Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תצוגה של כל סוגי VW קירור אוויר , צביעה מסורתית על חיפושית לפני שיפוץ , מפגש חברים ועוד...

יום שישי ה24/9/10 חול המועד סוכות , משעה 10:00 .

מפגש 2010 חזית_resize.jpg

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל חבל שהמפגש יוצא בדיוק באותו תאריך של ארוע הגדול של מועדון החמש בפרק הלאומי ברמת גן

פורסם

התאריך הנ''ל קבוע כבר שנה חמישית ברציפות. ואפילו יותר. זה לא פעם ראשונה שהאירועים מתנגשים וחבל

תהיה שיירה מהצפון כנראה ממסעדת מקסים. לגבי השעה אין לי מושג כרגע. אמורה להיות שיירה די גדולה

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

ניתן להגיע עם כל בוקסר מקורר אוויר גם אם הוא לא VW??

ועוד שאלה, אמנם משתדלים שלא אבל כנראה אהיה חייב לאחר, יהיה סביר להגיע באזור 11-11:30?

תודה :-)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אבל במקרה שלך זה אולי הולך להיות שונה ואיכשהו ימצא מקום מפאת כבוד לבוקסר מקורר אוויר שאיננו תוצרת פולקסווגן.

אין שום הנחות לגורג, וגם אין שום כבוד לחיקויים של חיפושית...

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
חבל חבל שהמפגש יוצא בדיוק באותו תאריך של ארוע הגדול של מועדון החמש בפרק הלאומי ברמת גן

מישהו בוועד מועדון החמש לא ביצע תיאום מראש לגבי מועד האירוע, מטלה זו, למנוע הישנות מקרים של התנגשות בין שני המועדונים באירועים שנתיים, מונחת לפיתחו של אחד מחברי הוועד - מכאן שהוא לא קיים את המטלה ולכן שוב אנו מוצאים את עצמנו בסיטואציה דומה לזו של לפני שנתיים.

מצא משה

פורסם

מצא, לכולם היה ברור כבר מהדיון על כך כאן בפורום בשנה שעברה שגם אנחנו וגם אתם נבחר שוב את התאריך הזה.

יש סיבה שהתאריך הזה נבחר, זה חול המועד , זה תחילת שנה , וזה יום שישי. ז"א מקסימום סיכוי שאנשים יוכלו לבוא .

לדעתי מי מהמעדונים שיבחר תאריך אחר (בתחילת השנה) ייפגע.

צר לי שיש אחוז קטן שייאלץ לבחור לאן ללכת, אבל לדעתי האחוז הזה קטן יותר מאלו שלא יוכלו להגיע ביום שהוא לא שישי .

אני לא יארגן שוק עתיק או טיול מועדון על תאריך של ארוע שלכם , ואני מאמין שגם לא יקרה להיפך, אבל הארוע הגדול צריך את התאריך הזה, וזה לא מקרה ששנינו בחרנו בו באופן מסורתי .

שוב צר לי שזה המצב.

אני מאחל לכם המון בהצלחה בארוע.

ואני מאחל לכולנו שהבעיות הכי גדולות של אספני הרכב יסתכמו בהתנגשות תאריכים.

שתהייה לכולנו שנה של שיפוצים ,השקות, חלקים, טיולים, מציאות, גיזגוזים, מוטוריקה, קלאסיקה ורק כיף טהור .

אומי

(אני מבקש שלא להפוך את השירשור הזה לדיון בתאריך זה יעלים הודעות מינהלה שחשובות לנו מאוד, מי שרוצה מוזמן לדון איתי בנושא בה"פ )

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

כל הכבוד.. ההרשמה בשיאה

עד עכשיו נרשמו כ 30 חברים בעלי אחד/שניים או שלושה רכבים.

תודה על ההיענות וההתעניינות..

הארגון והסדר חשובים.. אנא המשיכו להירשם.

רפי BUS

DrorBANANA_210510_149[1].jpg

פורסם

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מפגש מאוד צבעוני

אהבתי את כל הסגנונות של החיפושיות

חג שמח.

בעלי המכוניות, מי שרוצה את התמונה בגודל מקורי בלי צנזור שישלח הודעה.

IMG_1551.jpg

IMG_1564.jpg

IMG_1577.jpg

IMG_1578.jpg

IMG_1581.jpg

IMG_1552.jpg

IMG_1559.jpg

IMG_1560.jpg

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...