Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחמאניג'אד צריך להגיע לביקור בלבנון מחר ולבקר קרוב לגבול עם ישראל, תבקש ממנו שיגיע עם הרכב לשם, וכל מה שתצטרך זה לאסוף אותו במבצע הבא של צה"ל:-D

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
יש לי חבר עם חוש הומור חולני משהו.

יש לי הרגשה שגם אנחנו מכירים את החבר הזה.

...Some say he's got a weird taste in cars

...Some say that he is using a fan to cool the air outside of his house

:lol: All we know is that he's called

האוטו הזה לא היה מבריק גם כחדש, בארץ המקור שלו. אז מה הקטע? ארץ היצור?

סתם לשם הקוריוז, חובבי הסוסיתא יכולים גם לייבא איזה אנאדול תורכי משנות הששים.

800px-Anadol_A1_in_Cambridge.jpg

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

למה ללכת רחוק?

שיקנה פז'ו 405, ירכיב עליה פרונט של זה, וגם מחשב דרך עם כיתובים בפרסית ויחשוב שהוא באיראן.

פז'ו 405 יוצרה, ועדיין מיוצרת בשם Peugeot Pars, תחת רישיון של PSA במפעלי "Iran Khodro", ולמעשה החליפה את PAYKAN.

יש להם אפילו דגם מודרני על שילדת 405 בשם SAMAND.

וההיפך, קיימת תפלצת בשם Peugeot ROA שהיא בודי של 405 על שלדת פייקאן עם הנעה אחורית :shock:

מה גם שעדיין מיוצרת שם סיטרואן קסנטיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש לי כזו יד שנייה מאדם מאוד זקן.

הרכב אצלי כבר 15 שנה.

לא ברור. איזה מכונית "כזו" (או אולי "כזאת") יש לך?

פאיקן, הנטר, 405, SAMAND, ROA , PEUGEOT PARS?

עודד

• תוכן חדש...