Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה היפותטית ששאל אותי חבר. רכב תוצרת גרמניה שיש לו מספר שילדה ומספר מנוע, אבל אין פשוט אין ניירות בארץ.

אם מנסים לייצא אותו למדינת המקור, האם יקבל שם רישיונות ? או שזה בלתי אפשרי ?

אני יודע שבמדינות מסויימות בארהב (למשל קונטיקט) אפשר לעשות טייטל חדש גם לרכב שאין לו ניירות בכלל.

השאלה היא לא דווקא לגרמניה, פשוט זו המדינה שבה יוצר הרכב.

תודה מראש

פורסם

פוליטיקאי דרג ז' יודע להשיב כך

אני לא עונה לשאלות היפוטתיות.

כל התרחיש לא ברור ולכן גם התשובות ההיפוטתיות בהתאם

אם מנסים לייצא אותו למדינת המקור, האם יקבל שם רישיונות ? כן לא אולי או שזה בלתי אפשרי ?כן לא אולי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא ניתן להוציא רכב מהארץ שאין לו ניירות, כנ"ל רכב השכרה / רכב הרשום ע"ש חברה. ניתן להוציא רכב הרשום על שם אדם פרטי בלבד, ושבעל הרכב יוציא אותו בלבד,

אחרת תחשוב לבד, אפשר לגנוב רכב ולהוציא אותו מהארץ .....

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

רביב לא ברור

האם פיזית ברכב המקסים הזה אין אפשרות לזהות את מספר המנוע והשלדה?

תשווה את זה להודעה הראשונה שלך בשרשור , שמים וארץ , כמו שמסרשמיט המטוס אהב להיות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הרכב קיים במצב מזעזע יחסית (ניתן לשיפוץ) אבל ללא רשיונות הוא לא רוצה להתחיל בשיפוץ.

יש לוחית של מספר שילדה על הרכב ויש גם לוחית עם מספר מנוע על הרכב, אבל אין לו מושג מה מספר הרכב וגם לאחר הפעלת הרבה קשרים לא מצליחים לזהות במשרד הרישוי מי הבעלים ובכלל למצוא רכב כזה.

לכן אחת הרעיונות שעלו לו הם ליצא את הרכב חזרה לגרמניה. אחותו גרה שם.

השאלה האם באמת ניתן. נניח שמצליחים להוציא אותו בתור ברזל, האם בגרמניה רכב שאין לו מספר ויש לו לוחיות מנוע ושילדה - אפשר לעשות רשיונות מחדש ?

פורסם

אני לא יודע לגבי גרמניה.

בבריטניה ניתן לעשות רישוי לרכב שאינו מזוהה אבל הוא מקבל לוחית רישוי שמתחילה באות Q והיא שמורה למכוניות קיט ומכוניות לא מזוהות. לוחית כזו תפגע בשווי הרכב לעומת רכב במצב זהה עם רישוי רגיל ולפיכך לוחית רגילה התואמת את גיל הרכב.

פורסם
הרכב קיים במצב מזעזע יחסית (ניתן לשיפוץ) אבל ללא רשיונות הוא לא רוצה להתחיל בשיפוץ.

יש לוחית של מספר שילדה על הרכב ויש גם לוחית עם מספר מנוע על הרכב, אבל אין לו מושג מה מספר הרכב וגם לאחר הפעלת הרבה קשרים לא מצליחים לזהות במשרד הרישוי מי הבעלים ובכלל למצוא רכב כזה.

לכן אחת הרעיונות שעלו לו הם ליצא את הרכב חזרה לגרמניה. אחותו גרה שם.

השאלה האם באמת ניתן. נניח שמצליחים להוציא אותו בתור ברזל, האם בגרמניה רכב שאין לו מספר ויש לו לוחיות מנוע ושילדה - אפשר לעשות רשיונות מחדש ?

למה לא לשאול בגרמניה את השלטונות.

הרי אצלם הכל רשום, גם מי מת באיזה שעה בכל מחנה ריכוז.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...