Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקוריות vs שיפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי מזהה בעייה בדבר הבא?: (מצטער אבל אני מה-זה אסוציאטיבי)

גם במפגש הצפוני, הסתובב בחור חינני עם חולצת מועדון ה5, מבלי להיות חבר....:roll:

אולי המוכר שילם בשבילך חברות במועדון???:lol:

אבל בינתיים, הוא כבר חבר מן המניין.8):wink:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגב בראש העין יש 205 GTI מכוסחת לגמרי, הייחוד שבה זה שהיא מהשנה הראשונה שייצרו את ה-GTI (אם אני לא טועה 83) ויש לה דשבורד שונה לגמרי ממה שמכירים ולא מתפרק מעצמו, עד כמה שידוע לי היא יובאה בייבוא אישי.

ברכות על הקנייה

זה רכב מדהים עם אחיזת כביש מצויינת, לחבר שלי הייתה כזאת אפורה, אני קניתי רנו טורבו.

לדעתי את ה 205 GTI החלו לייצר ב 1985.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

לדעתי את ה 205 GTI החלו לייצר ב 1985.

מהשנה הראשונה שייצרו את ה-GTI (אם אני לא טועה 83) ויש לה דשבורד שונה לגמרי .

ה-205 הוצגה ב-83. אני לא בטוח שהגיעו דגמי 83 של GTI לארץ, אבל זה אפשרי.

בדגמים מאוחרים יותר, אחרי 87, הוחלף העיצוב של לוח השעונים והקונסולה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מצטער שאני לא קורא את כל השירשור, ובטח כסתם איש של מכוניות קלאסיות אין לי הרבה זכות דיבור כאן, אבל רכב כזה שווה להתאמץ ולשמור על המקוריות, כולל חיפוש סבלנו של מושבים טובים בחו"ל.

כאמור אני לא איש נהיגה ספורטיבית, עדיין, אני חושב שזו פעם ראשונה בחיים שאני שומע שהמושבים של פיג'ו פחות נוחים משל רכב אחר.

ספורטיביים - אולי, למרות שהמכונית יוצרה כספורטיבית מלכתחילה - באמת פיג'ו לא ציידה אותה במושבים מתאימים?

אולי המקורים מתבלים מוקדם מדי ומאבדים את תכונותיהם (מכיר את הבעיה ממושבים של רנו קנגו - הם נוחים בצורה לא רגילה, אבל ברגע שהריפוד מתחיל לקרוס, אין מצב להחזירם לקדמותם אלא רק לחפש מושב קומפלט במצב טוב.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

המושבים של פיג'ו סיטרואן נוחים כמו כורסא בסלון כשהם תקינים אבל מתבלים יותר מהר מברכב יפני.

מושב מתחילת שנות ה90 עם כמה מאות אלפי ק"מ (ואני לא מדבר על הריפוד החיצוני אלא על הקפיצים והספוג) אם לא שופץ לא קרוב אפילו למצב המקורי, לא בנוחות ולא באחיזה.

רפד טוב יסדר את הספוג ויחליף חלק מהקפיצים שצריך וזה לא צריך להיות יקר בכלל.

אני לא מכיר את המושבים שיש אצלך אבל המושב המקורי במצב תקין הוא מעולה.

כל מושב של FOREVER שתמצא בפירוקים יהיה במקרה הטוב משנת 99-98 ומטה אז על לקנות מושב של GTI משנת 92 ומטה אני בכלל לא מדבר-חבל על כל שקל.

אני אישית ראיתי בשנות ה90 GTI 84 כסופה ויש בחולון CTI 86 שנוסעת עד היום-לדעתי ייבוא אישי אבל לא בטוח.

פורסם

אם תרצה לשפץ את המושבים (של ה- GTI), או לרפד (את אלו של ה- GT), אני מכיר בעל מקצוע פדנט שיעשה עבודה מדהימה !

צור איתי קשר בפרטי אם זה יהיה הכיוון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...