רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום שידרו בתכנית מספר סרטונים מעניינים וארחו את 2 חוקרי קולנוע: הפורד הראשון שהובל דרך נמל ת"א 1938 המשלוח הראשון של מסחריות אינטרנשיונל 1938 תערוכת אוטומובילים חדשים 1938 בחיפה עם שלל רכבים ואופנועים תערוכה של רכבים ואופנועים בתל אביב 1929 ועוד הרבה סרטונים עם רכבים משנות ה-30 בכיכובם של דיזינגוף, רוקח ושאר מכובדי ת"א דאז. אני מאמין שיהיה קישור בימים הקרובים
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
ביום שישי נפתחה תערוכת "רפואה שלמה" במסגרת תערוכת האוספים השנתית שמתקיימת בכל חג סוכות, זו השנה השמינית באתר חומה ומגדל ובמוזיאון לארכיאולוגיה ים-תיכונית שבמתחם גן-השלושה. להפתעתי בחצר שבתוך ה"חומה" הוצב, כחלק מהתערוכה אמבולנס פז'ו ישן משופץ. חוץ מזה שהוא דומה לדגם ששימש את המשטרה רק קטן יותר וכנראה- ישן יותר, אין לי שום מושג עליו. אודה לכל מידע. הרכב הספציפי שבתמונה תקין יחסית ובמצב נסיעה, אפילו צופר האוויר עובד.
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חג שמח לכל בעלי הענתיקות שלמיניהן! יש בבעלותי פיאט פנוטו hgt 2001 וכבר תקופה אני חושב על שינוי הצבע מירוק לאפור עכבר או משהו בסגנון. העניין הוא שאין לי ממש ניסיון בתהליך וההבנה שלי מינימלית בנושא. פתחתי את השרשור דווקא פה למרות שאין לי רכב אספנות כי ישנם פה הרבה מכובדים שכבר עשו את התהליך ומכירים בעלי עסקים טובים וכאלה שפחות טובים, ויודעים פחות או יותר מה התקציב שצריך להעמיד כדי לקבל עבודה טובה. בעיקרון התקציב הוא עומד על 10 אלף ש''ח ויכול להימתח קצת יותר אבל עדיף שלא. רציתי לדעת האם בתקציב הזה ניתן לעשות עבודה איכותית, ואיך זה בדיוק עובד עניין הפירוק, מה מפרקים מה לא, והאם זה בכלל מומלץ לעשות שינוי צבע קיצוני כזה. אשמח להבהרות מצדכם בנושא חג שמח לכולם
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, פני המשאבה הנ"ל נחרטו עם השנים ע"י הבוכנה שלה. 1. האם מישהוא התנסה בהרחבת קוטר הציל' (בהנחה שיש שם "בשר") והתאמת גומיות רחבות ? כן, אני יודע שזה הדבר האחרון שמומלץ. 2. האם למישהוא יש רק את הגוף של המסטר ציל' ? חיפשתי בהרבה מקומות, מדובר במשאבה עם הפקק העליון, רשום עליה לוקהיד מיוצר באנגליה, מדובר שמשאבה של שנת 69 תודה
הודעה אחרונה מאת cielo97, -
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Jeep-Prototype-Copy-6x6-Super-Jeep-/170545175790?pt=Military_Vehicles&hash=item27b548dcee
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 835 צפיות
לחברים שלום רב. להלן הודעות על שלושת האירועים הקרובים שייערכו במפגש השרון, ואירוע נוסף עתידי. האירועים פתוחים לכל המעונין, אך למען הסדר הטוב והארגון, יש להרשם לכל אירוע במועד. אירוע פתיחת השנה ביום חמישי 30.9.10 נחגוג את האירוע המסורתי של מפגש השרון. הפעם נקיים את הבלגאן בחצר של גלית ורפי , בפרדס חנה. שיירה מאורגנת תצא בשעה 10:30 ממפגש השרון בגעש. תחילת האירוע בשעה 11:30. מה בתוכנית? הרמת כוסית וברכה לחג חידון נושא פרס שיאורגן הפעם על ידי נילי שחורי (וחסר למי שלא יידע את הפתרונים...) מפגש חברים, שמחה וששון, רכילויות וכד', אוכל !!!!!! לשם שינוי, לא נשתמש במנגלים. הבסי…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש מערכת של ואקום בדגמי מרצדס השונים. אותי מעניין מהן תפקידיה של מערכת זו בW124 .האם היא מעורבת בניהול המנוע,בדרך כלשהיא (קראתי בפורומים בחו"ל שהצתה תלויה בואקום)? מהן תפקידיה האחרים (נעילה מרכזית, פתיחת תא מטען)? איך אפשר לבדוק את תקינותה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
מצאתי לנכון לפרסם את המודעה בפורום הנ"ל בגלל שלדעתי הטופיק הזה מתקשר הכי טוב לפורום האספנות, מה גם הרכב המדובר לדעתי יהפוך לקלאסיקה (עוד 10 שנים אספנות). ברשותי פיז'ו 205 GTI 1.9 מקורית מהמפעל, מהבודדות שנמכרו ושרדו את תלעות השנים. הכוונה שלי עם הרכב זה להחזיר אותו להיות מקורי כמעט לגמרי (למעט בלמים משופרים והנמכה שיש באוטו כרגע), הדילמה שלי נמצאת בפנים הרכב, כרגע יש ברכב מושבים של אימפרזה GT, שלעומת המקוריים הם הרבה יותר נוחים ואוחזים, אבל משום מה לחזור למקוריות קורץ לי, ומישהו הציע לי לעשות החלפה ותוספת כסף מצדו על זוג מושבים מקוריים במצב לא טוב (שאזדקק לשפץ), רציתי לשמוע מכם, מה אתם הייתם עושים? אולי זה יעזור לי להחליט. תודה רבה! יהונתן נ.ב הנה תמונ…
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 734 צפיות
בעלי רכבים מדגם פיאט 127 מכל שנה לרגל אירוע גדול שמתארגן לרגל 40 שנה לתחילת ייצור ה 127אנא מיכם צרו עימי קשר במסר פרטי . אם מישהו מהחברים כאן מכיר בעלי 127 שלא גולשים כאן באתר אנא הביאו לידיעתם את ההודעה . תודה מראש. צביקה
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 1 תגובות
- 704 צפיות
יש לי פיג'ו 505 ואני הולך להתחיל לשפץ אותה ויש לי שאלה קטנה . אני הבנתי מהיסתקלות באינטרנט שבחול יצרו את הכב עם מנועים קצת יותר גדולי וראית שהולוו 760 2800 V6 חולקים את אותו מנוע האם אפשר להחליף בפיג'ו 505 שלי למנוע שבולוו במהלך השיפוץ וכמובן שהכול היה בסוף חוקי זה הדגם של הולוו Volvo 760 GLE שנת 1986
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
- 0 תגובות
- 731 צפיות
ברצוני לקנות חלק בגרמניה אבל המוכר לא מעונין לשלוח לישראל מחפש חבר בגרמניה שיקבל את החבילה וישלח אותה אלי בתודה מראש אריה 0522790303
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 1 תגובות
- 896 צפיות
קפה ומצב רוח לשבת בבוקר ברופין 02.10.10 (כל שבת ראשונה של חודש) מפגש שבת בבוקר בחניית תחנת דלק 'פז' שבצומת רופין (2-3 ק"מ צפונית לצומת בית ליד) המפגש מתקיים בין השעות 10:00-13:00. לחברי מועדון החמש ניתנת הנחה של 10% על כל קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון בתוקף. בברכה, סמדר- משרד המועדון __________________
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 644 צפיות
מפגשי שישי השבועיים של מועדון החמש בתל אביב, נשר, געש, נס ציונה וירושלים יתקיימו כרגיל ביום שישי, 01.10. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני משפץ אופנוע הונדה CB 350 שנת 71 הצילנדר לא תקין מחפש צילנדר אם יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות בארץ צילנדר תודה מראש חיים
הודעה אחרונה מאת twin, -
- 0 תגובות
- 706 צפיות
אני מעונין לגרור רכב מרחובות להרצליה. האם מישהו מעונין בכיוון או לחילופין? כמו כן אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
בהפתעה מרעישה וללא תכנון מוקדם הנ"ל עומדת לנחות אצלי בחצר תמיד חלמתי על דוקאטי, עוד מאז הכתבה ב"טורבו" שנת 1980 (...) "דוקאטי, הפרארי של האופנועים" ומאז גם רציתי פאנטה. אז פאנטה זה לא, אלא לדעתי אחד הדוקאטי/ קאג'יבה המכוערים ביותר שיוצרו...אבל לפי מה שאני יודע (וזה לא הרבה כרגע) מבחינת שלדה/מנוע, היא זהה לפאנטה. אחרי כל ההתרגשות, נאמר לי לא להעיז ולנסות להניע את החיה. היא עמדה 5 שנים ונאמר לי שאם היא תניע, כל מה שלא טבול בשמן יגיע לסופו המהיר מאוד...ובזמינות החלפים של דוקאטי זה איך נאמר, לא ממש רצוי. נסיון במכוניות יש לי לא מעט, אבל באופנועים הנסיון מסתכם בווספה, וכאן זו ליגה אחרת לחלטין. בקיצור, בגלל חוסר הנסיון אני צריך עזרה ועצה מחברי פורום מלו…
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
החנות כבר סגורה בערך חודש והבנתי מעסקים לידו שהוא הכניס שותף לפני כמה זמן וכנראה חייב סכומים גדולים בחוץ. יש המון ציוד לרכבי אספנות אצלו לשלל מכוניות גרמניות יפניות ועוד... מישהו יודע מעבר?:roll:
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 676 צפיות
http://www.wrangler-life.com/node/218 אהבתי
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 1 תגובות
- 934 צפיות
שלום לכולם, במסגרת השיפוץ החלו חיפושים אחר רגולאטור (הסלילים של ההצתה) היושב על גוף הוספה. כמה שאלות: 1)יש למישהו מושג היכן אפשר להשיג חלק כזה בארץ? 2)מצאתי באיביי חלק כזה,בשיחה עם המוכר הוא אמר שלא בטוח שהחלק יתאים וצריך לדעת איך להתאים אותו.כמה יעלה בערך אחרי משלוח?והאם החלק הזה יתאים לוספה ראלי מנוע 200 שלי? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230508003491&ssPageName=ADME:X:eRTM:MOTORS:1123 בתודה מראש, משפחת יריב
הודעה אחרונה מאת eran_k, -
תצוגה של כל סוגי VW קירור אוויר , צביעה מסורתית על חיפושית לפני שיפוץ , מפגש חברים ועוד... יום שישי ה24/9/10 חול המועד סוכות , משעה 10:00 .
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש רעיון היכן אוכל למצוא "רשת" רצוי נירוסטה, כדי ליצר גריל שיהיה הכי נאמן למקור, לוויליס, כמו בתמונה. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אתמול נסעתי במהירות שיוט, ובזמן עזיבת הגז נשמעו באקפיירים (מישהו יודע איך כותבים את זה בעברית?). התופעה נמשכה דקה ,שתיים ואז נפסקה. במהלך נסיעה היום , הם לא חזרו. יש לציין שהאוטו עומד רוב הזמן. האם למישהו יש רעיונות או הסבר למקור התופעה?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 999 צפיות
שלום חברים, רציתי לדעת מי זכאי להטבה בייבוא רכב אספנות מחו"ל? נכים? אנשים עסקים? וכו' תודה
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחר, שבת, אני עולה על מטוס לציריך, שוהה שם עד יום א והופ לבוסטון. בהמשך אני בהרשי. אחזור ב 13 אוקטובר ועד אז הפורום יתפקד עם שני מנהלים... חג שמח. המודעה משנת 1951)
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שאלה לכאלה שעשו זאת לאחרונה, הכוונה לצאת עם האופנוע לקפריסין או יוון ומשם לאירופה לטיול, האם יש מישהו שעשה זאת בעבר או מכיר את ההליכים והפרוצידורה? המידה ויש למישהו פרטים עדכניים או הפנייה לאתר אשמח לשמוע-רן
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת אם ברגע שרכב פרטי נכנס לקטגורייה של רכב מיושן,האם הסעיף של "בעלים קודמים" מתבטל או שעוד מופיע? כנ"ל העניין ברכב אספנות. תודה
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
שלום רב, לפני יומיים נסעתי עם הרכב ובזמן הנסיעה ,"נעלם " הברקס,הדוושה הגיעה עד הרצפה ולא היה ברקס. החנתי את הרכב ושעתיים לאחר מכן,התחלתי שוב לנסוע והברקס עבד כרגיל. מה זה יכול להיות? תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת מיכאל, -
לפני כשנתיים עשיתי את טעות חיי. ומכרתי את הסובארו ליאונה שלי לאיש מירושליים שטען שהוא רוצה לשפץ אותה מהבורג. האם מישהו נתקל בה לאחרונה ?או ראה אותה ?או שיש לא תמונה עדכנית שלה ?
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני באמצע תהליך שיפוץ של רכב מסוג מרצדס (בכותרת) כחלק מהטיפול הקוסמטי.. אני מחפש גריל לרכב הזה.. כלומר, יש לי גריל שלם לגמרי אבל חסרים לי פסי הניקל המעטרים אותו לרוחבו ואחד לכל אורכו. באייבי לא הצלחתי למצוא אפילו גריל קומפלט שלם לגמרי תחת הדגם שלי,שאלתי היא האם יש דגם אחר של מרצדס שהגריל הוא אותו הגריל כמו ברכב שלי? אם כן, אשמח בבקשה אם תציינו איזה דגם או סוג בודי. תודה רבה וחג שמח, גל נעים =]
הודעה אחרונה מאת galnaim, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מכירה פומבית ב-5 לנובמבר , פשוט לראות ולא להאמין : http://www.jwoodandcompany.com/2010/index.htm
הודעה אחרונה מאת ezl280,
-
מי מחובר 66 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 281 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- חולגי
- meir_gi
- mikk
- danielos
- lanosforce
- zvigolden
- AviorXD
- שי
- SlowRide
- דניאל1983
- llaavvii