רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בתוך ההמון שהיה שם,היו גם כמה ישנות חמודות,כולל מה שנראה כמו ה-CC הראשונה והיא של פיז'ו. יש גם מיני יפה וטריומף שראיתי חונות ברחוב!!! (נהמשך)
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם שמי אלכס ואני עוד שנה הולך להתחתן ואני מאוד הייתי רוצה שהרכב החתונה יהיה חיפושית שנת 79. רציתי לדעת האם יש מקומות שיסכימו להשכיר לי רכב כזה או יש משהו שמכיר שיסכים להשכרת רכב מסוג זה ליום אחד תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רינו, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הזמנה רישמית לפגוש מפלצת, ואפילו ללטף אותה! זהו מחר תערך הכרה והצגה רשמית בין המפלצת החדשה (BMW R100RS) לבין מי שיהיה במפגש. כל מי שרוצה לחזות בהופעת הבכורה של של המפלץ. לפגוש חברה טובים וסתם ככה להינות מוזמן אלינו. אנחנו שם כבר מ-14:00 ועד מאוחר ומחכים לכם. להתראות מחר בטוביה רח' שושן 8 י-ם! רן
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
http://rotter.net/forum/scoops1/34084.shtml אוי, זה הולך להיות מצחיק....נשכבתי על הרצפה כבר מהתמונות!! אם הם רוצים להראות קטע קורע באמת, שינסו להוציא אישורים לרכבים שלהם במשרד התחבורה. אני בטוח שבאנגליה יקרעו מצחוק. במחשבה שניה הם יכולים לנסות גם לעבור במכס, עוד יותר מצחיק. בעצם למה שלא ינסו להזמין חלק בדואר עבור הברקטה? זה יהיה שוס של החיים!
הודעה אחרונה מאת oyway, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני לא אוהב את הדגם הזה, אבל על פניו נראית עסקה טובה מאוד, לרכוש בסכום כזה רכב חדש: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BRAND-NEW-1982-OLDSMOBILE-158-MILES-/130444099382?pt=US_Cars_Trucks&hash=item1e5f12ff36
הודעה אחרונה מאת volvoforlife, -
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בשעה טובה עברנו היום טסט
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים אנחנו מחפשי לשכור מקום סגור לאחסנת 4 רכבי אספנות למשך שנה באזור "גדרה -חדרה" אנא בפרטי דני
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום מישהו יכול לתת קצת פרטים על מפגש כאן בירושלים?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 1 תגובות
- 933 צפיות
לפני שאני מציע למכירה רציתי לוודא שזה המקום...
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב אז ככה. קניתי רכב בברוקלין ואני נמצא בישראל הרכב כרגע נמצא אצל דוד שלי בבית איך אני מייבא אותו לארץ??? יש לי את הטייטל ואת החשבונית מה עושים עכשיו?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום קיבלתי מאנגליה חבילה עם 13 חלקים ששלחתי לציפוי כרום ניקל למצפה שמתמחה בחלקים לרכבים ואופנועים קלאסים.מה שקיבלתי מדהים מבחינת הכנת החלקים והתוצאה הסופית.בעבר מסרתי לגלוונומטה ואין מה להשוות.וגם המחיר לא בשמים.
הודעה אחרונה מאת galnaim, -
- 0 תגובות
- 671 צפיות
היי אתם נלחמים ונאבקים עם המיתחם מול קניון רמת גן מקום קטן . חנייה קטנה . ונגישות בעייתית. היום בדרך לעבודה קלטתי מתחם חדש ענק של צמפיון מוטורס במתחם צומת גבעת ברנר. גודל מטורף עם חנייה ומשטח ענקיים עם נגישות מהירה ונוחה. בררו על המקום בעיקר למפגשים גדולים של מועדון החיפושיות חומר למחשבה. GUY
הודעה אחרונה מאת guyrc1, -
שלום לכולם אבקש את עזרתכם הזמנתי מארה"ב מוטות פיתול+קפיצים אחוריים לגולייטה בשחרור נאמר לי שאני צריך אישור משרד התחבורה האם מישהו יכול להסביר לי איך אני מתקדם בשחרור
הודעה אחרונה מאת רפי שטח, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 864 צפיות
נו מה? אף אחד לא רוצה לפתוח שרשור על המפגש? אני רוצה להגיד תודה לאסף בקר על הסיבוב באאודי. הגעתי מאוחר עם דניאל מאירוע אחר שהיה באיזור, אז צילמתי רק 2 תמונות בשביל האליבי.
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הנה התמונות מאתמול מהתמונות מתחילים להרגיש את ימי החורף מתקרבים אלינו... הימים מתקצרים, והתמונות מקבלות את גוון פנסי הרחוב אני חושב שזה יהיה אחד הסטים האחרונים שבהם חלק מהתמונות עוד באור יום... **אין לעשות כל שימוש מסחרי/שיווקי/פרסומי בתמונות הנ"ל ואין להעלותן לשום אתר אחר ללא אישור מפורש ממני** ולקינוח זוג פנורמות... להמחיש את כמות הרכבים **אין לעשות כל שימוש מסחרי/שיווקי/פרסומי בתמונות הנ"ל ואין להעלותן לשום אתר אחר ללא אישור מפורש ממני** שבת שלום לכולם!
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למסירה שעון זמן לוולוו 244 במצב חדש לגמרי, זה עתה פורק מרכבי ובמקומו הורכב מד סל"ד. אשמח להרכיב למעוניין כמובן ללא תמורה ,אלי.
הודעה אחרונה מאת ELI_YAHO, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 836 צפיות
המודעה משנת 1934
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=lrhH1U_NAcM דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. חלק שני, לאלו ששרדו את הראשון http://www.youtube.com/watch?v=7EnZKOu4fV4 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
חברים שלום. להלן פרטים על טיול חודש אוקטובר. כפי שכתבתי בהודעתי הקודמת בנושא טיולי המפגש, הטיולים מתקיימים בכל שבת שניה של חודש, בכדי שלא להתנגש במפגש רופין המתקיים בכל שבת ראשונה. אין עניין להתנגש בפעילויות המפגש עם פעילות אחרת של גוף כלשהו. ככלל, הטיולים יהיו מגוונים. ליום, ליומיים, לינה במלון, בשטח, בכדי לענות על מגוון הרצונות של החברים. כולם מוזמנים להשתתף בטיולים ובאירועי מפגש השרון. נא להודיע לח"מ על ההשתתפות, על פי המועד שנקבע בכל פרסום לטיול, במידה ונדרשה הרשמה. טיול חודש אוקטובר. הטיול יתקיים בימים שישי ושבת 8-9 באוקטובר - לכנרת. נצא ביום שישי מתחנת הדלק סונול שבצומת רעננה, בשעה 11:45 לכוון צפון, בנסיעה רגועה …
הודעה אחרונה מאת אבי קליינמן, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. החלטתי להזמין צלחות ברקס מחו"ל מכיוון שלא ניתן להשיג צלחות שמתאימות לרכבי. שלחתי פקס לראובן ברדה ממשרד התחבורה ושאלתי האם אני צריך אישור מיוחד על מנת לייבא חלק בטיחותי זה וממי. כעבור יומיים קיבלתי פקס חזרה!! הוא כתב: "הינך מתבקש לפנות למוסך מורשה לקבל מסמך שאכן הצלחות מתאימות" השאלה שלי היא: על סמך מה המוסך המורשה אמור לתת לי אישור? הרי הוא לא רואה איזה צלחות אני מזמין אלה אני רק יכול להראות את החשבונית...האם זה מספיק? מה אמור להיות נוסך האישור? ועוד שאלה, לאיזה מוסך כדאי לפנות? האם למשל מוסך איילון ינפק לי אישור כזה? אגב, הצלחות מיועדות לפורשה 928. תודה!
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 6 אלף צפיות
במסגרת שיתוף הפעולה ההדוק בין מועדון אלפא רומיאו בישראל ומועדון החמש מזמין מועדון אלפא רומיאו הישראלי את חברי וחברות מועדון החמש להשתתף בחגיגות 100 שנים לאלפא רומיאו 16.10.10- מוצ"ש , בין השעות 17:00 -23:00 תוכנית האירוע: כללי-מועדון אלפא רומיאו הישראלי, כשאר מועדוני אלפא רומיאו העולמיים, מציין בימים אלה 100 שנים לייסודו של היצרן, וזאת באמצעות אירוע ברוח הנושא, אשר יתקיים בגן האירועים "ירוק על המים" שבקיבוץ חולדה. מתווה האירוע - כנהוג באירועי המועדון משנים עברו, גם אירוע זה יפתח בנסיעה של שיירת מכוניות של חברי המועדוניםמנקודה מרוכזת אל מקום האירוע. נכון לעכשיו, נקודת המפגש המתוכננת היא חניית הסופרלנד בראשל"צ.מתוך התחשבות בחברינו שומרי שבת, האירו…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
שלום לכולם ! ראיתי את התמונות המדהימות שצולמו ע"י החברים במפגש השרון בטיול לכינרת ועלה במוחי רעיון : האם ניתן לארגן טיול של כולם ? ללא שייכות של גזע , דת , מין , רכב מועדון זה או אחר ושאר מיני ירקות ? סתם בכיף ככה טיול של כל אלו שסובלים מאותה שריטה עמוקה שנקראת רכב אספנות ? ניתן לראות תמונות מדהימות של טיולים שנערכו לאחרונה כמו המפגש של חבריי נושאי דגל ה רנו 4 או הג'יפים או מועדון דה שבו , בלי עין הרע יש מס' התפצלויות (מטופשות לטעמי ) מועדון החמש , מועדון 5-6 , מועדון הרכבים של אוזבקיסטן הצפונית וכו' , סה"כ כולנו עם אותה שריטה - נכון שלא תחת אותו הדגל אבל את מי זה מעניין , הרי כולנו נוסעים בקשישות ומתלהבים מאותו הדבר . רק צריך לחשוב על מפגש/טיול שמכ…
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני רק שאלה!!! בוספה סופר78' שלי החלה להישמע נקישות מכיוון המנוע שהלכו והתגברו בבדיקה שעשיתי סובבתי את המניפה ביד ,הבנתי שהנקישה מגיעה מתוך המנוע חששתי שיש לי בוכנה מרקדת מתוך הצילידר,אבל בלב יותר קיוותי שזה מיסב קרנק עליון (זה שמתחבר לבוכנה) לצערי שפירקתי את הצילנדר גיליתי שזהו המיסב התחתון,איזה חרא!!! עכשיו אני צריך לברר אם ניתן לתקן גל ארכובה? (היה לי ניסיון עם זה לפני שנים באופנוע ושם זה היה אפשרי) ומי עושה את זה?? אשמח לקבל המלצות על בעלי מקצוע וכן גם סדר גודל מחיר +,- אם ידוע יש לי שאלה נוספת האם ניתן לפרק את גל הארכובה בלי להוריד את המנוע.אני יודע שניתן לחצות את הקייסים על הווספה אבל לא יודע אם אפשר להוריד את הקרנק ככה.וגם (אם אפשר) מה…
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מי יודע היכן ניתן להשיג את הגרמושקה? יש חנות באיזור ת"א ?תודה
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 71 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
עדות נוספת לתנופת הפעילות והעשייה של מועדון החמש: מספר חברי המועדון הגיע אתמול, לראשונה מאז הקמת המועדון, ל-800 חברים! לשם השוואה, את שנת 2010 פתחנו עם 730 חברים. במהלך החודש הראשון למבצע גיוס חברים חדשים הצטרפו למעלה מ-30 חברים עם מגוון רכבי אספנות - ברוכים הבאים למועדון! נאחל למצטרפים שימצאו הרבה עניין, סיפוק וחברות, ונקווה שישתתפו במירב האירועים וימצאו במועדון בית חם לשנים רבות. תודה והערכה לרכזי הסניפים שמקדישים מזמנם לצירוף חברים, ובמיוחד לאמוץ, יוזם המבצע, ולסמדר היקרה, שעושה מאמצים כבירים בעניין - ובנושא זה נבקש מהחברים הוותיקים להקל על סמדר בחידוש חברותם בזמן. מצורפת תזכורת על פרטי המבצע, שמסתיים בסוף החודש הבא. הנחות נוספות מוצעות לחיילים, סטודנטים, פנסיונרים…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום רב. אמנם עדיין לא אספנות, אבל אני בטוח שיש פה את האנשים שישמחו לעזור לי בנושא. נתקלתי באופנוע מדגם bmw k100, אף נתקלתי בכיתוב ABS על האופנוע. הוא "תפס" לי את העין במשך דקות ארוכות ועורר לי את התאבון. תוכלו לשפוך לי אור על הנושא ? בתודה מראש, אבי.
הודעה אחרונה מאת broadaxe, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התגלתה התעלומה: למה מכוניות אנגליות מפרישות שמן...וגם המעצור מפורר... (1934)
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשבת הקרובה יצא מפגש שפלה של מועדון החמש לטיול ב"מגרש המשחקים שמאחרי הבית". בורכנו בקרבה לאזור יפיפה ואנחנו ביחד ננצל את היתרון הביתי, ומה בתכנית? ראשית - מצא הוא המארגן, מנוסה דייקן ואחראי וכך הוא מספר: שעה ונקודת איסוף – בשעה 08:30 בתחנת הדלק "פז" על כביש 41 מזרחית לכניסה המזרחית של מזכרת בתיה. המסלול ונקודות העניין : - נסיעה על כביש 411 עד צומת חולדה, שמאלה על כביש 3 עד קיבוץ נחשון (ביקור ביקב נחשון - עלות 30שח' למבוגר, הסברים וטעימות ), משך השהייה ביקב כשעה (בין השעות 09:00 לשעה 10:00 לערך). מהיקב בנחשון שבים מערבה לצומת נחשון ומשם דרומה על כביש 44 עד צומת שמשון מזרחה לצומת אשתאול והמשך דרומה להר הטייסים על כביש 395. ביקור בהר הטייסים, הסבר ממצא (וממצה…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
מועדון החמש מזמין ל'שוק עתיק' -יריד חלפים ורכבי אספנות במוזיאון אגד חולון 15.10.10 1 2 3
מאת מועדון החמש- 5 עוקבים
- 40 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
אירוע שוק עתיק – 15 באוקטובר 2010 בחסות חברת האוטובוסים 'אגד' ומנהל מוזיאון אגד - מר נח סלוצקי. בתאריך 15.10.10 , יום ו', בין השעות 09:30 – 14:00, יקיים מועדון החמש, כמיטב המסורת אירוע נוסף של "שוק עתיק" למכירת חלפים ורכבי אספנות. האירוע יתקיים במתחם של אגד חולון צמוד למוזיאון אגד במקום. כתובת האתר – רח' משה דיין, שכונת בן- גוריון, חולון . מתחם המכירות יתוחם ע"י אוטובוסים וביניהם יוקצה שטח למוכרי החלפים ושטחי חניה לרכבי האספנות. עמדות מכירת החלפים תמוקמנה בשתי שורות, האחת מול השנייה כשהתווך ישמש כשדרת הליכה לטובת הקונים. כבפעם הקודמת, מתחם המכירות ב"שוק עתיק" פתוח לכל חובבי רכבי אספנות/ קלאסיים באשר הם. הכניסה למוז…
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי לכולם קניתי הונדה cb 350 אשמח לקבל פרטים על האופנוע ואיפה אפשר לימצא חלקים האופנוע ליפני שיפוץ כמובן מבטיח תמונות של כל השיפוץ תודה מישל
הודעה אחרונה מאת Avi66,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 299 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אהרן ג
- Pavlik
- Tal7
- IsraCar
- Shay Shd Dave
- סולל הדרך
- Mr.Hybrid
- אליה
- Camaro 92
- גולדן191
- Erel
- לירון .ה.