רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
פתיחת תלונה באיביי 1 2
מאת XOFIRX- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שאלה, יש לי 2 פריטים שאני מחכה להם מעל חודש והמוכרים לא מגיבים למיילים שלי, פתחתי תלונות באיביי לפני שבוע ולפני שבועיים ועדיין לא קיבלתי תגובה, לא מהמוכרים ולא מאיביי, האם אני צריך לחשוש ממשהוא ? בעבר כשפתחתי תלונה הייתי מקבל פתאום תגובה מיידית מהמוכר.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
קבוצת רכבים צבאיים 1 2
מאת asaf572-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום רב, קיים רצון להקים קבוצה (קבוצת עניין) במועדון לכלי רכב צבאיים. המעוניינים להצטרף עם או בלי רכב צבאי, מתבקשים ליצור קשר עם יורם דוקטורי (שוקה) או עם הח"מ. ניתן גם להרשם לקבוצה בפייסבוק http://www.facebook.com/group.php?gid=117185411668650&ref=mf או במייל ל [email protected] שנה טובה וגמר חתימה טובה אסף כהן
הודעה אחרונה מאת nimrodz0, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כבר מזמן הרכב הזה מעניין אותי. לדעתי זוהי אגדה באותה רמה כמו הדיפנדר המקורי ואפילו יותר. עובדה שעד היום מייצרים אותו בשינוי עיצובי קל מהמקור לפני 30 שנה. אבל משום מה ראיתי בודדות כאלה בארץ וגם אלה היו הגרסאות היקרות מתוצרת עכשווית הפלצנית. האם יש או היו כאלה בארץ? במה כרוכה אחזקה של רכב כזה בארץ הן מבחינה כספית והן מבחינה לוגיסטית?
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://cgi.ebay.de/Bekannt-Street-Magazine-HOT-ROD-cooler-Optik-/230525800868?pt=Automobile&hash=item35ac6891a4 מה האפשרות לאשר רכב כזה ? http://cgi.ebay.de/Ford-Coupe-Model-A-Hot-Rod-V8-/120621264209?pt=Automobile&hash=item1c15966d51
הודעה אחרונה מאת -v8-, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
ב- YELLOW היינו לארומה עברנו,
הודעה אחרונה מאת asi_ronen, -
השתלות מנועים
מאת דני לוי- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שאלה למומחים קיימים מספר דגמים של מכוניות אירופאיות (יגואר,טריומף) בארה"ב שהושתלו בהן מנועי GM 302, בהן אני מתעניין. יש אפשרות לייבא מכונית אספנות כזו לישראל? תודה לעונים דני לוי
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 4 תגובות
- 964 צפיות
שלום לכל חברי המועדון והפורום תיזכורת בסרטון קצר מימי הכייף שהכינו עבור חיילים בודדים בסוף אוגוסט. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה ג'יקוב http://www.youtube.com/watch?v=0n-HzT-21e4 לצפיית וידאו באיכות גבוהה יש לבחור 480P בתחתית הנגן מימין.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הזדמנות לקנות רכב מסוג סובארו סטיישן 4X4 1800 דגם אמריקאי (הגה כוח אורגינאלי חלונות חשמל לוח מכוונים דיגיטאלי מקורי) 1983 מצב מכאני מעולה (עמד 7 שנים על ליפט) מחיר 10,000 שח- האם המחיר סביר ? תודה מראש, מור
הודעה אחרונה מאת מור כרמי, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת בבקשה, א)כמה +- צריך לעלות מישלוח(בקונטיינר) של רכב מארה"ב?(רכב לא גדול בכלל...) וכמה צריך לעלות משלוח של אופנוע? ב)עדיף עם ביטוח הובלה,או שאפשר בלי? ג)שאלה אחרונה האם למשהו יש "איש קשר" בארה"ב שמתעסק ביצוא רכב?(יש לי רכב ספציפי!) ד)האם "צים" מתעסקים בנושא? תודה מראש. אייל. עריכה:אני מבין שהמיסוי המקסימאלי הוא 140%(לרכב מושלם.)ואני מבין שמארה"ב יותר זול או שהמיסוי המקסימאלי ירד...יש אמת בדבר..?
הודעה אחרונה מאת danbidner, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה היפותטית ששאל אותי חבר. רכב תוצרת גרמניה שיש לו מספר שילדה ומספר מנוע, אבל אין פשוט אין ניירות בארץ. אם מנסים לייצא אותו למדינת המקור, האם יקבל שם רישיונות ? או שזה בלתי אפשרי ? אני יודע שבמדינות מסויימות בארהב (למשל קונטיקט) אפשר לעשות טייטל חדש גם לרכב שאין לו ניירות בכלל. השאלה היא לא דווקא לגרמניה, פשוט זו המדינה שבה יוצר הרכב. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם לצערי לאחר תיפקוד יפה המשאבה החזירה את עצמה לבורא עולם אך מכוון שזו משאבה משופרת עם שני תאים שווים בגודלם יש תופים מקדימה ומאחורה ולא תא אחד כמו שבא במקור אין לי מושג מאיזה רכב היא ירדה אם תוכלו לעזור לי בזהוי ,ואיפה ניתן למצא אחת כזו (בארץ או בחו"ל ) זה יעזור לי מאוד
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום חברים. בהרבה אתרים מחו"ל ראיתי כיצד מבצעים פחחות וצבע במגוון סוגי פח (חלודות,חורים.מכות וכו'). שמתי לב שברוב המקרים,כדי לסתום חורים קטנים שנוצרו מחלודה,הם משייפים את המקום ומורחים מהחלק האחורי של החור משחת פיברגלס,כך הם קוראים לזה.לאחר מכן משייפים וממשיכים בעבודת הפחחות הרגילה. האם יש למישהו מושג בקשר למשחה הזו? האם ניתן למצוא אותה באיזור קריות-חיפה? בתודה דודו. גמר חתימה טובה.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
מועדון החמש למען הקהילה-פעילות משותפת עם קרן לב"י בימי כיף לחיילים בודדים 30.8-01.9 1 2 3 4 6
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 80 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, בתאריכים 30, 31 באוגוסט ובאחד בספטמבר יקיים מועדון החמש תצוגות רכב בימי כיף שמארגנת קרן לב"י לאלפיים חיילים בודדים מהמערך הלוחם. חיילים בודדים הינם חיילים אשר עלו לארץ מחו"ל ואין להם משפחה בישראל או חיילים אשר מסיבות שונות אינם בקשר עם משפחותיהם (יתומים, חיילים ממשפחות לא מתפקדות, חרדים שחזרו בשאלה ומשפחותיהם מתכחשות אליהם וכו'). ימי הכיף יתקיימו בחוף דור בהשתתפות אישיות בכירה במהלך שעות היום. ניתן להשתתף בכל שלושת הימים או בחלקם. רישום מוקדם חובה. לבירורים, לפרטים נוספים והרשמה יש לפנות אל יורם דוקטורי, אחראי קשרי קהילה בטל' 054-9217642 או במשרד המועדון במייל [email protected] או ב…
הודעה אחרונה מאת לי נזירי, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ותיקי ה"הגנה" - בתקופתנו הביטחון עבור הנוער כמו הפייסבוק והבלוגים היום, פרופ' איתמר קוט "הייתה לי חברה ג'ינג'ית שלמדה איתי בגימנסיה והלכנו חבוקים כהסוואה", מפגש מיוחד וצבעוני, עם הרבה צ'פחות בכיף,
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה... כפי שבוודאי ידוע לששת קוראיי, התכנון שלי כעת הוא לייבא גולדווינג מארה"ב. אני רוצה לייבא אופנוע מודל 80 או מודל 81, אבל כאן אני נתקל בבעיה מסויימת... האם ב- 1/1/2011, ניתן להביא כל רכב משנת 1981, או שיש קשר הדוק לתאריך ייצורו / עלייתו לכביש? להפוך רכב "רגיל" לרכב אספנות ניתן החל מה- 1/1/2011, גם אם הרכב עלה לכביש ב- 31/12/1981. יש מי שטוען כי בייבוא של רכב אספנות זה לא כך, ואם הרכב יוצר באוגוסט 1981, לא אוכל לייבאו לפני אוגוסט 2011. מיותר לציין שבמכס לא מבינים בכלל מה אני רוצה מהם, כמו גם במענה הטלפוני של משרד הרישוי. האם ישנה תשובה אמינה ובדוקה? וכן, אין ספק שאם לא אמצא אחת כזאת, אחמיר עם העניין ולא אייבא רכב מודל 1981... תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת OXBOW, -
בהמשח שיפוץ של CHRYSLER NEWYORKER 1977 7.2 440 סוף סוף מצאתי מקום מצויין במושב ליד ביתי בו אני יוכל להשתמש אם קומפסור ענק ע"ם לעשות ניקוי חול בינתיים אני בודק אפשוריות של אקדח פיסטול להתזת חול וגם מקום שמוכר MEDIA כמו חול או SODA המתאים אם יש למישהו פיסטול ו או ציוד נלווה או מקום לקנות או להשכיר החומרים ישמח לקבל מידע. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Aron, -
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום חברים. מאחר וחלק מהצלמים הקבועים של המפגש היו בחודש האחרון בעיצומים, חלקם האחר ביקר בחו"ל, וליתר לא היה זמן פנוי, לא הועלו תמונות מהמפגש בגעש מזה כמה שבועות. אנסה למלא את החסר. למרות החוסר בתמנות המפגש ממשיך כרגיל, בכל שישי אחה"צ, החל מהשעה 16:00. בחודש האחרון היו חגיגות נעימות. הרמנו כוסית לרגל ימי הולדת לחברי המפגש, ימי הולדת של נכדים/ות, ולרגל השנה החדשה שזה עתה החלה. תחילה לחברות המפגש - המכוניות, ונשלב את החברים...
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 4 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היום הקפאתי רישיון, שאלתי אלף פעמים את הפקידה האם זו הקפאה ולא ביטול רישיון בגלל ששמעתי על מקרים שפשוט ביטלו את הרשיונות של הרכב "בטעות". שוב, ליתר ביטחון אני מעלה צילום של הדף שקיבלתי, רק כדי להיות בטוח, כי לא כתוב עליו הקפאה אלה מבוטל הפקדה. תודה.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 7 אלף צפיות
מדובר בוולבו 144 אוטומטית של מכר שלי. זקוק להמלצה על מכון אמין, מקצועי ולא "שוחט".. בתודה..
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה: תצוגת רכבי אספנות בהפנינג מתנ"ס שדה בוקר גבעתיים ביום ד' , 15.09.10, ישתתף מועדון החמש בהפנינג של המרכז הקהילתי "שדה בוקר" גבעתיים, לטובת תושבי גבעתיים והסביבה, במעמד ראש עיריית גבעתיים , מר ראובן בן שחר. מועדון החמש יציג בחצר המתנ"ס שישה רכבי אספנות מיוחדים בין השעות 17:00- 19:00. כיבוד קל יחכה למציגים במשרד המועדון..... חברים המעונינים להציג בהפנינג מתבקשים להירשם במשרד המועדון לא יאוחר מיום א', 12.09.09 בטל' 7318818-03 / מייל – [email protected]. אחראי אירוע- יורם דוקטורי- רכז קשרי קהילה- טל' 9217642- 054 בברכה, סמדר-מועדון הח…
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.auto.co.il/כתבה-25783-אושר-גם-כבאיות-ורכבי-עבודה-יירשמ.aspx יוסי
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 0 תגובות
- 798 צפיות
שלום לכולם אני מחפש עוד מישהו שמחזיק ברכב כמו שלי בחיפה / באיזור על מנת לראות איךמותקנות בו גימיות אטימה לגג לבגאז' וכו' ובכלל להעזר זה בזה אשמח אם תיצרו קשר בפרטי
הודעה אחרונה מאת נדבש, -
ערב, חבר חדש הצטרף לפלוגה...
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חברים, מצורף אתר לתמונות נוסטלגיות של רכבים בארץ.... כמעט כל אחד ימצא שם משהו מוכר... http://www.nrg.historychannel.co.il/?cmd=photo_view&photo_id=6104
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 984 צפיות
רוצים לדעת כמה האופל שלכם עושה מאפס למאה או כמה מומנט יש לסיטרואן דה שבו? האתר הבא מכיל מפרטים ונתונים להרבה מכוניות. אצל חלק מהיצרנים, לא תמצאו את כל הדגמים ואצל האמריקאים לא תמצאו נתוני ביצועים, מהטעם הפשוט שהם לא נוהגים לפרסם אותם. אני, בכל אופן, ביליתי באתר הזה שעתיים מהנות אתמול. http://www.history-of-cars.com/index.php נ.ב-השוויתי את הנתונים עם קטלוגים ומפרטים ישנים שברשותי - והם ציטוט ישיר ואמין של נתוני היצרנים.
הודעה אחרונה מאת levy, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
דה סוטו יפה משנת 1956 מוצעת למכירה באי ביי בקנדה. שימו לב שאחרי 14 מציעים ויומיים לסגירה היא מקבלת הצעה של 1300 דולר (מתחת למינימום הנדרש...). אגב, לא ברור אם הרכב במצב נסיעה. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DeSoto-desoto-/160475458313?pt=US_Cars_Trucks&hash=item255d152b09
הודעה אחרונה מאת levy, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום אני אשמח לשמוע חוות דעת על סאאב 99 אני מתכוון לקנות רכב שמור ובמצב נסיעה אני מאוד אוהב את הצורה של האוטו הזה! אז צריך לשמוע לגבי זמינות חלקים (הכי חשוב!), צריכת דלק, אמינות, מחלות, והם יש בעיות עם הגיר? כי 90% מהמכוניות אלה ששרדו הם אוטומטיות! וכמה בערך שווה לשלם על רכב כזה? האם 10,000 ש"ח זה שווה לרכב ממש שמור?
הודעה אחרונה מאת orankohn, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שנה טובה לכולם. אני לפני רכישה של רכב ש.י. 1979. הרכב לא אספנות ברישוי. מה עלי לעשות/איך אני מעביר בעלות? אני מעוניין ברישוי "אספנות". *הרכב ללא רישוי כ 4 שנים
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=lgwF8mdQwlw דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 1 תגובות
- 999 צפיות
כנראה שאהיה באירופה באיזור הזמן שבו התערוכות מתקיימות (אמצע- סוף אוקטובר) אשמח לדעת מה ההבדל בין שתיהן, ממה שראיתי באסן זו תערוכה לכל דבר בעוד וטרמה זה שוק ענק. אם זה נכון, השני מענין הרבה יותר... ממה שראיתי בתמונות ובסרטונים ווטרמה היא שוק מדהים, אבל לא ראיתי חלקים "גדולים" ממש. אם אני נוסע זה יותר בשביל למצא מנועים, גירים וכו'. אני מחפש במיוחד חלקים למרצדסים (שנות ה70 וה 80) פורשה 911, ושוב, בעיקר חלקים "גדולים" במחירים נחמדים. זה מקום מתאים לחפש? אשמח לשמוע ממי שהיה שם אם זה מתאים למה שאני מחפש, מה שבטוח זו תהיה חוויה... תודה איתן
הודעה אחרונה מאת XOFIRX,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 242 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Derish
- GOLF
- ofralon
- IsraCar
- גולדן191
- פריג'י
- Shay Shd Dave
- zaf
- BoazB11
- שחר 1
- גרנד פריקס
- motior