Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שאוהב לראות רכבים נגרטים או מושמדים לא באמת אוהב מכוניות .

ולא חשוב מאיזה דגם או שנה . וגם לא חשובה הסיבה . :mm_cry:

לא שאני מתגעגע לרכבים הישנים אבל נעים לראות אותם על הכביש מידי פעם ונעים להיזכר

בהם.( ולא רק בתמונות .)"זה לא בדיוק געגוע זה סתם נעים להזכר".

גם אני חושב אותו דבר כי עוד 20 שנה אנשים יתחילו לשפץ מאזדה 3 וניונדאי גטס .

וכשזה יהיה רכבי אספנות אף אחד לא ירצה לגרוט אותם ואנשים יצטערו על המילים שהם אמרו בקשר לגרוט מאזדה או יונדאי

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני חושב אותו דבר כי עוד 20 שנה אנשים יתחילו לשפץ מאזדה 3 וניונדאי גטס .

וכשזה יהיה רכבי אספנות אף אחד לא ירצה לגרוט אותם ואנשים יצטערו על המילים שהם אמרו בקשר לגרוט מאזדה או יונדאי

תיהיה בטוח ששום יונדאי לא תשרוד עוד 20 שנה!!!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
תיהיה בטוח ששום יונדאי לא תשרוד עוד 20 שנה!!!

אני דווקא כן בטוח .

גם לא האמינו שכל הפיאטים האלפות והלנצ'יות למניהם לא ישרדו בגלל החלודה :lol:

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אני זוכר לפני כ-19 שנה את ה"בוז" שלי למיצובישי לנסר, שאז היה בערך הדבר האופנתי ביותר- גם אני צחקתי ואמרתי, שהחרא הזה בחיים לא ישרוד 20 שנה, כמו ששרדו רכבים "של פעם"- והנה, זה עדיין נשאר בערך האוטו הכי-נפוץ הישן של היום! בניגוד אגב לרכבים בני 20 שנה אז, שנשאר מהם הרבה פחות אז- אבל זה אולי גם בזכות זה שכמויות הייצור גדלו משמעותית- ועדיין! ויותר מזה- אני בהחלט רוצה ומחפש את אותה הלנסר "1.6 אוטומטי" שנת 89-92 לאוסף שלי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני זוכר לפני כ-19 שנה את ה"בוז" שלי למיצובישי לנסר, שאז היה בערך הדבר האופנתי ביותר- גם אני צחקתי ואמרתי, שהחרא הזה בחיים לא ישרוד 20 שנה, כמו ששרדו רכבים "של פעם"- והנה, זה עדיין נשאר בערך האוטו הכי-נפוץ הישן של היום! בניגוד אגב לרכבים בני 20 שנה אז, שנשאר מהם הרבה פחות אז- אבל זה אולי גם בזכות זה שכמויות הייצור גדלו משמעותית- ועדיין! ויותר מזה- אני בהחלט רוצה ומחפש את אותה הלנסר "1.6 אוטומטי" שנת 89-92 לאוסף שלי!

גנאדי, אולי 1500 סמ"ק או במקרה הגרוע 1300 סמ"ק :cry: היה לך !

עדי גולדנברג 13399

פורסם

הלנסר עברה ל1600 בישראל רק בסופר לנסר ב1993 ובאותה הזדמנות גם לגיר 4 הילוכים עם אובר דרייב ,הזרקה רב נקודתית ו16 שסתומים עם 113 כוח סוס.

הלנסר הישנה נמכרה מ89 עד 93 .

מ88 עד 92 הגיעה הסטיישן מהצורה המרובעת שלפני הלנסר 89,אחר עברו לסופר לנסר סטיישן כך שבעצם דילגו על הסטיישן של 89-92.

ה89-92 היו יותר אמינות מהסופר לנסר וזאת הסיבה שהרבה מהן שרדו.

ה"מחלות" הן: חלודה נוראית בגג , אכילת שמן גבוהה מאוד וצריכת דלק גבוהה מעבר לזה הרכב באמת אמין מאוד אם מטפלים בו טוב ולא מנסים לקרוע אותו ולהוציא ממנו ביצועים שהוא לא נועד להם ואפילו נוחות הנסיעה סבירה וטובה בהרבה מסובארו.

פורסם

אני לא בטוח שתהיה באפשרותינו לשמר מכוניות מאמצע שנות ה90 ומעלה.

העיה היא המון רכיבים אלקטרוניים שמן הסתם יתבלו ויהיה צורך להחליפם.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
גנאדי, אולי 1500 סמ"ק או במקרה הגרוע 1300 סמ"ק :cry: היה לך !

צודק- שגיאת כתיב, התכוונתי ל-1.5 כמובן!:oops: "סופר-לנסר" בינתיים לא מעניינת אותי בשום צורה שהיא.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לנסר זה לא יונדאי! כמה יונדאי מדגמי 95-94 שרדו? (לעומת מכוניות אחרות מאותם שנים) וגם 95% מהיונדאי ששרדו מסוף שנות ה 90 כולם כבר גמורות לגמרי!! ואם יש קלקול הכי קטן מעמידים אותם! (המחלה שלהם זה הגיר)

יונדאי זה זבל עוד מפס היצור!!! וקונים אותם בארץ בגלל מחירם הזול! (מחיר קנייה, טיפולים, חלקים וכו') במדינות אחרות מפותחות בעולם בכלל לא מכירים את המותג הזה!!

את היונדאי הייתי משווה יותר לדאציה דלתא 88 שלא שרדו ממנה כמעט וגם מה ששרד בחצרות אפחד לא רוצה לשפץ

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
אני לא בטוח שתהיה באפשרותינו לשמר מכוניות מאמצע שנות ה90 ומעלה.

העיה היא המון רכיבים אלקטרוניים שמן הסתם יתבלו ויהיה צורך להחליפם.

לא נראה לי- קודם כל אין שם משהו כ"כ מסובך שלא ניתן לעקוף ולמצוא פתרון אחר, וחוץ מזה החלקים בשבילם יוצרו ועדיין מיוצרים בכמויות לא זניחות בכלל- אני מאמין שיישארו לעוד הרבה זמן! מי שירצה- תמיד ימצא את מה שירצה, בדיוק כפי שהיום מוצאים איזה חלק לאוטו מסוף מאה ה-19!

פורסם
הלנסר עברה ל1600 בישראל רק בסופר לנסר ב1993 ובאותה הזדמנות גם לגיר 4 הילוכים עם אובר דרייב ,הזרקה רב נקודתית ו16 שסתומים עם 113 כוח סוס.

הלנסר הישנה נמכרה מ89 עד 93 .

מ88 עד 92 הגיעה הסטיישן מהצורה המרובעת שלפני הלנסר 89,אחר עברו לסופר לנסר סטיישן כך שבעצם דילגו על הסטיישן של 89-92.

ה89-92 היו יותר אמינות מהסופר לנסר וזאת הסיבה שהרבה מהן שרדו.

ה"מחלות" הן: חלודה נוראית בגג , אכילת שמן גבוהה מאוד וצריכת דלק גבוהה מעבר לזה הרכב באמת אמין מאוד אם מטפלים בו טוב ולא מנסים לקרוע אותו ולהוציא ממנו ביצועים שהוא לא נועד להם ואפילו נוחות הנסיעה סבירה וטובה בהרבה מסובארו.

אותי מעניין למה אפחד לא מוכןן לקנות היום לנסר? במחיר של 3000 ש"ח? למרות כל החסרות וצריכת דלק הגובה מאוד בשביל 3000 ש"ח זה אחלה תמורה לצעירים או לאנשים בעלי תקציב נמוך! זה רכב שלא רואה מוסך בכלל! ואם כל הפינוקים שיש במכוניות מודרנית!

יש אנשים שחודשים מנסים למכור לנסר שמורה (במחירים של 2000-4000 ש"ח) ואפחד לא קונה!! כולל מגרשי הפירוק בסוף הם נמכרות לברזל!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

ונחזור לנושא הסוברו שנת 82-3: איפשהו ראיתי אחת כזאת עומדת, במצב לא רע עם פתקי פינוי- ועכשיו אני לא מוצא אותה! שיט!:?

פורסם
אותי מעניין למה אפחד לא מוכןן לקנות היום לנסר? במחיר של 3000 ש"ח? למרות כל החסרות בשביל 3000 ש"ח זה אחלה תמורה לצעירים או לאנשים בעלי תקציב נמוך!

יש אנשים שחודשים מנסים למכור לנסר שמורהה (במחירים של 2000-4000 ש"ח) ואפחד לא קונה!! כולל מגרשי הפירוק בסוף הם נמכרות לברזל!

תמצא לי אחד במחיר הברזל ובמצב לא חלוד למוות- אני עכשיו קונה! אני רציני לגמרי- ב500 ש"ח פלוס-מינוס אני ברגע הזה לוקח. ב-3 אלף אני לא רוצה כי זה עדיין לא בסדר העדיפויות- יש לי דברים יותר דחופים לעשות עם הסכומים כאלה!:roll: היה איזה לייצן, שהלנסר שלו מדה הרבה זמן בהרצליה, היה לו טלפון שלו בפנים, התקשרתי, אמרתי שאני מוכן לתת 500 ש"ח- "לא, מה פתאום- אתמול הציאו לי 2000 עבורו!"! -כן, בטח- היום מצאתי את הלנסר האומללה הזו במיגרש הגרירות! עכשיו כבר לא שווה לי לתת לו אפילו 500- להוציא אותה משם יעלה לי יותר!:evil::evil::evil::cry::? אתה לא מבין- היום אנשים בכלל לא רוצים להסתכל על המכוניות הישנות- למה, כאשר אפשר ליקנות כמעט באותו המחיר משהו חדש יחסית?

פורסם
דאציה דלתא 88 שלא שרדו ממנה כמעט וגם מה ששרד בחצרות אפחד לא רוצה לשפץ

למה? אני רוצה, ויש לי אפילו שלוש מועמדות. (בסה"כ יש 12 נוסעות שאני יודע עליהן)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

בזמנו השתעשעתי ברעיון לקנות סוזוקי אלטו 84 הרכב החמוד היה במצב טוב

וצריך היה לשפץ צירייה קידמית המחיר שנידרש היה 1800 ש"ח בלבד

אבל כיוונים אחרים משכו אותי ממנו...היום אני קצת מתחרט-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...