדרים שלו, ולא ישאר הרחק מאחור!

עכשיו תפסו מרחק ו... א-ב-ל: האיטלקי יחשב תמיד אופנוע ספורט, והיפני יהיה לעד אופנוע שרירים! בדיוק כמו להשוות לוחם קרטה מיומן למתאבק סומו יפני, שניהם ישברו לך את העצמות, אבל בדרך שונה!

לעניין הדוקטי:

נקודות להתיחסות, כמו בכל איטלקי מהתקופה חשמל, קרבורוזציה, מיסבים, ומחזירי שמן!

ליאור, מערכת החשמל לעבור על הכל ולחדש, קרברוציה שים לב למקוריות הדיזות והמחטים, בגלל בעיות יבוא נהוג היה לשים חלפים מהמוטוגוזי שהיו שונים במקצת מהדרישות של הדוקאטי, מיסבים בגלל העומס המוגבר ידועה קריסת מיסביים הבעייה טופלה היטב בעזרת מייסבים גרמניים מיוחדים לדגם שנמכרים בחו"ל ועולים המון! מחזירי השמן פורצים עצמם לדעת וחשוב להשקיע בחדשיים ואיכותיים מאוד! דבר נוסף האגזוזים, המצוי בארץ היה כמדומני אגזוזי סיטו שהיו מתפוררים בדרך לארץ על האוניה, ולכן נוצרו בארה"ב ע"י מביני עניין אגזוזים תואמים לכלי שמפיקים פרט לצליל הנהדר עוד כמה סוסנים מהמנוע, בולמים איכותיים של קוני אבל מחוזקים קצת יותר, תאום מנוע וכיוון אופטמאלי יתנו כלי שמעטים יעיזו להגיע למגבלותיו! ואז אפשר יהיה לדבר שוב, בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אגזוזים לאיטלקים זה =טרמיניוני, המהדרין שמים אקרפוביק...בולמים?יש לו כבר קוני לשידרוג ברמה זה אוהלינס [ להערכתי עולים יותר מכפול]אבל גם "ביטובו"או מרזוקי יהיו מעולים.

• תוכן חדש...