Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי לא?:wink: -אצלך בכלל אי אפשר לדעת- פתאום זה היה מקבל מנוע פינטו עם טורבו, הנמכות וצמיגי חתך נמוך!:twisted::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל החלקים הקדמיים זה פשוט אופנוע בריטי ותיק (BSA ככל הזכור לי) ולא צריכה להיות בעיה מיוחדת עם החלקים אבל הסרן האחורי, של איזה רכב הוא לאזעזל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כל החלקים הקדמיים זה פשוט אופנוע בריטי ותיק (BSA ככל הזכור לי) ולא צריכה להיות בעיה מיוחדת עם החלקים אבל הסרן האחורי, של איזה רכב הוא לאזעזל?

אני לא יודע של מה זה היה למה זה משנה מה כבר יכול להיות לא בסדר בסרן הקיים בכל מקרה ניתן להתאים בקלות כל סרן אחר.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

לוחות העץ - מקוריות?

אני שואל ברצינות, כי לשמור על עץ תקופה כ"כ ארוכה בתנאים "לא נאותים" לפחוצ לפי התמונות, זה לא פשוט.

חוצמזה, מעניין אותי לדעת איך זה היה במקור.

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
ואילו כאן מדובר במין אנדרוגינוס, שעדיין יש לו פוטנציאל טוב, כמובן.

על סמך מה הקביעה הזאת?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לוחות העץ - מקוריות?

אני שואל ברצינות, כי לשמור על עץ תקופה כ"כ ארוכה בתנאים "לא נאותים" לפחוצ לפי התמונות, זה לא פשוט.

חוצמזה, מעניין אותי לדעת איך זה היה במקור.

לא נראה לי- לפי כל הסימנים הכלי כבר עבר באחד מגלגוליו סוג של "קאסטומיזציה"- תסתכלו היטב על האגזוז, סתם לדוגמה, ועוד כמה דברים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חלקים יש בדרום תל אביב יש את ביזביז שהושמץ כאן אבל אפשר להסתדר איתו ולקנות ממנו חלקים.

אם אתה בא מכיוון מזרח למערב על קיבוץ גלויות פונה ימינה לרח' הר ציון תיכף מצד ימין עוד מוסך קטנטן ליד הפאנצ'ריה יש לו חלקים והוא קצת יותר נחמד מביזבז.

ואם בחיפושיך אחר חלקים תמצא במקרה משהו שדומה לזה תזכור אותנו ותשלח אותנו גם לקנות שנוכל לנסוע ביחד.

פורסם
התלת שבתמונה הוא משנת 42 לפי מבנה השילדה.היו כאלה שנבנו על מודלים יותר חדשים 57,58.

חן.

מה ההבדלים? ספר. המנוע והמכלולים של M20/21 הרי לא השתנו תקופה ארוכה ואת השלדה בנו פה, כך שניתן היה להרכיב אותה סביב מכלולים ישנים יחסית. למיטב ידיעתי האופנועים האלה לא היו זמינים לאזרחים בתקופת מלה"ע II אלא רק לאחריה.

לגבי לוחות העץ - ייתכן שמקוריים וייתכן שלא, הכל תלוי בתנאי הסביבה. עצים מסוימים שעוברים טיפול יכולים להשתמר חשופים בסביבה לא ידידותית למעלה ממאה שנים.

חלקים: לנסות בחיפה במוסך אברהם פורת.

פורסם

הסרן האחורי שייך לפורד כל שהיא, זאת רואים לפי הגנטים של פורד שמורכבים עליו,

לדעתי עדיף לך להרכיב גנטים צרים יותר, מה שמורכב נראה כבד על האופנוע הזה,

אגב, אם תחליף גנטים אני אשמח לקנות את מה שמורכב עליו.

איך מועבר הכח מהמנוע לגלגלים ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

איזה כלי מגניב.

סחתיין על המציאה, נראה שהוא עמד שם הרבה זמן וחיכה לך...

איך מועבר הכח מהמנוע לגלגלים ?

בתמונה האחרונה רואים את הדרייבשאפט.

פורסם

היום בעזרת נועם הנענו את הביאסאי ונסענו איתו מקווה שבשבוע הבא ביום שישי אני הגיע איתו למפגש שבהיכל נוקיה .

• תוכן חדש...