Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המון תודות לכולם.

מקום ראשון כמעט תמיד שייך לקבוצת מרוצים גרמנית ששייכת לאיש עסקים בשם LAPAWA שמשקיע סכומי עתק ברכבים ובגיוס נהגי מרוצים מקצועיים (קלאודיה הורטגן, קלאוס לודוויג ועוד), הרכב שזכה הוא פורשה 914.

למקום השני הגיע קבוצת BMW RACING ממומנת על ידי BMW, הנהג המוביל הוא אדריאן ואן הויידונק- המעצב הראשי של BMW שהיה בעברו נהג מרוצים בעיקר חובבני, הרכב הוא BMW 2002 TI.

ככה זה שיש מכונית ΒΜW - היא נכנסת למירוץ וסביר להניח, שעם נהג מתאים, היא תזכה.

אני משוכנע שגם, אם היית אתה נוהג ב - BMW (כמובן עם מימון מתאים), היית מנצח.

בכל אופן בהצלחה בהמשך.

מצא משה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ככה זה שיש מכונית ΒΜW - היא נכנסת למירוץ וסביר להניח, שעם נהג מתאים, היא תזכה.

אני משוכנע שגם, אם היית אתה נוהג ב - BMW (כמובן עם מימון מתאים), היית מנצח.

בכל אופן בהצלחה בהמשך.

מאמין שאם אלפא רומאו היו מממנים זה היה נראה קצת אחרת, הקבוצה של BMW ממומנת על ידי היצרן...

סוד קטן, נראה לי שאם המנוע של הג'וליה שלי היה שם בפנים זה גם היה נראה אחרת :-D בתנאי שהייתי מצליח לסיים את המרוץ בלי מנוע מפוצץ.

כעיקרון בעשיריה המובילה יש יותר אלפות מ-BMW.

חוץ מזה מצא, צריך להודות, יש שם נהגים טובים ממני, הם "נולדו" ברינג וגדלו שם כל זמן שאני מקסימום שיחקתי בקורקינט...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

רק ממבט חטוף על המתחרות ניתן להבין שמדובר ברמה גבוהה מאוד של ספורט מוטורי היסטורי.

אני חושב שהחברים ממעיטים מעט בעובדה שקיבלת ליידים אלפא שנפגעה, שלא התנהגה כמו המכונית שהכרת לפני התקרית, ובכל זאת הצלחת לא רק להביא אותה לסיום, אלא גם עם גביע.

ראובן כל הכבוד על ההישג המעולה. האם הרגשת הבדל ביכולת המנוע בעקבות הפגיעה באגזוז?

בתקופת מרוצי הסאלון של סוף ה-60 ותחילת ה-70 כאשר גם אלפא רומאו וגם BMW נתנו מימון מאסיבי למכוניות המתחרות, הייתה זו האלפא שידה הייתה על העליונה. ובמיוחד היא נגבה את הרצפה עם דגמי הלוטוס קורטינה דור1.

• תוכן חדש...