Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקוריות vs שיפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעד מה שהקונדס אמר. הוא צודק ב100% (חוץ מזה שהוא רוצה לקנות את האוטו - הוא מפונק ולא יודע מה זה צרפתייה ישנה באמת :) )

גם אל תשכח לדאוג לדברים כמו שלמות הבתי בולם לדוגמא (מתי פעם אחרונה בדקת שהם ישרים ? במיוחד עם הנמכה? - הם נוטים לפתח בטן).

ותעיף את השעון המיותר הענק בצד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל-וואו!!!

205 1.9 זאת מכונית נדירה מאוד...

ועוד יותר אני פריק של מקוריות!

לפי דעתי,קנה את המקוריים ותשאיר בבית..

ליום יום אין על הספארקו.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

אני לא מסכים עם החברים שאוהבים מושבים של אמפרזה

הGTI היתה מכונת נהיגה מעולה וכיפית בזמן אמת

חלק מהחויה שלה היו המושבים שלה.

אם אתה מחליף מושבים כי הם יותר טובים, אז למה לעצור שם? תעיף את השדבורד המתפורר ותשים משהו שיהיה כיף יותר, שים גם גלגלים אחרים לגמרי, תעיף את המתלים הישנים ותתקין משהו אחר...

בקיצור - אני מניח שהבנת את הכוונה

חלק מהחויה של רכב מקורי היא הכל מקורי - הכל ביחד מזקק חוויה של GTI ישנה.

כשאתה מתחיל להחליף חלקים ומחפש תירוצים בדרך - אתה אולי גומר עם מכונה טובה יותר - אבל בחוויה והתחושה, זו כבר לא GTI 1.9

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הרכב הזה הוא כבר קלאסיקה ומאד מבוקש בעולם .

לא שרדו הרבה במצב טוב ומקורי.

ראיתי כמה למכירה ביד2.

חן.

תודה רבה לכולם על התגובות, אתם עוזרים לי להגיע להחלטה הכי נכונה בשבילי.

אני מאוד הייתי רוצה כמו שנאמר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה ולרכוש גם את המושבים האלה וגם להשאיר את המושבים של האימפרזה, אבל אז לזה שעושה את ההחלפה לא יהיה על מה לשבת ...

הבעיה במושבים המקוריים שהם נדירים, אפשר לקחת כאלה של 1.6 ולשפצר אותם שיהיו כמו של 1.9 אבל עדיין זה לא יצא אותו הדבר.

נסיך- אהבתי את התגובה שלך, זאת הגישה שאני מתחבר אליה.

ליביו- תודה על הטיפ, אני אבדוק את זה מחר, לא יצא לי להעיף מבט לשם בזמן האחרון, ובקשר לשעון, אל תדאג, בדרך החוצה, הכל הולך לחזור למקוריות, פנסים, גריל, הכל מהכל.

שביט- הסמל עף מהדשבורד, ידית הילוכים בדרך להחלפה, תודה :)

קונדס- :lol:, דווקא תתפלא ששלי לא סובלת מהבעיות האלה שנפוצות אצל הGTI, דשבורד בלי קירקושים בנתיים (טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה), ההגה מעור במצב יחסית טוב, וכמו שאמרת הכי חשוב שהיא נקייה מתאונות!

ולציטוט מלמעלה, חן, רוב האלה שמוצאות למכירה ביד 2 בתור 1.9 הן במקור 1.6 שהוסבו ל-1.9, ישנן מעט מאוד 1.9 מקוריות בארץ, וזאת הבגלל תג המחיר הגבוה במיוחד שהיה לאוטו כשהיה חדש, יש לי מגזינים של "אוטו" שרשום שם מחירונים של רכבים בתקופה ההיא:GTI 1.6 עלתה 41,000 ש"ח, אונו טורבו עלתה 35,800 , רנו 5 GT טורבו עלתה 39,000 ולעומתן הGTI 1.9 עלתה 76,200 ש"ח!!

כמעט פי 2 מרנו 5 GT טורבו!

הנה תמונה חיצונית של הרכב, פנס ערפל אחורי הושלם (רואים בתמונה שחסר).

אשמח לשמוע עוד דעות, נראה לי שפני מועדות לעבר ההחלפה, אפילו שזה די "להכניס ראש בריא למיטה חולה".

DSCF1705.jpg

DSCF1719.jpg

פורסם

מישהו מכיר GTI לבנה, גם כן במצב מצויין, שיש עליה מדבקה של מועדון 5 על השמשה מקדימה? של מי היא? ועד לא מזמן הייתה ליד העבודה שלי תקוע הרבה מאד זמן GTI אפורה, לא יודע אם 1.6 או 1.9, דווקא במצב לא רע, אבל עם חלק מהדשבורד מפורק- לא יודע מה היה הסיפור שלה, אבל נעלמה לה פתאום!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מקורי ומכמה סיבות:

1. המושבים המקוריים רחוקים מלהיות לא נוחים או חסרי אחיזה, להיפך הם מפצים על כמה

וכמה בעיות בתיכנון המקורי של הרכב!

2. מושבי הפג'ו המקוריים פרופרציואלים לחלל הרכב, ואינם פוגעים, בשדה הראייה

ובנוחות תיפעול הרכב, בנהיגה ספורטיבית, ומספקים תמורה מצויינת בנהיגה רגילה!

3. מראה הרכב והצד האסטטי נישמר מעודן, וסולדי ולא מעביר מסר "אחר".

4. לרכב מקורי שמוור, ואחד כזה שלא נעשו בו קומבינות, ימצא תמיד בית אוהב שיהיה מוכן לאמץ

אותו במחיר "הוגן".

5. שיפוץ מושב הרכב אינו עסק יקר, ואצל מקצוען ניתן יהיה להגיע תמיד לתוצאות מעולת שישדרגו

את מראה הרכב כמה דרגות קדימה.

במקרה הספציפי של הפג'ו המיוחדת הזו, לדעתי המשובשת, כל המוסיף גורע! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מישהו מכיר GTI לבנה, גם כן במצב מצויין, שיש עליה מדבקה של מועדון 5 על השמשה מקדימה? של מי היא? ועד לא מזמן הייתה ליד העבודה שלי תקוע הרבה מאד זמן GTI אפורה, לא יודע אם 1.6 או 1.9, דווקא במצב לא רע, אבל עם חלק מהדשבורד מפורק- לא יודע מה היה הסיפור שלה, אבל נעלמה לה פתאום!

מי מזהה בעייה בדבר הבא?: (מצטער אבל אני מה-זה אסוציאטיבי)

כנרת וב.מ.וו 077.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הפנס העליון לא אסימטרי.

(אופסססססס, זה לא פנס:evil:, זו פדחת)

פורסם

אסור לשכוח גם שהמושבים האלו די מתפרקים עם הזמן גם מבפנים מבחינת הבסיס שלהם ככה שבטיחותיים ואוחזים כמו פעם הם בטוח לא.

פשרה יותר טובה (גם מבחינת הנוחות ברכב) אכן תיהיה ריקליינרים שדומים למקור של רקארו.

(לדוגמא הכיסא שיש לך כרגע לא מתקפל נכון? כיף לשבת מאחורה :) )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מישהו מכיר GTI לבנה, גם כן במצב מצויין, שיש עליה מדבקה של מועדון 5 על השמשה מקדימה?

אולי זו הGTI מאתיימחמש שהייתה של razmel?:-P

איפה שנמצא האופנוע הייתה צריכה להיות וספה קטנה וחיננית :evil:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תחזיר למקורי, נראה הרבה יותר טוב באוטו

אף על פי שאני הכי נגד מקוריות בהרבה דברים!

אם תרצה למכור, רק תגיד...:-D

פורסם

חסר הבורג האמצעי.....

(של הפרינג כמובן ..)

:lol:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כמו שאמר קודמי, קנה מושבים של 205 FOREVER ורפד אותם כמו המקורי, ושים בצד לזמנים אחרים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אגב בראש העין יש 205 GTI מכוסחת לגמרי, הייחוד שבה זה שהיא מהשנה הראשונה שייצרו את ה-GTI (אם אני לא טועה 83) ויש לה דשבורד שונה לגמרי ממה שמכירים ולא מתפרק מעצמו, עד כמה שידוע לי היא יובאה בייבוא אישי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...