Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נעים לי להגיד! אבל באמת עשית טעות!!!! היא נראת ממש אבל ממש יפה ושמורה!!! ובדרך כלל זה קשה מאוד למצוא סובארו כאלה במצב נורמלי! רובם גרוטאות

יש לי שלוש מכוניות סובארו לא חלודות וגם לא גרוטאות ובצבעים אורגנלים. שנת 1969 1979 1984

ואוו! הם פשוט מדהימות!! האם באמת הצבעים אורגנלים? הם לא עברו שיפוץ? איך הם נשמרו במצב כזה? לפחות בתמונות הם נראות כיאלו שיצאו הרגע הסוכנות!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חם מיד 2!!!! בדיוק אותו אוטו!!! רק יד 1! אולי זה בכל זאת האוטו שלך? בכל מקרה אני מציע לך לקפוץ על המציאה (אם הוא דורש מחיר סביר כמובן)

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=27&SubModelID=&FromYear=1983&UntilYear=1983&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

זה לא אותו האוטו אבל באמת שהיא יפה .

את השרשור פתחתי לא כי אני רוצה לקנות סובארו כזאת , אולי לא עכשיו שנה הבאה .

סתם רציתי לדעת מה קרה איתה לפי שהבן אדם המכרתי לו אותה טען שהוא רוצה לשפץ אותה .

רוב הסיכויים שהיא הועברה לשטחים .

בעוד שנה אני מתכנן לקנות סובארו כזאת ידנית לא אוהב אוטומט .

ולשפץ אותה .

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
לא נעים לי להגיד! אבל באמת עשית טעות!!!! היא נראת ממש אבל ממש יפה ושמורה!!! ובדרך כלל זה קשה מאוד למצוא סובארו כאלה במצב נורמלי! רובם גרוטאות

יש לי שלוש מכוניות סובארו לא חלודות וגם לא גרוטאות ובצבעים אורגנלים. שנת 1969 1979 1984

ראיתי את שני הרכבים שלך החכול והאדום במפגשים של סובארוהוליק , הם במצב פשוט מדהים לא להאמין שזה צבעים מקוריים .

אבל את הלבנה לא ראיתי לפי הגלריה בסובארוהוליק הבנתי שיש לה מזגן?

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אני בטוח שהכוונה לצבע מקורי זה שלא שונה הגוון הצבע. זאת אומרת גוון צבע מקורי..כי בדרך כלל כמעט כל המכוניות הישנות עוברות אחלפת צבע במהלך השנים..פעם זה היה מקובל הרבה יותר לצבוע את הרכב בצבע שונה..מה שכן הרכבים שלו ברמה יותר גבוהה מהמפעל ממש תענוג במיוחד לראות אותם מקרוב

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם
אני בטוח שהכוונה לצבע מקורי זה שלא שונה הגוון הצבע. זאת אומרת גוון צבע מקורי..כי בדרך כלל כמעט כל המכוניות הישנות עוברות אחלפת צבע במהלך השנים..פעם זה היה מקובל הרבה יותר לצבוע את הרכב בצבע שונה..מה שכן הרכבים שלו ברמה יותר גבוהה מהמפעל ממש תענוג במיוחד לראות אותם מקרוב

באמת צבעים אורגנלים וצבע מקורי מקורי.:multi::multi::multi:

חפשו אותנו גם בפייסבוק -"המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם !!

פורסם

אם מישהו מחפש חלקים או הרכב לשעבר של אחד הגולשים אז הינה.

סובארו 80+ 4 דלתות יש חלונות אין מנוע הרכב עומד על הריצפה בלי גלגלים ויש פתק שנירא כאילו שם כבר איזה 6 שנים "הרכב עומד להיכנס לשיפוץ".אני בטוח שהוא שייך לאחד המוסכים באזור אז אם מישהו צריך חלקים(הרכב עומד ליד המסגר 11ת"א)ליד פיט סטופ מי שמכיר.

DSC01502.jpg

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

בטח שתזכה לראות מאזדה 3 נגרטת תעשה חשבון פשוט, המאזדה 3 הראשונות היו ב 2004 ז"א שבעוד 20 שנה או קצת יותר כמעט ולא ישארו מאזדה 3 ממודל 2004 בישראל.

שרק נהיה בריאים זה הכי חשוב.

פורסם

יש עכשיו לפחות שניים כאלה ב-4 אלף ביד2, ועוד דווקא נראות לא רע בתמונות- אני ממליץ בחום למי שמחפש לקחת עכשיו- עוד מעט לא יהיה, כי יילכו לגריטה- ואז כולם יגידו: איפה היינו כשיכולנו ליקנות בגרושים? אני מניח שגם ב-3 ימכרו...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני אשמע כמו תקליט שבור, אבל בכל זאת..

לא רוצה לזרוע לך מלח על הפצעים, אבל הרכב בתמונה (במידה והוא הרכב המדובר ונמכר במצב שבוא הוא נראה בתמונה) מדהים !

אני הייתי לוקח את עיצתו של אחד מהחברים שהציע לבדוק פרטים דרך מספר הרכב.

אולי, מי יודע, הבחור ירצה למכור לך אותו בחזרה. :roll:

לא ירצה? לא סוף העולם, סך הכל לא מדובר בקלאסיקה נדירה ובלתי ניתנת להשגה.

אם באמת מתחשק לך לקנות סובארו כזאת, יש.

בהצלחה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
מעניין אני אזכה לראות את היום בו יגרטו מאזדה 3?

עמית.

בבקשה! תמונות יפות ומשמחות מאוד! ובקרוב שניזכה לראות את הכל המאזדות והיונדאי בארץ נגרטות!

גריסת מזדה 3.jpg

גליסת מזדה 3 2.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

השנאה הזו ליונדאי גטס ולמזדה 3 לא ממש ברורה לי...

לא נראה לכם ילדותי וקצת מפגר?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בטח שתזכה לראות מאזדה 3 נגרטת תעשה חשבון פשוט, המאזדה 3 הראשונות היו ב 2004 ז"א שבעוד 20 שנה או קצת יותר כמעט ולא ישארו מאזדה 3 ממודל 2004 בישראל.

שרק נהיה בריאים זה הכי חשוב.

למה עוד 20 שנה? עוד 14 שנה יתחילו כבר לגרוט רכבים משנת 2004

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

מי שאוהב לראות רכבים נגרטים או מושמדים לא באמת אוהב מכוניות .

ולא חשוב מאיזה דגם או שנה . וגם לא חשובה הסיבה . :mm_cry:

לא שאני מתגעגע לרכבים הישנים אבל נעים לראות אותם על הכביש מידי פעם ונעים להיזכר

בהם.( ולא רק בתמונות .)"זה לא בדיוק געגוע זה סתם נעים להזכר".

• תוכן חדש...