רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. למי שמעניינים אותו ג'יפים ישנים בכלל ובמיוחד בצרפת, מוזמן להכנס לקישור המצורף. http://www.wrangler-life.com/node/223 זיו
הודעה אחרונה מאת זיו שחר, -
- 2 תגובות
- 787 צפיות
שבו בבקשה להדליק רמקולים ולקחת אויר לא כל יום רואים סרטון כזה ואני יודע על מה אני מדבר! בחלק השני של הסרטון הופתעתי לגלות דבר שבטח יעניין את רוכבי הדו גלגליים ביננו כולל רוכבי אספנות. טוב יאללה להדליק רמקולים ..אויר ו.. אפשר ורצוי להגיב הבחור- לא אני עשה עבודה מדהימה ממש GUY
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
מפגש השפלה
מאת דורון סגל- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמובן שהיה מפגש. התאספנו סביב לשולחן ה"עגול", שהתארך משום מה והרמנו כוסית יין לקבלת החבר הדו גלגלי החדש, של יאיר. ה"ילד" נראה מאושר מאד...
הודעה אחרונה מאת אוו ספידומטר, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
איך אף אחד עוד לא הביא את המכונית המדהימה הזו לארץ? הנה הזדמנות מעניינת. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p5237.m2000013&item=150506449400&viewitem=
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- 2 תגובות
- 940 צפיות
ולסיום דשבו סעו בזהירות שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למי שטוען שווספה זה טכנולוגיה מתקופת האבן, יש כאן הוכחה מוצקה: מה שם האמן/אמנית? מה שם היצירה? היכן היא מוצגת? ושאלת בונוס: איזה דגם ווספה זה? נמרוד
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום,,אני משתעשע בדעה לרכוש VOLVO 244 GLE מודל 83 שבעוד שנתיים לערך תחשב לרכב אספנות, כמי שהחזיק בעבר מספר לא מבוטל של דיגמי וולוו - 144,240,245,740,745,975 ..... מה דעתכם על הרכב הנ"ל בתור רכב אספנות ??? בפעם האחרונה שהיה ברשותי רכב מסוג זה הוא היה בן 10 ואני לא משלה את עצמי שרמת הנסיעה שלו כיום תתקרב למה שהיה לי .
הודעה אחרונה מאת ELI_YAHO, -
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
(בהמשך לשרשור קודם) שלום לכולכם, לאחר הבעיה שצצה אצלי במצוף הדלק, פתחתי את המצוף וגיליתי שם רמת לכלוך שפשוט "תקעה" את המצוף מלנוע על הציר שלו. תוך כדי הניקוי של האלמנט נקרע לי החוט אשר המצוף נוסע עליו ומראה את הקריאה בלוח השעונים שלי. נאמר לי שזהו חוט מיוחד "חוט ניקל" שהוא בעל התנגדות מיוחדת ונמוכה מאוד,עכשיו השאלה שלי היא האם מישהו יודע מהו העובי של חוט זה? או מהי ההתנגדות שצריכה להיות לו? (יש לי חתיכה מן החוט לדוגמה). אני שואל כדי לדעת מה לקנות בחנות אלקטרוניקה או כל מקור אחר (אי ביי וכ'ו). תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת galnaim, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי חבר עם חוש הומור חולני משהו. הוא רוצה לדעת אם אפשרי להביא PAYKAN אספנות לארץ. זה רכב שיכול להיות ממש מעניין כי כמעט בטוח שאין אותו להרבה אנשים מחוץ לאיראן. ברור שהלוגיסטיקה של היבוא עצמו טיפה מסובכת (למרות שהוא ערבי אז זה יהיה לו יותר קל דרך מדינות ערביות) אבל הוא ממש מעוניין ביבוא של זה. האם יש מניעה כלשהי על יבוא של דבר כזה? האם כדאי לנסות לרשום את הרכב במדינה אחרת ואז להביא אותו לארץ? למי שלא מכיר, הנה תמונה של PAYKAN:
הודעה אחרונה מאת cielo97, -
-
הפעם היה קשה מכמה סיבות: המנוע היה חזק יותר, פלטק הפולני נהג בשעה וחצי הראשונות בצורה אגרסיבית מאוד, תוצאה: הברקסים התחממו מאוד וכשלו, הוא עף מהמסלול וחטף מכה מתחת לאלפא ששברה את האגזוז מתחת לגיר, כתוצאה מהתחממות שמן הגיר לא עברו יותר ההילוכים (רק "במלחמה"), הרעש היה מחריש אזניים, לאחר שנהגתי כמעט שעה וחצי לא שמעתי כמעט כלום כמה שעות לאחר מכן. סיימנו במקום השלישי המכובד והיה מרגש מאוד לקבל מחיאות כפיים סוערות בטקס חלוקת הגביעים כשהכרוז דיבר עליי ואמר שהגעתי מישראל הרחוקה. חצי השעה האחרונה של המרוץ התרחשה בעלטה מוחלטת, לא קל בכלל להסתמך על אורות הרכב בלבד כשאתה מתחרה במסלול מהיר יחסית, המדובר במסלול ה-GP בנורבורגרינג ללא הנורד שלייפה. למזלי מזג האויר היה מעולה.…
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם. ב 22.5.10 שבת מתארגן מפגש של ג'יפים קלאסים ישנים, באזור יערות מנשה ויכלול טיול קצר באזור וארוחת בראנץ' משותפת. כל מי שברשותו ג'יפ אספנות CJ 2,3A,3B,5,6 יראה בהזמנה זו כהזמנה אישית . ניתן לראות את התמונות של המפגש הקודם http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=41845 נשמח לפגוש חברים חדשים, חברים ותיקים וכמובן ג'יפים. לקבלת מידע מדוייק על מקום המפגש, תוכנית וכו' - צרו קשר במייל: [email protected] -זיו או [email protected] ניר להתראות
הודעה אחרונה מאת jeepeto, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מי מכם מזהה את הפגוש שבתמונה ? תודה דרור .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. אני זקוק לעזרה בביאורים בנושא יבוא מכוניות אספנות. אם מישהו יוכל לענות (באמינות כמובן) תודה מראש: 1. האם יש מגבלה למספר מכוניות אספנות שאדם פרטי יכול ליבא? אם כן, מה עם בני משפחה? 2. באם הרכב הובא לצורכי תצוגה בלבד (ולא לרישוי כביש) האם תשלום המכס עדיין תקף? 3. בקשר למס; 2, האם ניתן ליבא כלי רכב בעל 4 גלגלים לא ככלי תחבורה אלא -לדוגמא- כמוצג מוזאוני? 4. מגבלה כלשהי לרכב אם הגה ימני? 5. תוספות בטיחות? אם לא היו מאותתים, פנסים קדמיים? 6. מה העדכון האחרון בנושא ארץ יבוא/ייצור? האם המיסוי שונה עדיין? אם כן, עדיף לעשות תחנה בארץ הייצור? 7. מה התהליך לשם קביעת ערך הרכב לצורך המכס אם הרכב לא מופיע ברשימות המכס/מחירונים נפוצים? האם המחיר ששולם (לדוגמ…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בשל הביקוש הרב לתמונות של התלת שנת 1942 הנה שירשור תמונות של כל תהליך השיפוץ מהקניה ועד היום . במידה ויש לאנשים חלקים לbsa לעזור לתהליך השיפוץ אני מעוניין לקנות .יש תמונות נוספות למעטה !!!
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, חבר טוב רוצה לקנות רכב אספנות ורציתי לשאול בשמו 4 שאלות: האם כל רכב מעל 30 שנה מוגדר כרכב אספנות או שיש עוד דרישות? מהן ההגבלות על מספר הנוסעים ושעות הנסיעה, והאם יש עוד הגבלות? עלות אגרת הרישוי השנתית- מהי? קבועה או בהתאם לרכב? אם יש לרכב רשיון בתוקף, האם הוא פטור מבדיקה מיוחדת של מכון התקנים, או שמפאת גילו יש לבצע בדיקה כזו בכל מקרה? תודה לכל מי שיענה, מור
הודעה אחרונה מאת רינו, -
שמעתי היום ברדיו שאחמניג'ד נוסע עד היום בפז'ו L 504 . האם יש לנו מועמד חדש לחברות בפורום?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 0 תגובות
- 820 צפיות
נקבל את החוזרים משוק עתיק ביחד עם כל המציאות! נחבק את אלה שבחרו להישאר בי-ם. נשמע סיפורי גויים מדנמרק וברלין מניר שחזר אתמול! נשזוף עיינינו בשיפוץ הפנים של רנצ'וק והגרמניה הפתוחה שלו. ונשתה בירות בוטיק-כולם מוזמנים-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 1 תגובות
- 853 צפיות
היום הלכתי להפקיד את הרישיון רכב הרכב שנת 84 קבלתי טופס כתום שלמטה רשום מבוטל הפקדה למה מבוטל ? זה תקין ?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 871 צפיות
לחברים ולחברות שלום רב, מפגש מועדון החמש בירושלים לא יתקיים ב-15.10, עקב נסיעה של החברים לאירוע 'שוק עתיק' , במוזיאון אגד חולון. לפרטים לגבי נסיעה בשיירה יש לפנות אל רכז המפגש אילן גורן, בטל': 5272562- 050 בשבוע הבא המפגש יתקיים כרגיל במסעדה ובית הקפה (כשר)! להזכירכם- כתובת המקום- דרך חברון 28 ירושלים, במתחם הרכבת הישן. טל' 6731629- 02. הכניסה מכיכר הרכבת ברחוב דוד רמז. קישור למפה ומידע על המקום- http://rest.co.il/map.aspx?restID=8549#1 לבאי המפגש חנייה מיוחדת . שעות המפגש : 13:30-16:00! חברי מועדון החמש זכאים ל-10% הנחה בבית הקפה ובמסעדה , כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. בברכה, סמדר-מועדון החמש .
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 852 צפיות
בחיפושי ברשת נתקלתי באתר עם מוזיקה של מוסטנג , כיף לשמוע http://blog.cjponyparts.com/?p=916 תהנו ירון
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב לרכב אן טסט כבר כשנה העניין שאני לא מתכונן להשמיש אותו אלא לחכות קצת מאחר ואן לו טסט מה כדאי לעשות אם אני רוצה להעביר אותו על שמי הבנתי שאי אפשר להעביר בעלות בלי טסט .נכון? עדיין לא אספנות
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 3 תגובות
- 838 צפיות
אני יוצא בשבת לטיול בגרמניה בן שבוע. אני מתחיל אותו במינכן וחוצה צפונה ומסיים באמסטרדם.חזרה אני עושה דרך היער השחור שוב למינכן. יש לי מספר שאלות למי שהיה שם. כמובן אני אהיה במוזיאון של מרצדס,ב.מ.ו ופורשה.לאודי ככל הנראה אני לא אצליח להגיע למרות שאני אעשה מאמץ. טוב,השאלה הראשונה היא כמובן האם אתם מכירים שם איפשהו מוזיאון אספנות של רכבים כמובן. המטרה העיקרית של הטיול היא כמה שיותר כדורגל וכמה שיותר רכבים. אם למישהו יש המלצות,אשמח לשמוע. אגב אם יש חנות שמוכרת חלפים או אביזרים למיני בגרמניה זה יהיה ענק. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בטרנזיט נשרפה אחת מהנוריות. מדובר בדגם הישן מאד, עם בית מנורה עגול וגדול, ואפילו לא הלוגן. אני רוצה אחת מקורית כזו במקום- האם ניתן להשיג עדיין- לא זוכר שראיתי כאלה למכירה כבר הרבה זמן (אבל אולי כי לא ממש חיפשתי? )?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חוויות מטיול ליריד החלפים בווטרמה - גרמניה. חבורה של 6 גברים ושתי נשים טסנו ונסענו ליריד החלפים והמכוניות בפרבר של העיר מנהיים בגרמניה. עבורי זו הייתה נסיעה ראשונה להתרשמות ולחוות חוויות מהמפגש עם אחד הירידים הגדולים לחלפים, בעיקר לאופנועים (למרות שהיו שם דוכנים רבים גם למכוניות) אבל הדוכנים ששלטו בכיפה היו של חלקי חילוף לאופנועים. המקום גדול ביותר, צריך שרירי רגלים חזקים, צריך עיניי נץ לאתר חלפים, צריך כיס מלא בכסף (הכל מזומן), צריך סבלנות, צריך חברים צמודים לעזרה וייעוץ. אין אפשרות ביום אחד לכסות את כל היריד, אין "מדרחוב" של חברות ייצור למיניהן (למשל "מדרחוב" של ב.מ.וו. או "מדרחוב" של חלקים לאופנועיים אנגליים) צריך לעבור דוכן דוכן - מתיש אבל מעניין מאד.…
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אמנם אנחנו לא מכירים, אבל אני בטוח שזה ימצא חן בעינך: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250708089068&viewitem=
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כתבה של אביב פרנקל על האיזטה של איציק אידלמן, מתוך לילה כלכלי בערוץ 10
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי במוו 2002 ואחרי שנים של איסוף חלפים התחיל השיפוץ.אשמח לקבל עזרה במידע על חלפים למכירה בארצנו תודה קבלו תמונות
הודעה אחרונה מאת mustang, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יום שישי הקרוב 15.10.2010 מתקיימת האזכרה של אבי ז"ל בשעה 13:30 בבית העלמין סגולה ההורים מבקשים להזמין את החברים לאזכרה ולאחריה אליהם הביתה.
הודעה אחרונה מאת kobixk, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תקופה ארוכה דובר על הרכב הזה שעמד בחצר כ-20 שנים בפ"ת מישהו יודע מה עלה בגורל הרכב הזה? אני זוכר שמאוד רציתי לקנות אותו אבל בעיית מסכמים לא נתנה לרכב הזה סיכוי מבחינתי. הסיכוי היחדי אם היו קשרים בעמדה 1 בחולון. אז מישהו יודע?
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שמי ערן...מי שלא מכיר יש לי כמה מחלות שחלקן רכבי ואפנועי אספנות וגם בין היתר צילום וחלטתי השבוע לשלב בניהם דרוש אופנוע או שנים (אחרי שיפוץ או במצב מצויין) מהרשומים מטה מאיזור הקריות ליום שישי הבא ב15 לאוק' בשעות הבוקר (9-12 בערך) - קסטום למניהם / ווספה שנות ה60 / הממש החדשות 09 - במוו / טריומף לצורך צילום אופנה להרחבת תיק עבודות שלי לא מדובר בעבודה למטרת רווח (הצילומים יכללו דוגמן ודוגמנית,מאפר ואני ועוד צלם) לפרטים נוספים צור קשר אימייל - [email protected] טל' - 052-4807975
הודעה אחרונה מאת adig1971,