Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מענין באיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לראשון אין שום סיכוי שבעולם (אלא אם.... אתה מבין.... וגם אז לא נראה לי), השני דווקא יש סיכוי טוב שיעבור- אבל המחיר, המחיר...:cry::cry::cry::cry::roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לגבי השני , גם אני לא בטוח שיעבור ,

רכב מדגם פורד עם מנוע שברולט smal block 350 ?

אני לא חושב ....

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

דברים כאלה ייכנסו וינועו בכביש רק במדינה שאין לה שום מושג בתחום הנדסת הרכב או ייצורו.

הרי לא ייתכן שמכוניות כל כך מסוכנות עם רכיבים לא מקוריים ושינויים במרכב יקבלו תקינה לנוע בדרך במדינה שיש לה איזשהו מושג בתכנון, הנדסה, ו/או ייצור של רכב - מדינה כמו גרמניה למשל!

פורסם

דווקא השני נראה לי לפחות יחסית עשוי "לכביש"- הראשון "שואו קאר" נטו- לא בטוח שהייתי רוצה לראות אחד כזה מסתובב לידי בכביש- לא בא לי שהגלגלים החשופים האלה יפגעו בטעות במשהו או מישהו! אני די בטוח שהבעלים לא ממש מסתובב עם האוטו הזה בעיר- אלא בא אולי במיקרה הטוב למפגשים של אוהבי הסגנון, או בכלל מביא אותו על הגרר- מה שבטוח לא היה קורה בארץ- הוא היה כל הזמן מסתובב בנסיעה! :evil: השני, השחור- לא הייתי מתנגד לאחד כזה!:twisted: שוב, הכל בפרופורציה- לעבודה לא הייתי נוסע איתו, בוא נגיד!:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כתבה בגלובס לא מענינת אותי אולי בפלבוי יש מצב?

שלח תמונות למערכת, נראה אם יש מצב...

אבל לפי התמונה בסמלון שלך, אתה קצת צעיר בשביל זה

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
דברים כאלה ייכנסו וינועו בכביש רק במדינה שאין לה שום מושג בתחום הנדסת הרכב או ייצורו.

הרי לא ייתכן שמכוניות כל כך מסוכנות עם רכיבים לא מקוריים ושינויים במרכב יקבלו תקינה לנוע בדרך במדינה שיש לה איזשהו מושג בתכנון, הנדסה, ו/או ייצור של רכב - מדינה כמו גרמניה למשל!

בגלל אנשים כמוך אין לנו ספורט מוטורי בישראל

רואים שאתה מבין עניין!

• תוכן חדש...