רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני די אבוד עצות, לא בא לי לשבור את הפנסים. הדרך המקורית לפרק אותם זה: - לפתוח בגז ולפרק את זיווד הפלסטיק מאחורי הפנסים - לפרק 8 אומים לכל פנס - לפרק פגוש אחורי - להוציא את פנס האמצעי - להוציא את הפנסים הצדדים עשיתי את השלבים האלה יותר מפעם אחת, עכשיו אני נמצא בשלב שהפנסים אמורים להישלף החוצה עם קצת משחק. מה שקורה בפועל זה שהם לא זזים מילימטר מהמקום שלהם, כנראה תפוסים חזק בזפת או במקרה הגרוע יותר איזה סוג של דבק. אין לי נקודות שמהן אני יכול לדחוף את הפנסים החוצה או לשחרר את הזפת בצורה יעילה. למישהו יש רעיון?
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
בגירים ישנים נעשה בעבר שימוש בחלקי פליז,אסור לשים בגירים אלו שמן "מודרני"המכיל תוספים שונים ובעיקר תוספי לחץ גבוה EP שכן אלו תוקפים את הפליז והלך הגיר... הרבה לא יודעים ששימוש בשמן גיר "מעולה" עם "כל התוספים" ובתקן המחמיר והמודרני ביותר,משמעו אסון בסופו של דבר אם ברכבם גיר ידני בו חלקי פליז (נפוץ בשנות ה-60 וה-70 בודאות ברכבים איטלקיים ויתכן שגם בשאר). אין להשיג שמן כזה ואם מישהו יודע היכן אפשר לרכוש שמן בתקן GL-1 אודה אם יפנה אותי,השמן היחידי המתאים הוא של סונול והנקרא שדול X-450 (כמו שמן 90 לממסרות בתקן GL-1). אלא שהוא מגיע בפחים של 18 ליטר ולכן אני מחפש שותפים לרכישה של פח כזה וחלוקה ביננו. מי שמעוניין-העניין דחוף לי ולכן אשמח אם הפניות תהיינה בהקדם…
הודעה אחרונה מאת asafk, -
אופנועים?מי מכיר? 1 2
מאת orinoko-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חזרתי מטיול ברומניה,ועל פסגת הר בקרפטים ראיתי את האפנוע הזה.מכירים?שמור בצורה קיצונית.שנת 1968.הבחור לא מדבר מילה, שפה זרה חוץ מרומנית (ואני לא מבין מילה ברומנית,אך בשפת הידיים הבחור מראה לי מס' דברים על האופנוע,כמו שנת הייצור שהיה מוטבע.).לפי לוגו החברה ,שם האופנוע PANNONIA.תוך כדי צפייה באופנוע המדהים,הבחור מוציא ערכת כלים,ומחליף פלגים,פלטינות,פילטר דלק,ועוד כמה דברים.כמעט אוברול שלם.לאחר שסיים,לחץ לי יד בידידות,ונעלם תוך כדי הפרחת עשן לבנבן מהאגזוז,,,,,
הודעה אחרונה מאת broadaxe, -
-
פחחות לרכב 1 2
מאת בן-עטיה-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני רוצה להתחיל בפחחות של הרכב(ישנם בורות ברכב) השאלה היא עד איזה גוגל של חור אפשר להשתמש בחומר פיברגלס ומאיזה גודל צריך לעשות טלאי יש תוכניות שלמות שבהן ממלאים את החור בפיברגלס http://www.youtube.com/watch?v=Nid_NklLBfQ&feature=related
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אז ככה לצערי אין לי חנייה מקורה וגם לא חנייה עם צל ככה שהאוטו חונה כל הזמן בשמש! (האוטו בשימוש יום יומי) יש לי חנייה פרטית ואני גר בבית פרטי (אני לא יכול להכניס את האוטו לחצר) למי מישהו יש רעיון מה לעשות? האם כדי לקנות כיסוי רכב? האם למישהו יש רעיון אחר? תודה
הודעה אחרונה מאת george-b, -
- 1 תגובות
- 684 צפיות
היום קניתי תרמוסטט של ACDELCO וכתוב שהוא מתאים לספארי אבל המוכר אמר שהוא אמור להתאים ,מה דעתכם? שאלה גם לגבי הפילטר שמן למישהו יש את המקט של ACDELCO ?(יש לי אני רוצה לוודא שמתאים למנוע) פילטר אוויר אין בעיה לשים כל אחד שיתאים נכון?(זה כולה קרטון)
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם בטח רובכם נתקלתם לפעמים בצורך בברגים חלופיים לרכב שלכם , אני מתכוון להברגות פחות שכיחות מה-M וה-NC הנפוצות יותר כיום,כגון ה-NF .אודה להמלצות אודות בירגייות באזור המרכז שמוכרות גם כמויות קטנות ובמחירים הוגנים,(חוץ מטכנו בורג בחולון שאחרי שקניתי אצלו במאות שקלים לא רצה למכור לי 5 ברגים וחוץ מקינג בורג בפינת צ'לנוב שלקח ממני מחיר גבוה בלשון המעטה) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
- 0 תגובות
- 606 צפיות
סרטון וידאו מפגש רכבי MG מכל השנים שנערך באפריל 2010 בדרום אוסטרליה סירטון שני ערוך בצורה שונה מהקודם קישור ליוטיוב - 480P לצפיה באיכות גבוה יותר
הודעה אחרונה מאת jacob300, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדהים לדעתי חלק ראשון חלק שני תבלו
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, הגיעה לידי ריקשה ישנה והתחלתי לשפץ אותה, והגעתי לשלב שתקע אותי קצת... אני צריך להחליף איזשהו חוט שנותן חשמל לפלאג והוא נמצא בתוך המנוע.. בשביל להגיע אל החוט בזה אני צריך לפי מה שהבנתי לפתוח את המגנטור. הבעיה היא שאני לא מצליח... פתחתי את האום שמונע את הפתיחה של המגנטור, והוא עדיין לא נפתח... ניסיתי לדפוק עליו עם פטיש וזה לא עזר... בקיצור, הבנתי שצריך להשיג משהו שנקרא חולץ. עכשיו השאלה שלי היא- האם זה באמת מה שצריך? מאיפה אני משיג את זה? כמה זה עולה בערך? והאם יש דרך אחרת לפתוח אותו... תודה! עכשיו תמונות להמחשה:
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 50 תגובות
- 12.9 אלף צפיות
יום ששי אחה"צ, קובי מילוא שבדרך כלל משיק רכבים של אחרים, מגיע בפעם הראשונה עם ה MGC משנת 1969 שהביא לא מזמן מארה"ב. אז הוא חשב להפתיע אבל קיבל אותה בהפוכה כשמאחורי הגב שלו הבריחו מערכת כריזה, כיבוד, במה, אשה, ילדים ואז בחמש וחצי קרא מ"מ הכרוז (נחום קדמיאל...) לכולם לגשת וקובי החויר, פער פה ופער זקן ומי שלא ראה את החיוך של הגברת, לא ראה שמחה אמיתית (עם קצת שמחה לאיד...). ההפתעה היתה מושלמת וקובי התרגש נורא ובקושי דיבר. על הרכב יכתבו אחרים והנה כמה תמונות מ"מסיבת ההפתעה" בתמונות בפוסט הזה נראה הנער גאה ליד הענתיקה שקנה (2000 שנה אחרי שקנה ענתיקה קודמת), את המנוע המצוחצח, את קובי שמצלם ומצלם ומתרגש ובסוף את החתן המופתע עולה לחופה.
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי כולם, שאלה עקרונית לגבי צנרת. למיטב ידיעתי יש 3 סוגים של צנרות: 1) גומי סטנדרטי 2) נחושת 3) צנרת שזורה (Braided Hoses) השאלה היא מה עדיף, להבנתי צנרת מספר 3 (צנרת שזורה) אבל הצנרת הזו גם יקרה בהשוואה לשניים האחרים. לאחר הסיפור של משאבת הדלק במיני אני רוצה להחליף את הצנרת, וגומי אני לא רוצה אלא מעדיף משהו שיחזיק (ועדיפות גבוהה גם לאסטטיקה). צנרת הברקסים שאני אזמין תהיה Goodridge (צנרת שזורה, מצורפת תמונה). אבל אני מתלבט לגבי הדלק, האם שווה ההשקעה על צנרת שזורה גם לדלק (מה גם שתחת השזירה יש צנרת גומי שיכולה להתייבש, מה שלא יקרה בנחושת). אני גם אשמח להמלצות למקום לקנות את הצנרת (לדלק) ולמישהו שיודע ויכול להרכיב כזו צנרת. לשם השוואה אני מצרף תמ…
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
*** עריכה - נמחקו תמונות עם לוחית רישוי גלויה. נא לא להעלות תמונות כאלו ללא אישור הבעלים *** אולי אני לא בעניינים,אולי חלמתי,מזל שצילמתי. היום בצהריים *** עריכה - נמחק המיקום. אולי הבעלים לא רוצה שיהיה איזכור למיקומה ? ***,יגואר SS ברמת גימור שלא ראיתי בארץ ולא האמנתי. ראו תמונות ותחליטו בעצמכם:
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שבת שלום אני יודע שחלקכם מכירים את הסיפור ואולי אפילו כבר קראו את הכתבה הזו בעבר, ובכול זאת תמיד נעים להיזכר, במיוחד בימים שהספורט המוטורי הישראלי מוקצה - http://www.mysay.co.il/articles/ShowArticle.aspx?articlePI=aaafkw מקווה שתהנו ואשמח באם יש למישהו תמונות נוספות של הרכב . דובי
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
חברי מועדון החמש בכל הסניפים עולים לירושליים ביום שישי ה27 לחודש כמחווה למקום החדש לא לשכוח כולם מוזמנים פרטים אצל סמדר ואילן גורן
הודעה אחרונה מאת מתניה הלוי, -
שלום שמי שגיא ואני חדש בפורום, אני מניח שבעבר כבר כתבתם על הרכב הנ"ל אך בחיפוש שערכתי לא מצאתי את מבוקשי, כחולה רכבים מכל סוג שהוא ולאחרונה נדבקתי בחיידק האספנות (אהבה לרכבים קלאסיים תמיד הייתה עוד מבית אבא), ברצוני לייבא לארץ מארה"ב (רק שם ניתן למצוא את הרוב ובמחירים שפויים) MERCEDES SL 450 המודל המועדף עלי הוא 1980 תופס להגדרה של האספנות אך לא פוסל גם יותר ישנות , הסיבה ששנתון זה הוא השנה האחרונה של המנוע 450 וגם מנוע הרכב קיבל הזרקת דלק במקום הקרבורטור הישן והטוב , אודה לכם אם יש לכם המלצות וקצת אינפורמציה על תהליך הייבוא כולל המיסוי כמובן ..
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
- 0 תגובות
- 4 אלף צפיות
הרמת כוסית לראש השנה ביום ו' , 03.09.10, יתקיים בשעה 17:30 טקס הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה במקומות המפגש השונים של מועדון החמש ברחבי הארץ: ת"א, חיפה, ירושלים, השרון והשפלה. הנהלת המועדון מאחלת שנה טובה לחברי המועדון ולבני משפחותיהם שנת עשייה פורייה , שנת אספנות מוצלחת ונהיגה בטוחה
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום סרטון וידאו על תערוכת רכבי MG מכל השנים, שנערכה באפריל 2010 ב ADELAIDE - SOUTH AUSTRALIA http://www.youtube.com/user/jacob30071#p/u/0/HdLjfWLwUHI מומלץ לצפות ב 480P מסך מלא בברכה ג'יקוב
הודעה אחרונה מאת jacob300, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי חבר ששוקל לקנות אחת (הוא גר באירלנד). הוא אמר לי שהמהירות המירבית של הרכב הזה היא 140 קמ"ש או 85 מיל"ש, ואכן, זה מה שכתוב בסקאלה שבתוך הרכב. בCARFOLIO כתוב שהמהירות היא 204 קמ"ש. אז מי צודק פה? האוטו או CARFOLIO?
הודעה אחרונה מאת dny, -
-
RR Сorniche
מאת Ahbarony- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי היום בשעה 10 קורניש לבנה עם מספרי 69. הבנתי שמספרים אלה מעידים על יבוא טרי ביותר. האומנם? הרכב עצמו במצב מצויין ללא דופי. אבל מה שהכי משך את תשומת הלב שלי היה הנהג. נכר היה על פניו שבן אדם פשוט מאושר. הוא הגשים חלום ונוסע לא מנקודת A לנקודה B, אלא נסיעה לצורך נסיעה. בכיף, בלי לחץ. אני חייב לציין שקנאה אחזה בי. קנאה בריאה כזאת, של לרצות גם. אם היא שייכת למישהו מחברי פורום רציתי לפרגן ולשאול קצת יותר פרטים אודות הרכב.
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 4 אלף צפיות
טוב אז קודם כל המון המון מזל טוב ויומולדת שמח לאלון!! שתזכה לעוד הרבה שנים עם האופל, ועם חברים טובים כמו חיים ודרור! (וכמובן עוד רבים אחרים) ולתמונות עצמן... הפעם נתחיל מתמונות של האנשים שעושים את המפגש, מתמונתו של אלון המופתע כשהגיע למפגש וגילה מסיבת הפתעה, ואז של כל שאר האנשים והמכוניות היפייפיות דרור במלאכת הצילום... זהו להיום... שיהיה לכולם סופ"ש נעים ורגוע!
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
מעוניין להשכיר עגלה לגרירת רכבים (חיפושית במקרה הזה) או לשלם לבעל עגלה כזאת שיוביל לי חיפושית מרחובות לת"א. אם מישהו מכיר שיודיע לי.
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
איפה מעבירים בעלות על: רכב מיושן ללא טסט 12 חודשים, אין כוונה להשמיש אותו בתקופה הקרובה (אם בכלל). האם יש צורך לשלם את אגרות הרישוי המצטברות כתנאי להעברת הבעלות?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
לכל המעוניין, משודר עכשיו הסרט "שוטר מגנב פטור", על שני שוטרים בפריז של שנות ה80 רנו 14 ו18 כניידות משטרה, סיטרואן BX כמונית ועוד הפתעות להנאתכם
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 68 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
קניתי תלת bsa ואני צריך מידע לגבי רכישת חלקים וכו.. לאן ללכת מה לעשות איך להתחיל כיווני מחשבה לגבי הבנייה מי שיכול לעסור אשמח תודה .
הודעה אחרונה מאת david12345, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ייבוא רכב מברזיל - מישהו יודע פרטים נוספים על הפרוצדורה בברזיל? ניירת? רישוי? ייצוא ושילוח? ואם כבר.... על האפשרות לשלוח רכב מברזיל לארה"ב ומשם לישראל? (אני מניח שנושא הניירת יהיה זה שיסבך את העניינים, אלא אם יירשם על תושב אמריקאי ואז ייצוא?) תודה מראש, ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
אמנם לפני 70 שנה, אבל אקטואלי...
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, לצערי הרב היום חוויתי בעיה בהנעה של המיני ואני זקוק להמלצות/כיווני חקירה. הנה הסיפור: היום הנעתי את המיני כבכל כמה ימים והיא הניעה בלי בעיה (עם קצת צ'וק) הכל הלך מ-ע-ו-ל-ה הייתי צריך לסוע לעשות קצת סידורים ולקחתי את המיני כדי שתזוז טיפה. נסעתי והכל היה בסדר, עצרתי במיקום ראשון והחנתי, בחזור המיני הניעה שוב פעם כמו שצריך. בפעם השניה שעצרתי והחנתי, המיני סרבה להניעה. המנוע הסתובב, והיה רעש של ניסיונות התנעה אך ללא הועיל. עם/בלי צ'וק ועם/בלי לחיצה על הגז המיני לא הניעה. נתתי לה לנוח כ-10 דקות ועדיין לא הסכימה להניעה. במקרה החנתי בירידה והחלטתי לנסות את מזלי בירידה (למרות שהנחתי כי זה לא קשור כי סטרטר היה), ושוב פעם המיני לא הניעה. בסופו של דבר החלטתי …
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 984 צפיות
יש הרבה דברים שעושים לנו טוב, אחד מהיותר ברורים, בשבילי, ובטח בשביל הרבה מהגולשים פה, הוא הכיף שבלהיפגש עם חברים טובים, לעבוד על המכונית - וללמוד עבודת מכונאות מקצועית מהיא. נתחיל בתודות, ובראשונה לאחד וליחיד - דרור מוריס 10, כרגיל - עוזר, מלמד... כיף ענקי לעבוד וללמוד ממך, חבר ומקצוען אמיתי ! (הפעם החלפת אטם מניפולד ובולמים קדמיים). ולאחד וליחיד השני חיים מוריס 8, אין משהו שחיים לא מצליח לפתור - פעם בוקסא קטנה שמחזיקה את כל ידית ההילוכים (ושיוצרה מחדש ע"י האיש והמוריס), הפעם מברזה מתאימה, כרגיל - מציל את המצב . ומעט תמונות: שימו לב לג'ק המקורי של הרקורד (הימיני), מתפקד ללא דופי ! האטם הישן, מפורק לגמרי להתרא…
הודעה אחרונה מאת oyway, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רישמו ביומנים , יום שישי 6/8/2010 . בארבע בחניון אציטדיון רמת (מפגש המרכז) מה זה שוק חלפים ? כל אחד מביא את כל החלקים שיש לו שהוא לא מעוניין בהם, מסדר אותם על שטיח שולחן או ארגז של דבל קבינה ,ומציע למכירה (בני לך מותר גם על חד קבינה). מה מוכרים? כל חלק של VW קירור אוויר חדש או ישן , אפשר כמובן להביא גם חלקים של רכבים אחרים , כמו ווספות שנפוצות במועדון והונדה סוויק במקרה של סנדק ורון . מותר גם לסוחרים ? כן ,אומנם הרעיון הכללי הוא שוק בין חברים למטרת השיפוץ, אף אחד אבל לא יעצור את בעלי החנויות בתחום מלהקים דוכן , אני מאמין שזה טוב גם לנו. מותר להביא כל דבר משומש אחר שאתם חושבים שירצו לקנות , תקליטים , אופניים וכו'. חייפאים ירושלמים ושאר רח…
הודעה אחרונה מאת אומי5,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 371 אורחים (הצג רשימה מלאה)